Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Eymennnannesi L A L L A L P Psikolog2426 cans16 cans16 heyecandan uyuyamadım geri ya 😅😅 eşimi de kaldırdım uyanmıyordu dedim uykunu dağıtayım test yaptım pembe oldu gözleri açıldı Bi anda gösterdim derinden Bi oha çekti 🤣🤣🤣 oturduk kahve içiyoruz ben hürrem gibi gebeyim diye geziyorum o aşk yenidendeki fatih gibi hamileyiz biz diye geziyor 🤣🤣🤣 bunca sevincin ardında kimyasal olursa yıkılırım ya korkuyorum 🥺🥺🥺

E Eymennnannesi L A L L A L P Psikolog2426 cans16 cans16 heyecandan uyuyamadım geri ya 😅😅 eşimi de kaldırdım uyanmıyordu dedim uykunu dağıtayım test yaptım pembe oldu gözleri açıldı Bi anda gösterdim derinden Bi oha çekti 🤣🤣🤣 oturduk kahve içiyoruz ben hürrem gibi gebeyim diye geziyorum o aşk yenidendeki fatih gibi hamileyiz biz diye geziyor 🤣🤣🤣 bunca sevincin ardında kimyasal olursa yıkılırım ya korkuyorum 🥺🥺🥺
İnşallah değildir korkma tevekkül et. Öldüm gülmekten. Remix yapmışlardı o sesi sende yao ben gebeyim ben gebeyim diye

2 sene oldu . Rahim filmi çekildi pazatesi günü hormon testleri yapıldı 1 ay önce de . Tsh sorunum var , troid bezlerim az calisiyor . Ocak ayında kimyasal düşük yaşadım . Tsh 7lerde 8lerde geziniyormuş onun sebep olabileceğini düşünüyorlar. 1 ay korunma verdi dahiliye doktoru şuan adetim ama ne bitiyor ne devam ediyor sürekli lekeler halinde . Korunmakta istemiyorum belki rahim filmi şansımı artırır diye düşünüyorum . Çok fazla ikilemde kaldığım bi dönem .. yaş 24 bu arada . Sizde durumlar nedir
İki sene olacak bizimde bir kimyasal yaşadım geçen sene ondan sonra hiç tutmadı.. Sana da tavsiyede bulunayım mı bende eşimde takviye aldık bitkisel... Sonra ben ek olarak proxyfemin diye Bi takviye kullanmaya başladım hem bende hem eşimde problem çıkmıştı eşim ameliyatlıktı yani o derece.. Ama bak şimdi pozitifi gördüm şükürler olsun 🤗 29 yaşındayım

İki sene olacak bizimde bir kimyasal yaşadım geçen sene ondan sonra hiç tutmadı.. Sana da tavsiyede bulunayım mı bende eşimde takviye aldık bitkisel... Sonra ben ek olarak proxyfemin diye Bi takviye kullanmaya başladım hem bende hem eşimde problem çıkmıştı eşim ameliyatlıktı yani o derece.. Ama bak şimdi pozitifi gördüm şükürler olsun 🤗 29 yaşındayım
İlk gebelik mi canım

İnşallah teşekkürler canım🙏 Bu testlerden bi iki tane daha var bu gece de yapıcam bakalım. İnşallah koyulaşma hep devam eder.
21 martta öğleden sonra 3te test yapmıştım yeni çatlamış gibi duruyordu. Yani 12.gün olmuş oluyor galiba.
Ben görmedim testi ii nerdeeeee😅😅😅

Yapamıyorum ki:) Oruç tutuyorum, yatmadan çok su içince sabaha kadar bisürü tuvalet. Sabah benim ilk idrar bi saatlik falan oluyor:) Gerçi koyulaşsın emin olayım iyice, oruç tutmayı bırakıcam da.
Sonuncuyu 3.5 saatlik beklemeyle yapmıştım.
Anladım doğru sahurla öyle oluyor ya😊

Her şeyin hayırlısı ama neden kötüyü düşünüyorsunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Çifte bayram yapcaksınız inş

Her şeyin hayırlısı ama neden kötüyü düşünüyorsunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Çifte bayram yapcaksınız inş
Kimyasal yaşadım geçen sene kan tahlili falan herşeyi öğrendim herkese söyledim tam bat günü regli oldum.. O yüzden endişem var 😪

sabah öylesine yaptığım testte kendimi çift çizgi olduğuna ikna etmeye çalışıyorumdur öyle oynadım ki fotoğraf ayarlarıyla 😂😂😂😂 günaydın herkesee🐣

Eklentiler

• IMG_0075.jpeg
    IMG_0075.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 51
Kimyasal yaşadım geçen sene kan tahlili falan herşeyi öğrendim herkese söyledim tam bat günü regli oldum.. O yüzden endişem var 😪
Anladım canım. Allah sağlıkla tamamlasın inş canım. Güzel haberlerini takip edelim burdan😊

X