- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
İnşallah canım, bize de anlat ne olduğunu bende hafta sonu gireceğim. Eşimin işi yüzünden hafta sonuna kaldıKızlar yarın Detaylı ultrasona gireceğim inşallah her şey yolundadır dualarınıza talibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, bize de anlat ne olduğunu bende hafta sonu gireceğim. Eşimin işi yüzünden hafta sonuna kaldıKızlar yarın Detaylı ultrasona gireceğim inşallah her şey yolundadır dualarınıza talibim
Bazı yabancı kaynaklarda erken hissedilebileceği yazıyor, ben de net tarihler verilmesini akla yatkın bulmuyorum, her gebelik farklı, her kadının anatomisi de farklı... Mesela bazı kadınlar regl döneminde, cinsel ilişkide, veya ne bileyim transfer sırasında ağrı acı duyarken bazıları ağrısız, acısız yaşıyor... Bakın bir örnek, american pregnancy diye bir sayfa;Damar seğirmesi farklı, içeride hareket etmesi farklı, bılmıyorım bana cok erken geliyor, tabı doktorunuz diyorsa dogrudur.
Bende katılıyorum buna benimde çok erken hareket etti 12. Haftadan sonra hatta doktor dedi hissetmemem imkansız çünkü çok hareketli bebeğim maşallah bende gaz zannederken bebişim çıktıBazı yabancı kaynaklarda erken hissedilebileceği yazıyor, ben de net tarihler verilmesini akla yatkın bulmuyorum, her gebelik farklı, her kadının anatomisi de farklı... Mesela bazı kadınlar regl döneminde, cinsel ilişkide, veya ne bileyim transfer sırasında ağrı acı duyarken bazıları ağrısız, acısız yaşıyor... Bakın bir örnek, american pregnancy diye bir sayfa;
'Some moms can feel their baby move as early as 13-16 weeks from the start of their last period. These first fetal movements are called quickening and are often described as flutters. It may be difficult to determine whether this feeling is gas or your baby's movements, but soon you will begin to notice a pattern.'
Gonderıdıgınız yazı da dıyor zaten gaz veya bebek hareketı oldugunu ayırt etmek zor dıye. Ikıncı gebelıklerde erken hıssedılme durumu olabılırmıs, rahım ınceldıgı ıcın. Ama ılk gebelıkte 11 haftada hıssetmek ütopık gelıyor bana.. Yanı bebek o kadar guclu deıl, ve yerı yenıs.Bazı yabancı kaynaklarda erken hissedilebileceği yazıyor, ben de net tarihler verilmesini akla yatkın bulmuyorum, her gebelik farklı, her kadının anatomisi de farklı... Mesela bazı kadınlar regl döneminde, cinsel ilişkide, veya ne bileyim transfer sırasında ağrı acı duyarken bazıları ağrısız, acısız yaşıyor... Bakın bir örnek, american pregnancy diye bir sayfa;
'Some moms can feel their baby move as early as 13-16 weeks from the start of their last period. These first fetal movements are called quickening and are often described as flutters. It may be difficult to determine whether this feeling is gas or your baby's movements, but soon you will begin to notice a pattern.'
Ben 20. Haftada zor hissettim hatta bazen acaba gaz mı bebek mi diye ayırt edemiyorum genelde gece yatarken daha çok hissediyorum.Gonderıdıgınız yazı da dıyor zaten gaz veya bebek hareketı oldugunu ayırt etmek zor dıye. Ikıncı gebelıklerde erken hıssedılme durumu olabılırmıs, rahım ınceldıgı ıcın. Ama ılk gebelıkte 11 haftada hıssetmek ütopık gelıyor bana.. Yanı bebek o kadar guclu deıl, ve yerı yenıs.
Ben de bu 2 gundur sag tarafıma yatınca degısık bır hareket oluyor, emın olamıyorum, ve bu 2 3 kere oldu sadece.. 17+4um.. Benım doktorum perınatolog, yuksek rısklı gebelıklere bakıyor hep ona da sordum, sabır az kaldı hıssedeceksın dedı 12. Haftada hıssedersın dıyen doktorlar da var tabı burdaBen 20. Haftada zor hissettim hatta bazen acaba gaz mı bebek mi diye ayırt edemiyorum genelde gece yatarken daha çok hissediyorum.
