Transfer günüm belli oldu haftaya bugün
Hayırlı olsun doktor ilaç verdi miTransfer günüm belli oldu haftaya bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer günüm belli oldu haftaya bugün
Hayırlı olsun doktor ilaç verdi miTransfer günüm belli oldu haftaya bugün
Tabi transfer öncesi sonrasıHayırlı olsun doktor ilaç verdi mi
Bizde aynı durumdayız. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için :)Merhaba, bende varım :) 3,5 yıllık evliyiz eşimde sperm azlığı var tüp bebek sürecine girdik nisan ayında iğneleri vurulmaya başlayacağım inşallah. Şuanlık eşimde bende vitamin takviyesi alıyoruz ve eşim ovitrelle vuruluyor . Tahminimce Nisan ayında transfer olacağım bakalım :)
Hangi ilaçları verdiTabi transfer öncesi sonrası
Yaaaa hayırlı olsun insallah canimmTransfer günüm belli oldu haftaya bugün
Selam canım Hosgeldin. Sürecin şu gibi akıp gitsin hersey çok güzel olsun insallah imkan varsa tabi herseyi garantiye almak daha güzel en azından daha emin yollarla ilerlersinjz sorun neydi canım sizdeSelamlar burada bir sürü kişinin hikayelerini dinlemek çok umut ve bilgi verici oluyor. Paylaşım yapan herkese teşekkürler. Bizde İzmirde tedaviye başladık . İlkkez tüp benek deneyeceğiz. Aşılama veya düşük gibi şeylerde hiç deneyimimiz yok. Tüp bebek öncesi vitamin ve hormon hapı verdi doktor. Reglimin ikinci günü yani bu ayın 20sinden sonra kan alıp sonuca göre ilaçlara başlatacak. Donmuş embriyo mu taze mi ilerleyecek bilmiyoruz. İnşallah Nisan mayıs gibi ilk transferimiz olur diye ümit ediyoruz. Sağlıkla mutlulukla sonuçlansın inşallah . Biz embriyolardan gen testi talep ettiğimizi söyledik. Doktor gerek yok dedi genetik rahatsızlığımız yok diye ama yinede biz göndermek istiyoruz sanırım 1 haftada onun sonucunu bekleyeveğiz süreç başladığında
duphastonHangi ilaçları verdi
İnşallah canım ya tutarda 5yil sonra mucizem olurYaaaa hayırlı olsun insallah canimm
Bana sadece Estrofem ve coraspin verdi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alalımduphaston
Litunus vajinal. estrofem adetten beri kullanıyorum ona devam .prednol .coraspin .folbiol.proluton kalçadan iğne
İnşallah ben düşük yaptım ondan galiba senin ne zaman trasferBana sadece Estrofem ve coraspin verdi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alalım
Olabilir haftaya cuma gidicem o zaman belli olacakİnşallah ben düşük yaptım ondan galiba senin ne zaman trasfer
Aynı gidiyoruz bende cumartesi günü gideceğim ve aynı ilaçları kullanıyorum günde 3 defa estrofem ve coraspin. Cumartesi günün eçağırdu herhalde transferim o zaman belli olurOlabilir haftaya cuma gidicem o zaman belli olacak
Hadi hayırlısı olsunOlabilir haftaya cuma gidicem o zaman belli olacak
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunHadi hayırlısı olsun
Ben 2 defa kullanıyorum ama yarın sabah 1 akşam 2 adet olucak şekilde alıcam hangi doktora gidiyorsunuzAynı gidiyoruz bende cumartesi günü gideceğim ve aynı ilaçları kullanıyorum günde 3 defa estrofem ve coraspin. Cumartesi günün eçağırdu herhalde transferim o zaman belli olur
Medicalpark Pendik Semra Esenkaya. Bana 3 tanesini aynı anda yada tek tek de alabilirsin dedi. Bugün daha ilk günümBen 2 defa kullanıyorum ama yarın sabah 1 akşam 2 adet olucak şekilde alıcam hangi doktora gidiyorsunuz
Anladım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahMedicalpark Pendik Semra Esenkaya. Bana 3 tanesini aynı anda yada tek tek de alabilirsin dedi. Bugün daha ilk günüm
Olucak ben inaniyorummmİnşallah canım ya tutarda 5yil sonra mucizem olur
Amin canım inşallah. Hepimizin kucağı doksun inşallahAnladım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
İnşallahOlucak ben inaniyorummm