2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben tüp bebek doktorumu halen değiştirmedim kendi doktorum bakacak sandım bakmadı tıbbi görüntüleme merkezi ve laboratuvarına yönlendirdi oraya gittim tam 1.30 saat sürdü uzun sürmesinin sebebi bebek çok hareketli idi o yüzden zorlandı biraz sanırım 2.500TL verdim ek de ki rapor sonucunu verdi anatomi yapısında bi sıkıntı yok dedi oradaki doktor ve gönderdi sonra kendi doktorum aradı sonucun iyi olduğunu herhangi bir sıkıntı görünmediğini söyledi

Şükür canım bir sıkıntı çıkmamış

Maşallah canım, biz de seni merak ettik nerelerdesin diye güzel haberlerle gelmen çok mutlu etti darısı bize insallah

Kızlar 18.haftadayım el parmaklarım şişti hemen tansiyonumu ölçtüm tansiyonum 10/6 çıktı yüzüklerimi parmaklarımdan zor çıkardım dün öğleyin turşu akşam da şalgam içmiştim gecede kuruyemiş yemiştim acaba tuz çokmu tükettim herşeyi doktora soruyorum evhamlı takıntılı sanacak beni

Muhtemelen ondandır canım tansiyonun gayet iyi

Kızlar günaydın hamileliğin başından beri genelde yatıyorum ve genelde çok az hareket ediyorum. Dün nerden gittiysem 2 saatlik araç yolculuğu git gel birde yavaşça gezdim bayağı şimdi kasıklarım dinlenirken değilde ayağa kalktığımda sızlıyor yatakta saha sola döndükçede sızlıyor vücudum alışık olmadığı için mi sızlıyor dr a sordum normal dedi ama içimde bi korku ve kendimi suçluyorum yürüdükten sonra kasık ağrısı normal mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…