- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Amin Allah razı olsun sağol İnşallah hepinizin hepimizin haberlerini Nisan ayında alalım güzel güzelAnladım canım. Allah sağlıkla tamamlasın inş canım. Güzel haberlerini takip edelim burdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsun sağol İnşallah hepinizin hepimizin haberlerini Nisan ayında alalım güzel güzelAnladım canım. Allah sağlıkla tamamlasın inş canım. Güzel haberlerini takip edelim burdan
Artimedin t1 t2 li olanlariyla ben koyulasmayi takip etmistim o cok iyiydi.insallah bebisin seninledirYok değil artı med yalancı pozitifde çıkarıyor ama başıma geldi bu laboquik
Benim ilk testlerim gibi bak ekliyorum tekli olanlarda halı üzerinde olan düne elimde olan bu sabaha ait Devakus koyuluyor gibi ya baksana bugün daha net fotoda belli değil ama pembe oldu bu sabah iki gün sonra tekrar yapıcam üç gün sonra bat zaten koyulaşmış olur herhaldesabah öylesine yaptığım testte kendimi çift çizgi olduğuna ikna etmeye çalışıyorumdur öyle oynadım ki fotoğraf ayarlarıyla günaydın herkesee
Evet belirginlesmis
Hangisi yalancı pozitif vermiyo ondan alalım day's comfort da çıkarıyorYok değil artı med yalancı pozitifde çıkarıyor ama başıma geldi bu laboquik
Ben laboquik e güveniyorum doğrusu nerdeyse hepsini denedim üç marka bana yalancı pozitif verdi en başta artı med vermişti bebe diye başlayanda verdi bide erken gebelikler veriyor yalancı pozitifHangisi yalancı pozitif vermiyo ondan alalım day's comfort da çıkarıyor
Aklıma direkt sen geldinnn o fotoğraftan yarım saat sonra çektim bir foto daha onda daha belirgindi ama benim daha çok erken bata 9 gün varrr acaba senin gibi gittikçe mi koyulaşacak bak onu da ekleyeyim delirmediysem çizgi var yaBenim ilk testlerim gibi bak ekliyorum tekli olanlarda halı üzerinde olan düne elimde olan bu sabaha ait Devakus koyuluyor gibi ya baksana bugün daha net fotoda belli değil ama pembe oldu bu sabah iki gün sonra tekrar yapıcam üç gün sonra bat zaten koyulaşmış olur herhalde
Seninkiler direkt görülüyor artıkkk maşallah
Ben bu koyuluktayken ogrenmistim
Bana umut oluyorsunuzzzzzBen bu koyuluktayken ogrenmistim
Eger varsa 1 2 gune koyulasir insallah vardidBana umut oluyorsunuzzzzz
Amin inşallah yaaEger varsa 1 2 gune koyulasir insallah vardid
Belirtilere de takilma benim hic yoktu. Sadece midem eksidi cok. Ona yormamistimAmin inşallah yaa
Ya bizim daha ilk ayımız belirtiler hakkında hiç bir fikrim yok sadece azıcık göğüs ucumda hafif sızlamalar oluyor ara ara dokununca filan, onun dışında olanları oruca yoruyorum şimdilik oruç konusu da kafamı karıştırıyor ya tutmalı mıyım diyeBelirtilere de takilma benim hic yoktu. Sadece midem eksidi cok. Ona yormamistim
İkisinde de görüyorum yok delirmedim de dokuz gün varken de çıkar mı ya erken döllenme olduysa çıkar aslındaBen bu koyuluktayken ogrenmistim
Sağlık sorunun yoksa tutmalısın ben nezleyim kemik ağrılı geçiriyorum hemde o yüzden tutamıyorumYa bizim daha ilk ayımız belirtiler hakkında hiç bir fikrim yok sadece azıcık göğüs ucumda hafif sızlamalar oluyor ara ara dokununca filan, onun dışında olanları oruca yoruyorum şimdilik oruç konusu da kafamı karıştırıyor ya tutmalı mıyım diye
Ben şimdiden heveslenmemeye bakayım böyle diyince hamile moduna girerim bir deİkisinde de görüyorum yok delirmedim de dokuz gün varken de çıkar mı ya erken döllenme olduysa çıkar aslında
Allaha şükür sağlık sorunum yok tutuyorum, çok geçmiş olsun rabbim şifa versin size deSağlık sorunun yoksa tutmalısın ben nezleyim kemik ağrılı geçiriyorum hemde o yüzden tutamıyorum