Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne vereyim abime gece 1 2 bazen 3 nadir 12 oluyor zaten nadirlerde esim uyanık olursa şansıma o zaman esim zaten cok duskun değil ondan işine geliyor
Baybay al kızına ben kullanıyorum onu beş altı damla suya damlatıp veriyorum 15 dakika sonra yatırıyorum uykusu geliyor üç beş 10 yaş kullandım tamamen bitkisel

Eklentiler

• IMG_20230401_201808_edit_120866937743014.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 37
Baybay al kızına ben kullanıyorum onu beş altı damla suya damlatıp veriyorum 15 dakika sonra yatırıyorum uykusu geliyor üç beş 10 yaş kullandım tamamen bitkisel
Sagol canim alayim olmadi erken kaldırdım kac defa öğlen bi yerde uyuyakaliyor yine gece geç yatiyor o yuzden kısır döngü gibi inat yaa daha minnicikti gec kalkiyor gec uyuyordu bi türlü düzene sokamadim yat diyorum bak kardeş yapamıyoruz diyorum ninni bile onun üzerine kuruldu yaa

Ah bilirim o geç yatmaları benim oğlanda öyleydi ağlardı kıyamet koparırdı uyumam diye ama ben baskın gelirdim sonra işte bu baybayla tanıştım geç oldu gerçi benim tanışmam bir yıl olmadı çocuk askere gidecek 10 yaşına girdi onun sayesinde düzene oturttum ama mutlaka al bak

Yapışkan uzayan akıntım var şuanda ama
Yumurta kıvamında olan akıntın varsa şayet bu hala yumurtlayacağının belirtisi olabilir, akıntı yumurtladın anlamına gelmiyor. Bu süreç her kadında aynı olmuyor da zaten. Bazen bu akıntı 4-5 gün sürerken bazen sadece 1 gün gelebiliyor. Sen garantilemek için 1 dolu 1 boş ilerleyebilirsin.

Evet levotirona başladık bizde 50 mg olarak . Sanki dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum . Halbuki daha kötü birşey de olabilirdi ama insan korkularını yenemiyor . Sizin düşük galiba değer yanlış değilsem

Tamam canim sagol senin sayende kizi evlendirmeden çözmez bu isi

Valla uzman olduk artık yumurtlamadr belirtilerdir

Canım ellerine sağlık sağolasın düşünmemek diye çok söylüyorlar evet bir de şey sormak istiyorum mesela çatlamadan sonra kaç gün daha devam ettin ? Çatlamadan sonra ki mesela ben 23 te bırakmışım

Çatlamadan sonra akışına bıraktım ben canımız ne zaman isterse oldu kasmadım yani

Şimdi baktım pik günü ve çatlama gününde peş peşe birlikte olmuşuz sonrası işaret koymamışım ama ondan sonra Bi kere daha var sonra dört gün anneme gittik zaten dönem kapandı sonrası önemli de değil hamgi gün olduğu

Anladım canım zaten işte o 3-4 günden sonra geçiyor ama ben hala pikten sonra ki günde silik olunca çatlama kesin oluyor mu acaba diye düşünüyorum ya diyorum olmuyorsa hemen o hafta full aslında 1 gün arayla ilişki lazım demek ki mesela ben erken bırakıyorum geçen aylarda şey muhabbeti oldu pik olunca bırakanlar varmış ya çok yanlış biliyoruz bazen kendimizi de yanlış günler yorunca iş zorlaşıyor

Aynen sonraki en az iki günü de değerlendirmek gerekiyor biz bu ay aslında şans eseri de oldu pikten iki gün önce pik günü ve sonrası değerlendirdik spermler en az üç gün yaşıyor zaten o yüzden kaçırdığımı sanmıyorum.. Ama iyiki testle takip yaptım probram 18 i gösteriyor ama ben 21-22 de yaşadım şaka gibi

Evet düşük ama ben tiroid kanseri ve mide kanserinin artı sol bobrek iflas ama bunlarin çocuk sahibiyle hiç alakası yok yani hiç sorun değil üzülmeyin

İlk ayım dedin dimi... Gebiş olana kadar böyle alışmalısın hoş geldin aramıza
İlk ayım ama 4 senedir evliyim hiç denemedik tiroid kanseri amelihat oldum midem kanserliydi böbreğim iflas etti Yeni toparlandim 4 senede ama bu hastalıklarla uğraşırken herkesten kısır baskısı yedim bu baskı beni aşırı geriyor doktorum yumurtalarim sorun yok aksine bol bol ccouk olur dedi ama insan üzülüyor stres yapıyor

Ayy kurban olurum canına sağlıktan daha önemli ne varmışta kısır diye damgalamışlar seni o halde iyileşmeden Jim çocuk doğurabilir de sana laf yapmışlar sakın sakın aldırma bunlara at o stresi üstünden.. O çocuğu doğuracakta sensin bakacak olanda sensin önce kendim demelisin ki sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı şekilde ona yetebilmelisin... Rabbim vakti zamanı biliyor en doğru zamanda seninde hem beden hem psikolojik sağlığın yerindeyken verecek emin ol buna.. Ne olmaz denilenler hikayeleri var hayatta hiç duymadın mı boşuna strese sokma kendini canına günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…