Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabah öylesine yaptığım testte kendimi çift çizgi olduğuna ikna etmeye çalışıyorumdur öyle oynadım ki fotoğraf ayarlarıyla günaydın herkesee
Benim ilk testlerim gibi bak ekliyorum tekli olanlarda halı üzerinde olan düne elimde olan bu sabaha ait Devakus koyuluyor gibi ya baksana bugün daha net fotoda belli değil ama pembe oldu bu sabah iki gün sonra tekrar yapıcam üç gün sonra bat zaten koyulaşmış olur herhalde

Eklentiler

• IMG_20230402_063546.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20230401_115940_edit_94315025343941.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20230331-WA0006.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 69
Hangisi yalancı pozitif vermiyo ondan alalım day's comfort da çıkarıyor
Ben laboquik e güveniyorum doğrusu nerdeyse hepsini denedim üç marka bana yalancı pozitif verdi en başta artı med vermişti bebe diye başlayanda verdi bide erken gebelikler veriyor yalancı pozitif

Aklıma direkt sen geldinnn o fotoğraftan yarım saat sonra çektim bir foto daha onda daha belirgindi ama benim daha çok erken bata 9 gün varrr acaba senin gibi gittikçe mi koyulaşacak bak onu da ekleyeyim delirmediysem çizgi var ya

Eklentiler

• IMG_0079.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 67
Belirtilere de takilma benim hic yoktu. Sadece midem eksidi cok. Ona yormamistim
Ya bizim daha ilk ayımız belirtiler hakkında hiç bir fikrim yok sadece azıcık göğüs ucumda hafif sızlamalar oluyor ara ara dokununca filan, onun dışında olanları oruca yoruyorum şimdilik oruç konusu da kafamı karıştırıyor ya tutmalı mıyım diye

Sağlık sorunun yoksa tutmalısın ben nezleyim kemik ağrılı geçiriyorum hemde o yüzden tutamıyorum

Kızlar benim yabani bir kedim var sarman korkak kaçan kendini sevdirmeye gelmez yanımda yatmaz zorla alır severim normalde.. Bi kaç gündür yanımdan ayrılmıyor miyavlayıp geliyor zıplıyor yanıma hemen sevdiriyor kendini ben şoklardayım acaba hissediyor mudur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…