2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba, bende varım :) 3,5 yıllık evliyiz eşimde sperm azlığı var tüp bebek sürecine girdik nisan ayında iğneleri vurulmaya başlayacağım inşallah. Şuanlık eşimde bende vitamin takviyesi alıyoruz ve eşim ovitrelle vuruluyor . Tahminimce Nisan ayında transfer olacağım bakalım :)
Bizde aynı durumdayız. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için :)

Selamlar burada bir sürü kişinin hikayelerini dinlemek çok umut ve bilgi verici oluyor. Paylaşım yapan herkese teşekkürler. Bizde İzmirde tedaviye başladık . İlkkez tüp benek deneyeceğiz. Aşılama veya düşük gibi şeylerde hiç deneyimimiz yok. Tüp bebek öncesi vitamin ve hormon hapı verdi doktor. Reglimin ikinci günü yani bu ayın 20sinden sonra kan alıp sonuca göre ilaçlara başlatacak. Donmuş embriyo mu taze mi ilerleyecek bilmiyoruz. İnşallah Nisan mayıs gibi ilk transferimiz olur diye ümit ediyoruz. Sağlıkla mutlulukla sonuçlansın inşallah . Biz embriyolardan gen testi talep ettiğimizi söyledik. Doktor gerek yok dedi genetik rahatsızlığımız yok diye ama yinede biz göndermek istiyoruz sanırım 1 haftada onun sonucunu bekleyeveğiz süreç başladığında🤍🌸
Selam canım Hosgeldin. Sürecin şu gibi akıp gitsin hersey çok güzel olsun insallah imkan varsa tabi herseyi garantiye almak daha güzel en azından daha emin yollarla ilerlersinjz sorun neydi canım sizde

Olabilir haftaya cuma gidicem o zaman belli olacak
Aynı gidiyoruz bende cumartesi günü gideceğim ve aynı ilaçları kullanıyorum günde 3 defa estrofem ve coraspin. Cumartesi günün eçağırdu herhalde transferim o zaman belli olur

Aynı gidiyoruz bende cumartesi günü gideceğim ve aynı ilaçları kullanıyorum günde 3 defa estrofem ve coraspin. Cumartesi günün eçağırdu herhalde transferim o zaman belli olur
Ben 2 defa kullanıyorum ama yarın sabah 1 akşam 2 adet olucak şekilde alıcam hangi doktora gidiyorsunuz

Ben 2 defa kullanıyorum ama yarın sabah 1 akşam 2 adet olucak şekilde alıcam hangi doktora gidiyorsunuz
Medicalpark Pendik Semra Esenkaya. Bana 3 tanesini aynı anda yada tek tek de alabilirsin dedi. Bugün daha ilk günüm

X