Bak canim bu sekildeTamam unutma ama etiketle mutlaka merak ettim
Baya kırmızı sizinki de ne güzel ya darısı bize inşallahBak canim bu sekilde
Kullandm günde 2 catlatma ignesi ama kist oluştu 3 4 ay ata verdm geçen ay femara kullandm günde 1 catlatma ignesi yapamadan kendi çatladı adet oldum zatnKlomen kullandınız mı hiç kızlar
Canim cok sevindim bariz çizgi var@Belisimmcans16 @Eymennnannesi
Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe olmuş
Bir tarafım herseyi yap kur vitamin takip bir tarafımda amannn hiçbirseyle uğraşma diyor bakalm kim galip gelecekKızlar bu ay ekstra birşey yapacak olan var mı? Bu ay ne kür ne bi şey sadece ovulasyon düşünüyorumönümüz bayram çifte bayram yaşasak keşke kafamı dağıtmaya ve bayram tatili planı yapmaya çalışacam özellikle düşünmemek için
Tamam peki bu t1 t2 olayı var ya negatifken diğerinde mi çıkıyor çizgi onu anlamadımBak canim bu sekilde
Çok teşekkür ederimmDevlet hastanelerinde yada üniversite hastanelerinde yq ücretsiz yada daha uygun oluyor ameliyatlar canım. Aklında bulunsun bir araştır. Ama iki doktor gerek duymamış bir bildikleri vardır inşallah gerek kalmaz.
Tabiki sorabilirsin. Şimdi şöyle pko hem hormon hemde yumurtalıkların görüntüsünden anlaşılıyor lh ve fsh hormonlarının bir oranı var yüksek olursa pko. Ultrasonda da yumurtalıklarda böyle bir sürü yuvarlak küçüklü büyüklü yumurtalar oluyor.
Şu da var ben pkoluyum ama bazen benim de değerlerim düzeliyor yumurtalıklarım gayet normal gözüküyor.
Sana pko demedilerse normal yumurta kisti olmuştur. Oda şöyle oluyor senin yumurtan büyümüştür olgunlaşmıştır ama çatlayamayıp kist olmuştur o kist regl ile atılıyor. Bu gebeliğe engel olmaz. Herkesin başına gelebilen bir durum.
Bu ay için sadece proxyfemin alıp iç her gün Bi saşe eşine de Çakşır kökü suyu al sana önerdiğim yumurtalıklara takviye öteki de spermlerde etkili.. Çakşır aynı zamanda afrodizyak etkili üstelik yumurtalıklara da iyi geliyor sende kullanabilirsinKızlar bu ay ekstra birşey yapacak olan var mı? Bu ay ne kür ne bi şey sadece ovulasyon düşünüyorumönümüz bayram çifte bayram yaşasak keşke kafamı dağıtmaya ve bayram tatili planı yapmaya çalışacam özellikle düşünmemek için
Sanirim bir gün var aramızda gelecek ay yine beraberiz seninleBen de oldum. Yeni aya geçelim
Yok yok cikmiyor ama bu daha iyi algiliyor bnceTamam peki bu t1 t2 olayı var ya negatifken diğerinde mi çıkıyor çizgi onu anlamadım
Olması iki gün sonra onu denerim her eczanede var mıdır acaba amaYok yok cikmiyor ama bu daha iyi algiliyor bnce
Çok ilginç bir ay olacak gibime geliyor bakalım hayırlısı artıkBelki olabilir de belli olmaz çünkü çok erken yumurtlama gördüm ikincide olabilir
Adetim 3 gün falan geçerse kan vermek için direkt kadın doğuma gidecektim hem bu bacağım niye bu kadar ağrıyor onun için. Ben şimdi hangi tarihe göre gidicem? Kaç gün geçti derse aslında geçmemişti ama yumurtlamam bu ay erken oldu şu kadar gün geçti diye bi cevap versem olur mu? :))Eğer öyle ise evet bat tarihi geri geliyor muhtemelen
Maalesef regl oldum canımBeklicem güzel haberlerinizi