- 28 Mart 2023
- 135
- 81
- 26
Olabilirr benceeeKızlar benim yabani bir kedim var sarman korkak kaçan kendini sevdirmeye gelmez yanımda yatmaz zorla alır severim normalde.. Bi kaç gündür yanımdan ayrılmıyor miyavlayıp geliyor zıplıyor yanıma hemen sevdiriyor kendini ben şoklardayım acaba hissediyor mudur ya
Ben hala o moda giremedim ki üç gün daha geçsin de öyle giricemBen şimdiden heveslenmemeye bakayım böyle diyince hamile moduna girerim bir de
YaaBen hala o moda giremedim ki üç gün daha geçsin de öyle giricemeşim girdi bile uzanma kaldırma hızlı hareket etme yeterr diye bağırasım geldi iki saatte dokuz ay yandım ben
Maşallah tosun yalnız hee
İki sene önce kürtaj olmuştum o gebeliğimde belirti sadece göğüs ucu acıması olmuştuYa bizim daha ilk ayımız belirtiler hakkında hiç bir fikrim yok sadece azıcık göğüs ucumda hafif sızlamalar oluyor ara ara dokununca filan, onun dışında olanları oruca yoruyorum şimdilikoruç konusu da kafamı karıştırıyor ya tutmalı mıyım diye
Maşallah tosun yalnız hee
Ah Bi bat tarihi geçse salıcam kendimi deYaaboşver tadını çıkar benceee
Ya bu t1 t2 nedir baktım bilgi yok nette farklı bir versiyon gibi negatif olunca da çizgi mi çıkıyor bir ve iki kademe gibi birşey mi anlayamadımArtimedin t1 t2 li olanlariyla ben koyulasmayi takip etmistim o cok iyiydi.insallah bebisin seninledir
Hahaahah kedi şanslı amaOf hemde nasıl beş dk kucağımda taşısam kollarım ağrıyor
Şanslı mı bide ona sorsakHahaahah kedi şanslı ama
Eğer öyle ise evet bat tarihi geri geliyor muhtemelenAmin inşallah
Şöyle bişey ben geçen ay duphaston kullanmıştım kistim vardı. Normalde ayın 10u bat. Adetlerim de düzenliydi. Bu ay ovulasyon kullanınca gördüm, uygulamaya göre 6 gün kadar erken yumurtlama oldu ayın 21i çatlama. Galiba geçen aydan kaynaklı bu. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş genelde diyorlarya. Yani bat ayın 4ü mü olmuş oluyor ben de tam bilmiyorum:)
Allah gönlünüzde kini güzel eylesin@Eymennnannesi @Belisimm P Psikolog2426cans16 heyecandan uyuyamadım geri ya eşimi de kaldırdım uyanmıyordu dedim uykunu dağıtayım test yaptım pembe oldu gözleri açıldı Bi anda gösterdim derinden Bi oha çekti oturduk kahve içiyoruz ben hürrem gibi gebeyim diye geziyorum o aşk yenidendeki fatih gibi hamileyiz biz diye geziyor bunca sevincin ardında kimyasal olursa yıkılırım ya korkuyorum
Bende bilmiyorum ama atarm sanaYa bu t1 t2 nedir baktım bilgi yok nette farklı bir versiyon gibi negatif olunca da çizgi mi çıkıyor bir ve iki kademe gibi birşey mi anlayamadım
Tamam unutma ama etiketle mutlaka merak ettimBende bilmiyorum ama atarm sana
Düşer düşer hiç endişelenmeReglilerim çok düzenli Allah bin şükür . 29 günü geçmeden olurum genelde 27 güne bir . Kilolu da değilim en yüksek gördüğüm 52 dir . Evlendiğimde 48 falandım şimdi 50 kiloyum 2 sene odu evleneli . Yeni öğrendim zaten 7,43 dü 1 ay içerisinde 8,70 ye yükselmiş. Çok halsizlik vardı bende başım sürekli döner ve cildim çok kuru son 1 senedir bunlar dikkatimi çekiyordu ama tsh’la alakalı olduğunu bilmiyordum . Doktorum söyledi şaşırdım. Sizin yüksekmi düşükmü ? Korkutuyo beni ya düşmezse diye
Yerim onu hissrtmesi muhtemel