Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilirr benceee

Ben şimdiden heveslenmemeye bakayım böyle diyince hamile moduna girerim bir de
Ben hala o moda giremedim ki üç gün daha geçsin de öyle giricem eşim girdi bile uzanma kaldırma hızlı hareket etme yeterr diye bağırasım geldi iki saatte dokuz ay yandım ben

Kızım mırılla anlık durumumuz

İki sene önce kürtaj olmuştum o gebeliğimde belirti sadece göğüs ucu acıması olmuştu çok acıyınca araştırdım burda olanlar varmış ertesi gün test yaptım pozitifi gördüm

Yaa boşver tadını çıkar benceee
Ah Bi bat tarihi geçse salıcam kendimi de saldım gerçi ya varsa diye valla işte yapamıyorum kimyasal yaşadığımda temizlik yapmıştım iki kere sonra vicdan azabı çektim acaba temizlik yüzünden mi diye

Artimedin t1 t2 li olanlariyla ben koyulasmayi takip etmistim o cok iyiydi.insallah bebisin seninledir
Ya bu t1 t2 nedir baktım bilgi yok nette farklı bir versiyon gibi negatif olunca da çizgi mi çıkıyor bir ve iki kademe gibi birşey mi anlayamadım

Eğer öyle ise evet bat tarihi geri geliyor muhtemelen

Allah gönlünüzde kini güzel eylesin

Düşer düşer hiç endişelenme Bende regl düzenimin bozulmasıyla bir tuhaflık olduğunu farkettim tsh 0,01 çıktı ilaca başladım bir ay sonra 4,08 bir ay daha sonra 6,04 oldu. Bana fazla geldi ilacın dozu. İyice yükselmesinden dolayı bu ay regl düzenim iyice şaştı şu an reglimin 13.günü ve hala bitmiyor devam ediyor sanki reglin 3.günü gibi. Tekrar doktora gidicem çünkü kullandığım ilacın dozu tam ayarlanamadı bende belli ki. Doktoruma gebelik düşündüğümü söylemiştim o da dengeye gelene kadar korun sonrasında korunmazsın dedi çünkü tsh’ın çok yüksek yada çok düşük olması hamile kalmayı zorlaştırır, hamile kalsan bile düşüğe sebep olabilir dedi. Sende endişelenme ilaçla kısa sürede normal aralığa inecektir sonrasında hamile kalma şansın yüksek olur.tabi doktoruna gebelik düşündüğünü söyle ki sana ona göre tedavi uygulasın

Ha bir de aşırı sinir yaptı bana. Sağa sola dalasım var sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…