Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir tarafım herseyi yap kur vitamin takip bir tarafımda amannn hiçbirseyle uğraşma diyor bakalm kim galip gelecek

Çok teşekkür ederimm acaba o çatlamadığı aylarda yumurtlama olmadığı aylarımız oluyor mu ki yoksa 2 yumurta dan biri kist oluşup diğeri atılma durumu olur mu ki

Bu ay için sadece proxyfemin alıp iç her gün Bi saşe eşine de Çakşır kökü suyu al sana önerdiğim yumurtalıklara takviye öteki de spermlerde etkili.. Çakşır aynı zamanda afrodizyak etkili üstelik yumurtalıklara da iyi geliyor sende kullanabilirsin sanırım bize onlar etki etti iki sene olacak nerdeyse tutmuyordu

Eğer öyle ise evet bat tarihi geri geliyor muhtemelen
Adetim 3 gün falan geçerse kan vermek için direkt kadın doğuma gidecektim hem bu bacağım niye bu kadar ağrıyor onun için. Ben şimdi hangi tarihe göre gidicem? Kaç gün geçti derse aslında geçmemişti ama yumurtlamam bu ay erken oldu şu kadar gün geçti diye bi cevap versem olur mu? :))

Merhaba kizlar gonalf den sonra bugun yumurtalarima bakdi doktor 28^23mm di folikulum ovitrelle catlama ignesi yazdi sizce cokmu buyuk folikul? Sorun olurmu buyuk olmasi

Kızlar öncelikle hepimize mutlu haberler aldığımız bir ay olmasını diliyorum. Yumurtlamadan sonraki 4. Günümde aniden kasık ağrım başladı ama dik duramadım yürüyemedim bile bu şekilde yarım saat yatakta kıvrandım ardından da göğüslerimde uçlarına doğru sızı başladı çok erken biliyorum ama bunlar belirti olabilir mi? Yumurtlamadan beri zaten sağ kasığımda regl ağrısına benzer hafif ağrı hep vardı ama o geceki ağrı beni mahvetti bu arada bat 10 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…