2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kendi vücudunu en iyi sen tanıyorsun bebisin için en hayırlı olanı yap bencede enfeksiyon bende öyle hergun iki ic çamaşırı değiştiriyorum ilaçlardan sonra akintim çok başladı suyu da çok tüketen biri değilim başım o konu da da belada

Öyle yapacağım canım su çok önemli ama bence.

Kozlar Hsg çektirip rahmi dar olanlar var mı aramızda benim gibi. Acaba süreçlerini nasıl yürütüyorlar merak ediyorum
Ben bu konuyla ilgili bir şey bilmiyorum. İnsallah kolay bi çözümü vardır. Rahim ağzı darlığı diye geçiyormuş galiba. Şimdi internetten baktım doğal yolla hamilelik mümkün değil diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Öyle yapacağım canım su çok önemli ama bence.
Tabikiii içtiğimde ve icmedigimde farkı çok iyi görebiliyorum bende bakarım bir iki gün sıkıntı yaratirsa bende zaten oruç tutamam olriske atmak istemiyorum hicbirseyi

Tabikiii içtiğimde ve icmedigimde farkı çok iyi görebiliyorum bende bakarım bir iki gün sıkıntı yaratirsa bende zaten oruç tutamam olriske atmak istemiyorum hicbirseyi
Ben az içtiğimde idrar rengim bile çok değişiyor bide içtiğimiz ilaçlar ne olursa olsun böbreklerimizi yoruyor o yüzden bol su içip etkisini idrar ile atmak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben az içtiğimde idrar rengim bile çok değişiyor bide içtiğimiz ilaçlar ne olursa olsun böbreklerimizi yoruyor o yüzden bol su içip etkisini idrar ile atmak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Aminnn canim benimm Rabbım cektigimiz cefalari sefa olarak önümüze sürsün insallah

Bana da histeroskopi önerildi ilk deneyimim olacak o kadar çok korkuyorum ki aksilikler çıkmasından nişanda histeroskopi mayısa sarkacak sanırım benim transfer. Kalbim sizinle kızlar ama

Kuzum bende 17 sinde adet gördüm 31 inde çağırdı doktorum. Seninle çok yakınız bende bugün çok düşündüm ne yapsam diye karar veremedim. Enfeksiyon olayı bende var suyun etkisini çok net görüyorum ama tutmak da istiyorum transfer zamanı zaten tutamayacağız ama şu günleri de boş geçirmek istemedim

Bana da histeroskopi önerildi ilk deneyimim olacak o kadar çok korkuyorum ki aksilikler çıkmasından nişanda histeroskopi mayısa sarkacak sanırım benim transfer. Kalbim sizinle kızlar ama
Benimde hiç bilgim yok canım umarım hayırlısıyla bir sıkıntı olmadı devam eder sürecin

Bende öyleyim aslında tutmak istiyorum ama alakası bile olmasa ben kendimi suçlu hissederim diye korkuyorum.

Günler geçmiyor sanki bir an önce transfer olsam diye bekliyorum

Bende öyleyim aslında tutmak istiyorum ama alakası bile olmasa ben kendimi suçlu hissederim diye korkuyorum.

Günler geçmiyor sanki bir an önce transfer olsam diye bekliyorum
Bende öyleyim az kaldı heyecan artıyor sana transfer tarihi söyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…