2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bende nisanda dondurlmus embrio transferi olucam estrofem
Verdi adetinn3 gunu kulanicam gunde 3 kere 9
Gunmus

Bende nisanda dondurlmus embrio transferi olucam estrofem
Verdi adetinn3 gunu kulanicam gunde 3 kere 9
Gunmus
Bana 2 kutu verdi doktor. Şimdi birinci kutu bitecek 25inde randevum var. Sonra 2. Kutu ya başlayacağım oda transfere kadar hatta transferden de sonra kullanılıyormuş galiba.

Benim gecen sene nisan ayında tüplerim poliplerim 1 adette küçük miyon üm alındı Eylül ayında klasik iğneler ile yumurta toplama takibi başladı 13 yumurta toplandı 1 adet 5 AA embriyo 2 adet 5. Gün embriyo 2 adet 6. Gün embriyo oluştu hepsi donduruldu ekim ayına gelince 5Aa embriyo transfer edildi hiç tutmadı kasım ayında 2 adet 5. Gün embriyolar transfer edildi kimyasal oldu sonra doktorum o hastaneden ayrıldı kalan 6. Gün embriyoları transfer için hastaneye gittiğimde oranın Prof u ile görüştüm kendi doktorum gittiği için Prof bana 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini tekrar yumurta toplamak istediğini söyledi fakat bir öncekinden farklı olarak bir çok vitamin verdi kuenzım Q10 vb vitaminler hatta damar yolu ile enjekte edilen bir vitamin vardı ki ona çok şaşırdım oda vücuttaki sigara ve alkol zehrini atmaya çalışan bir vitamin miş neyse akabinde bu yıl subat 21 de 8 adet yumurta toplandı 6 adet 5Aa embriyo hepsi donduruldu oluştu büyük bi ihtimal 31 martta transfer var bir de saizen diye büyüme hormonu kullandırıyorlar bu ay Prof un önerdiği vitaminlerin etkisini embriyolarda gördüm hatta hecen Prof a saizen in neden verildiğini sordum kendisi tutunmayı arttıracak dedi fakat kafamın tek karıştığı konu herkes 2 ay rahim dinlendiriyor benim doktorum hiç o konuya girmiyor hakkımızda hayırlısı benim tüm hikaye bu çok da yoruldum aslında

Tedavin hayırlı olsun inşallah bu mübarek aylar uğurlu olur hepimiz için. Burda gördüğüm kadarıyla tek tip bir tedavi yok herkese aynı ilaç dahi olsa farklı kullanma talimatı veriliyor hepimizin bünyesi farklı inşallah bize iyi gelir tedaviler olumlu sonuçlar alırız

Ah kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki o süreç insanı mahvediyor. Ben 1 yıl boyunca doktora gidebilmek için bekledim adetlerim hep haftasonuna denk geldi doktor bakamadı 2 ay adet olamadım defalarca bir baktım süt hormonum tavan yapmış tedavi süreci değişti onu düşürmek için uğraştık o ara üst üste dedemei annanemi kaybettim psikolojik olarak toplamam gerekti vs vs. Çok şükür ocak ayında başlayabildim çok şükür ki su an bir umutla tedaviye başlayabiliyoruz bu bile bir nimet. Doktorun senin için en hayırlısı neyse onu bilip uygulayacaktik içini ferah tut ki hersey çok güzel olsun

Merhaba kızlar ben de hayırlısıyla nisan ayında transfer olacaklardanım. Evleneli 3 yıl olacak temmuzda bir dış gebelik geçirdim bir daha olmadı. 29 yaşındayım. Bizim herşeyimiz normal eşimle ama kısmet olmadı demek ki imtihanmış biz de tüp bebek yapmaya karar verdik ama benim sağ yumurtalığımda çikolata kisti ve rahmimde de miyom çıktı normal denemek istedim olmayınca büyüdü kistim ve miyomum ameliyat dediler çok fazla ağrılarım oluyordu. Ocak ayında açık ameliyat oldum Mart 20 de tam iki ay oldu doktorum zaten iki ay sonra gel demişti. Ameliyat öncesi yumurtalar toplandı çünkü amh değeri düşebiliyormuş.12 yumurtadan 10 tanesi döllendi 3 tanesi 5. Güne gitti hepsi en iyi kalitede. Bugün adetimin 2. günü estrofem folik asit coraspirin ve bir tane de antibiyotik başladık.1 nisanda kontrolüm var inşallah rahim istenilen kaliteye gelirse nisan başı transfer ortasına da test sonucu belli olmuş olur. Rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz herkesin evinden bebek sesleri gelir. Maddi ve manevi anlamda yıpratıcı bir süreç hepimize sabır diliyorum. Dualarım sizinle umarım pozitif vermek nasip olur bizlere de

Hosgeldin canimmm masllah az kalmış senin transferine inşallah hersey şu gibi akar geçer çok güzel şeyler olur

Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah hep birlikte pozitifi görürüz . Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Benim de 6 embriyo var gecen ay toplandı bugun kan verdim e2 380 progesteron 0.430 çıktı hastaneden haber bekliyorum değerleri uygun bulursa 29 Mart ta transferim var nisan basında sonucum belli olur umudum yok ama

Benim de 6 embriyo var gecen ay toplandı bugun kan verdim e2 380 progesteron 0.430 çıktı hastaneden haber bekliyorum değerleri uygun bulursa 29 Mart ta transferim var nisan basında sonucum belli olur umudum yok ama
Bu değerlerin kaç olması gerekiyor acaba? Bende yakında transfer olacağım. 25inde randevum var.

Bu değerlerin kaç olması gerekiyor acaba? Bende yakında transfer olacağım. 25inde randevum var.
Şimdi aradılar hastaneden değerleriniz iyi progesteron u 1 in altında istiyoruz zaten dedi çarsamba günü transfer olacakmışım yarında tutunmayı arttırmak için bir serum vermek için hastaneye çağırdılar

Çok iyi hayırlı olsun inşallah. Bende yarın gideceğim çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…