2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim yumurta şekli bozukmus dolenmeden önce döllenme den sonra yavaş ama normal demişti ama ben görmedim doktorum görüp yorum yapti
Merhaba
Yumurta şekil bozukluğu opudan sonra mı söylediler gebelik oluştu mu
Ben de yumi takibi yaptırdım ama 3 gün önceki halinde duruyo dedi dr hiç büyümemiş 14 mm ve de şeklinde hafif bozulma var dedi çok üzüldüm neden böyle oluyo
Yumurta rezervim kötü benim de ancak benim değerimde hamile kalıp kucağına alabilen o kadar çok Mucizw okudum ki burda

Merhaba anneler 🥰 magnezyum kullanan varsa hangisini kullanıyorsunuz acaba bana doktorum magnezyum diasporal al dedi Magnezyum değerim düşük çıktı maalesef

Son düzenleme:
Merhaba
Ben de yumi takibi yaptırdım ama 3 gün önceki halinde duruyo dedi dr hiç büyümemiş 14 mm ve de şeklinde hafif bozulma var dedi çok üzüldüm neden böyle oluyo
Yumurta rezervim kötü benim de ancak benim değerimde hamile kalıp kucağına alabilen o kadar çok Mucizw okudum ki burda
Yumurta dollendikten sonra mi bozuluyor. Ilerleme kaydetmiyor mu dogru mu anladim ?

Merhaba
Şöyle opu oldum yumurtam yavaş olduğunu biliyordum polikistik var opu dan sonra yumurta kalitesi ve rengi şekli öyle bozuk olduğunu öğrendim 23 yumurtadan 10 tanesi döllendi 3 tanesi 6 gün embriyo oldu üçüde koyuldu biri tuttu o da diş gebelikle sonlandırıldı şimdilik tedaviye devam etmiyorum

Yumurta dollendikten sonra mi bozuluyor. Ilerleme kaydetmiyor mu dogru mu anladim ?
Ha yok
Normal denemek için bu ay takip yaptırıyordum
5.gğn baktı 14 mm dedi
9.gün baktı yine 14 mm büyümemiş şekli de hafif bozulmaya başlamış dedi yani ultrasonda
Daha önce hiç böyle dememişlerdi
Şaşırdım rezervim kötü diye mi böyle oluyo
En başta da 2 yumi görmüştü aslında ama ikinci kontrolde 2. Yuminin bozulduğunu söylemişti diğeride büyümemiş
Şöyle opu oldum yumurtam yavaş olduğunu biliyordum polikistik var opu dan sonra yumurta kalitesi ve rengi şekli öyle bozuk olduğunu öğrendim 23 yumurtadan 10 tanesi döllendi 3 tanesi 6 gün embriyo oldu üçüde koyuldu biri tuttu o da diş gebelikle sonlandırıldı şimdilik tedaviye devam etmiyorum
Anladm çok geçmiş olsun
İnşallaah diğerleri sağlıkla tutunur
Dr bişey dedi mi şekil bozukluğuna ne sebeb diye

Yaa ne güzel herkes netlestirmis isimleri. Bizim kızın hala ismi yok. Ben beğensem eşim begenmiyor eşim begense ben beğenmiyorum. Artık dogunce hastanedeki ebe hemşire kim denk gelirse birinin ismini veririz diyoruz😊
Ben Tuana dedim eşim Ecrin dedi Tuana Ecrin koycaz başka yolu yok 😄

Kızlar günaydın babyturco kampanya yapmış 2 al 1 öde almayı düşünenler bilginiz olsun.
Canım merhaba ikimiz de Cem hocanın hastası İdik hatırlarsın ben halen Cem hoca ile devam ediyorum bugun doğum ücretlerini sordum 60 bin dediler senin gittiğin hastahanede bu ücretler konusunda bilgin var mı

Canım merhaba ikimiz de Cem hocanın hastası İdik hatırlarsın ben halen Cem hoca ile devam ediyorum bugun doğum ücretlerini sordum 60 bin dediler senin gittiğin hastahanede bu ücretler konusunda bilgin var mı
Merhaba canım sordum şimdi dönüş yapacaklar ben yazarım sana. Normal ve sezeryan fiyatını

Ya kızlar ben kuru fasülye yedim tüm gün boyunca resmen sancı çektim ya , geçen de domatesli bulgur pilavı yapmıştım bi tabak yedim ama akşamı felaketti benim gibi yedikleri gaz yapn var mı serklajdan dolayı çok yürüyüşte yapmıyorjm komple gaz olarak karnıma oturuyo, yok çıksa sorun değil ama öldürüyo beni sancısı . Soda da içemiyorum içtiğiniz iyi gelen bişi var mı?

Ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama kustum ilk kandan sonra söylemedim heralde iptal olacak sonuçlar çünkü baya düşük son 3 gündür kusuyorum reflü başladı nasıl yaptircam bilmiyorum akıl verin bana kızlar

X