2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugün tetanoz aşısı oldum. Sol tarafıma yatıyorum diye sağ koluma vurdurdum. Şuqn bi ağrım yok bakalım akşam yada yarın bi ağrım olacak mı
Ben de tatilden 1 hafta önce yaptırsam daha mantıklı sanki ya da 2 hafta önce. Bir de ağrım olursa boşuna gider tatilim

Ben de tatilden 1 hafta önce yaptırsam daha mantıklı sanki ya da 2 hafta önce. Bir de ağrım olursa boşuna gider tatilim
Geçen hafta sonuydu tatil zaten canım normalde 1 ağustosta vurulacaktım bekledim o yüzden

Kızlar ya kilo artışınız ne durumda. Ben çok dikkat etmeme rağmen yine de almaya başlıyorum. 18. Haftamdayım 5 kilo aldım
Canım ben dikkat etmiyorum açıkçası, yemeyi abartıyorum bazen sırf midemdeki bulantı gibi değişik şey geçsin diye sık yiyorum. 2.5 kilo aldım şimdilik. 17+2 deyim ben de

Kaçıncı haftada yaptırdın canım? 20. Haftada yaptır dedi doktor bana ben o yüzden bu hafta yaptırdım. Hatta yatın 21. Haftaya giriyorum. Hafta sonu tatile çıktım diye bu zamanı bekledim
Geçen hafta hemşire aradı beni aşı için doktoruma sordum 19+3 düm 20. Haftayı bekle dedi bu hafta olacağım bende hemşire 17 den sonra yapılabiliyor ama doktorunu dinle dedi

Ben 1 kilo aldım 20. Haftamdayım iştahsızım o yüzden kilo almıyorum
Ben de iştahsızım hiç açlık hissetmiyorum canım da bir şey çekmiyor, eşim hep soruyor ne alim sana diye cvbım hiçbir şey ama yine de hep yiyorum Çünkü midem kötü bulanıcak gibi kusacakmışım gibi, değişik bir his, ancak yediğimde bastırıyor

Kızlar ya kilo artışınız ne durumda. Ben çok dikkat etmeme rağmen yine de almaya başlıyorum. 18. Haftamdayım 5 kilo aldım
Ben 20. Haftamdayım transfer zamanı 4 kilo vermiştim toplam 6 kilo olarak geri aldım. Sanki 2 kilo almışım gibi oldu ama çünkü ideal kilomun altına düşmüştüm

Ben 20. Haftamdayım transfer zamanı 4 kilo vermiştim toplam 6 kilo olarak geri aldım. Sanki 2 kilo almışım gibi oldu ama çünkü ideal kilomun altına düşmüştüm
Ben de aslında transferden önceki kiloma geri döndüm. 52 ydim, 50 ye düşmüştüm geri aldım verdiğim kiloları. Ondan iki kilo aldım diyorum aslında önceden kilom 52 ydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…