2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Rabbım hayallerimizi de yasatsin insallah sağlıkla sihatle kucağımıza nasip etsin de hayallerden de öte olalim🥰 ben bir kabak çekirdeği citliyorum düzenli olarak slzaten çay kahve içen birisi değilim abur cubur çıkarmaya çalışıyorum hayatımdan çok severim:)) pcos olduğum için kilo vermem çok çok zorlaştı ilaçlar da şişkinlik yaptı onları eritmek için çabalıyorum sadece
Ben zaten zayıf biriyim pcos var ama hiç kilo almadım. Ama o şişkinlik çok kötü oluyor gerçekten.

İnşallah dualarımız kabul olur 🤲🏻

Napıyorsunuz kızlar? Nasıl gidiyor? Transfer günümü dahi bilmiyorum ama aşırı heyecanlıyım. Aklıma geldikçe sevinç duyuyorum 😂 sizde durumlar nedir?
Merhaba canım bugün kontrolüm vardı biraz yorucu bir gündü.ikinci adeti bekliyordum transfer için bir hafta erken oldu.Tahmini 6 Nisan gibi transfer olacak ama sma testi yaptırmak istiyorduk geç kalmışız transferi erteleyecekti doktor çok üzüldüm sonra çok şükür erken sonuç veren bir yer bulduk inşallah bir sıkıntı çıkmazsa süreç devam edecek. Dualarınıza talibim beni de unutmayın😢

Merhaba canım bugün kontrolüm vardı biraz yorucu bir gündü.ikinci adeti bekliyordum transfer için bir hafta erken oldu.Tahmini 6 Nisan gibi transfer olacak ama sma testi yaptırmak istiyorduk geç kalmışız transferi erteleyecekti doktor çok üzüldüm sonra çok şükür erken sonuç veren bir yer bulduk inşallah bir sıkıntı çıkmazsa süreç devam edecek. Dualarınıza talibim beni de unutmayın😢
Herseyde bir hayır vardır canim üzme kendini bak Rabbım işinizi kolaylastiriyor inşallah çok güzel olacak hersey

Merhaba büyük ihtimalle benimde o tarihlerde olacak çok heyecanlıyım. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar 🤲🏻 neden böyle bir test yaptırmayı düşündünüz ailenizde falan mı var? Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Benimle de paylaşabilir misiniz nerede yaptırdığınız acaba 🙏

Merhaba büyük ihtimalle benimde o tarihlerde olacak çok heyecanlıyım. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar 🤲🏻 neden böyle bir test yaptırmayı düşündünüz ailenizde falan mı var? Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
hayır yok opu yapıldığı gün bize sormuşlardı test yaptırdınız mı düşünüyor musunuz diye herkese soruyorlarmış benimde aklımda kalmıştı muayene oldum ilaçlarım belli oldu tam çıkıcaz sordum hop transfer erteleyelim istiyorsanız yaptırın dedi doktor . Aklınıza takıldıysa da mutlaka yaptırın dedi . İnşallah sonuçlar iyi gelirse devam edeceğiz .

Herseyde bir hayır vardır canim üzme kendini bak Rabbım işinizi kolaylastiriyor inşallah çok güzel olacak hersey
Sağol kuzum inşallah test sonuçları iyi gelir kan testimde iyi çıkarsa transfer olacağım inşallah 🙏 ilk defa transfer olacağım çok heyecanlıyım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

hayır yok opu yapıldığı gün bize sormuşlardı test yaptırdınız mı düşünüyor musunuz diye herkese soruyorlarmış benimde aklımda kalmıştı muayene oldum ilaçlarım belli oldu tam çıkıcaz sordum hop transfer erteleyelim istiyorsanız yaptırın dedi doktor . Aklınıza takıldıysa da mutlaka yaptırın dedi . İnşallah sonuçlar iyi gelirse devam edeceğiz .
Aa bana öyle bir şey sormadılar o yüzden ailenizde olduğunu düşünmüştüm. İnsallah kısa sürede kolay bir şekilde çıkar sonuçlarınız 🤲🏻

Sağol kuzum inşallah test sonuçları iyi gelir kan testimde iyi çıkarsa transfer olacağım inşallah 🙏 ilk defa transfer olacağım çok heyecanlıyım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Cok güzel oluck insallah hersey canım sabırsızlıkla bekliyorum 🥲

Icimden bir ses bayram sonuna kalicaksin diyor ama inşallah yanilirim🥲
Adet olduktan sonra çok uzun sürmez bence. Çünkü ben 14ümde adet oldum 17sinde başladım 25ine çağırdı doktor. İçini ferah tut. Geç olsun güç olmasın inşallah. Bende oruç tutmak istiyordum ama çok endişeliyim. Ya bişey olursa ya enfeksiyon olursam falan diye korkuyorum. Su içmeyince idrarım yanıyor o yüzden tutmayacağım riske atmak istemiyorum.

X