Senın cok normal bı de canım, 22.haftadan somra hıssetmezsek sıkıntı olabılır.. O zaman doktora danısmakta fayda varBen 20. Haftada zor hissettim hatta bazen acaba gaz mı bebek mi diye ayırt edemiyorum genelde gece yatarken daha çok hissediyorum.
Hissediyorum ama öyle her zaman yada aşırı değil. Şuan yataktayım mesela oda serin diye geldim. Vurup duruyor ama kalkayım yürüyeyim yada vaşka şeyle ilgileneyim o zaman hissetmiyorum onun için daha zaman var. Hem zaten 300 400 gram bişey dahaSenın cok normal bı de canım, 22.haftadan somra hıssetmezsek sıkıntı olabılır.. O zaman doktora danısmakta fayda var
Ayy masallahh, iğnenın ıcınde rahmımıze tasınan hücreler, nasıl mucıze olmaz yaHissediyorum ama öyle her zaman yada aşırı değil. Şuan yataktayım mesela oda serin diye geldim. Vurup duruyor ama kalkayım yürüyeyim yada vaşka şeyle ilgileneyim o zaman hissetmiyorum onun için daha zaman var. Hem zaten 300 400 gram bişey daha
Hala inanasım gelmiyor hamile olduğuma bazenAyy masallahh, iğnenın ıcınde rahmımıze tasınan hücreler, nasıl mucıze olmaz ya
Türkiye hastanesinde 1900 lira fiyat aldım, haftaya cumartesi gideceğim..Detaylı ultrason için İstanbul'da yer önerebilir misiniz? Fiyat ile birlikte tabi... 14.haftada yaptırdım kendi gittiğim hastanede ama oldukça pahalıydı.
23 ağustosa randevu aldım bende Atıl Yüksel e İstanbulda en başarılı doktor olarak biliyorum 3500 dediler fiyat bilgisi içinDetaylı ultrason için İstanbul'da yer önerebilir misiniz? Fiyat ile birlikte tabi... 14.haftada yaptırdım kendi gittiğim hastanede ama oldukça pahalıydı.
Çok şükür her şey yolunda darısı tüm bekleyenlerin başına giderken ikili testide götürdüm baştan ayağına kadar her şeye bakıldı iç organları kan akışı vs. 20 dk kadar sürdü cd ve raporu hemen verdiler. Fındığım yüzünü de gösterdi insan inanamıyor ecopirine devam ediyordum damarda çentik vardı o da geçmiş ilacı bırakıcam şimdilik böyleİnşallah canım, bize de anlat ne olduğunu bende hafta sonu gireceğim. Eşimin işi yüzünden hafta sonuna kaldı
Kuzenınızın ısmı neMerhabalar ben Recep has’tan randevu aldım 3 eylüle randevu verdi. Kendi doktorum Recep hası önerdi. Doktorum Ercan baştu bu arada. Ek olarak kuzenim de riskli gebelik uzmanı benim ama Ankara’da. Oda Recep hoca dedi. Randevu bedeli 3800.
Doc.dr Özgür kara. Şehir hastanesinde kendisi Ankara’daKuzenınızın ısmı ne
Ben biraz acemiyim de merak ettim yenidoğan bedeni yerine 0-3 aylık kıyafetler alsak zıbınları, tulumları vs çok fark eder mi acaba?Ben 0-3 ay arası bütün kıyafetlerini aldım. 3-6 alacağım artık. Zıbın 8 yenidoğan ,12 0-3 ay aldık. Tulum aldık 7-8 tane . 5 tane hastane çıkışı aldım biri 10 lu takım 2 si kundaklı. Alt üst de 7-8 takım şapkalı ve bandanalı var yeter sanırım. 3lü çoraplardan 4 tane var müslin aldım. Kundak aldık . 2 tane battaniye aldım. Ağız mendili aldım.
Türkiye hastanesinde 1900 lira fiyat aldım, haftaya cumartesi gideceğim..
Çok teşekkür ederim23 ağustosa randevu aldım bende Atıl Yüksel e İstanbulda en başarılı doktor olarak biliyorum 3500 dediler fiyat bilgisi için
Çok az büyüklük farkı var yenidoğan ile 0-3 ay arasında yenidoğan fazla almamak lazım ama doğduğunda da kıyafeti tam olsun istiyorum ben üstüne siz farketmez hafif büyük olsun derseniz tabi 0-3 ay da tercih edebilirsinizBen biraz acemiyim de merak ettim yenidoğan bedeni yerine 0-3 aylık kıyafetler alsak zıbınları, tulumları vs çok fark eder mi acaba?