Elele amore modelini aldık canım ama sormadım doktora ben sevdiğim için aldım bebek de inşallah severAcaba hangi marka model tercih ettiniz? Kullanımını doktorununa sordunuz mu? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım ben
Evet canım kesinlikle bebişin o hissettiğim baloncuk patlıyor yA da Mısır patlıyor gibi oluyorKızlar hani hissedemiyorum diyordum ya dün hissettim galiba. Yemek yiyip som tarafıma yatmıştım stresli bişey düşünüyordum. Böyle baloncuk patlıyor gibi oldu 2 3 defa. Acaba bağırsak hareketlerim mi diye durup dinledim ama bence bebişimdi o. O kadar mutlu oldum ki
Ay ne güzel bi kız bir erkek. İkisinide aynı anda tatmış olacaksın. Ortak olarak ne olmayı düşünüyorsun?Kızlar ben tek birşey dahi almadım hiç birşeye de doğru düzgün bakmadım sizi takip ediyorum ve sizi görünce de stres oluyorum :) Birde ben çift çift alıcam biri kız biri erkek ikiz olunca ortak paylaşım eşylarında gözüm pembelere gidiyor oğluma haksızlık yapıyormuşum gibi oluyor onlarıda ortak renk alıcamyarın yavaştan liste yapıyım bir ay sonra toplu alırım
Ya çok teşekkür ediyorum dışardan güzel geliyor fakat ikiz olunca ekstra bi stresli zamanında ve sağlıklı doğsunlar diye dua ediyorum ilk üç ay hepimizin zordu misal çevremde bakıyorum herkes korkularını bırakmış ama ben halen korkuyorum belkide bu yüzden psikolojik olarak alışveriş bile yapamıyorum insan yaşadıkça öğreniyor. Ben ilk etapta bir oda takımı alacağım, küvet seti, alt açma seti gibi bunlar şimdilik aklıma gelen bunları birer tane alacağım.Ay ne güzel bi kız bir erkek. İkisinide aynı anda tatmış olacaksın. Ortak olarak ne olmayı düşünüyorsun?
Küvet ve alt açma mantıklı canım ama oda takımı da mantıklı yani dolap falan ama beşik tek mi alacaksın? Zor olmaz mı tek yatak. Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah. Bende sadece beşik ve dolap aldım. Biraz kıyafet aldım ama tamamlanmadı daha. Beşiğin içine yatak bile almadım dahaYa çok teşekkür ediyorum dışardan güzel geliyor fakat ikiz olunca ekstra bi stresli zamanında ve sağlıklı doğsunlar diye dua ediyorum ilk üç ay hepimizin zordu misal çevremde bakıyorum herkes korkularını bırakmış ama ben halen korkuyorum belkide bu yüzden psikolojik olarak alışveriş bile yapamıyorum insan yaşadıkça öğreniyor. Ben ilk etapta bir oda takımı alacağım, küvet seti, alt açma seti gibi bunlar şimdilik aklıma gelen bunları birer tane alacağım.
Aslında oda takımını yataklı alacam alttan çekince bi yatak daha oluyor çilekte görmüştüm. Annem de hep yanımda olucak bazen belki bi tanesini yanına alır diyeKüvet ve alt açma mantıklı canım ama oda takımı da mantıklı yani dolap falan ama beşik tek mi alacaksın? Zor olmaz mı tek yatak. Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah. Bende sadece beşik ve dolap aldım. Biraz kıyafet aldım ama tamamlanmadı daha. Beşiğin içine yatak bile almadım dahao kadar alınacak şey var ki. Bu ay anne bebek çantası ve yatak alacağım
Bazen diyorum ki bişey kalmadı 20. Haftanın içindeyiz bu zaman hızlı geldik elimi hızlı tutayım herşeyi alayım bazende diyorum ki daha zaman var ya alırım boşverAslında oda takımını yataklı alacam alttan çekince bi yatak daha oluyor çilekte görmüştüm. Annem de hep yanımda olucak bazen belki bi tanesini yanına alır diyeiki park yatak alıcam ama yinede ilk iki yatak alacak olsam da birbirlerinden ayırmayacağım bende önümüzdeki ay başlarım aslında iki ay daha beklerdimde ağırlaşmadan alayım dedim sende mutlu günlerde kullan aldıklarını Burdan bizede yazabilirsiniz bizede fikir olur ya alınacak çok şey var dimi
28e kadar tamamlayın dıyolar, agırlasınca zor olur dedı arkadasım, tabı gezıp gorerek alıyorsanız.. Hatta 30 olunca hastane cantanız hazır olsun, her ıhtımale karsıBazen diyorum ki bişey kalmadı 20. Haftanın içindeyiz bu zaman hızlı geldik elimi hızlı tutayım herşeyi alayım bazende diyorum ki daha zaman var ya alırım boşver
Ben hep internetten alıyorum28e kadar tamamlayın dıyolar, agırlasınca zor olur dedı arkadasım, tabı gezıp gorerek alıyorsanız.. Hatta 30 olunca hastane cantanız hazır olsun, her ıhtımale karsı
Ay o kadar az mı kaldı. Gerçi bende 33dr hazırlayacaktım. Neyse daha 2 ay varmış yavaş yavaş bitiricem herşeyi28e kadar tamamlayın dıyolar, agırlasınca zor olur dedı arkadasım, tabı gezıp gorerek alıyorsanız.. Hatta 30 olunca hastane cantanız hazır olsun, her ıhtımale karsı
Ben internetten anne bebek çantasını ve yatağı alacağım gerisini kendim gider bakarım. Bime falan bişeyler gelir diye bekliyorum ama bir türlü gelmiyor. Küvet, oyun halısı falan gelse alacağım.Alacak o kadar şey var ki, dün sitelerde gezinmekten başım ağrıdı sıkıldım,kapattım. Aman dedim bugün başka bir şey almıcam
Ben deBen hep internetten alıyorum
Anne bebek çantası almayı düşünmüyorum gibi kararım değişmezse marketlere alacak bir şeyler gelirse bana da haber verin kızlar, kaçırıyorum bu tarz şeyleriBen internetten anne bebek çantasını ve yatağı alacağım gerisini kendim gider bakarım. Bime falan bişeyler gelir diye bekliyorum ama bir türlü gelmiyor. Küvet, oyun halısı falan gelse alacağım.
Ben de 20yo atlatsaydım bi, psikolojik sınır ben de, ondan sonra zaman cok cabuk gecer, sız 30 da hazırlayın dursun organızer hurclara koyarsınız zaten toz pıs olmazAy o kadar az mı kaldı. Gerçi bende 33dr hazırlayacaktım. Neyse daha 2 ay varmış yavaş yavaş bitiricem herşeyi
Ben valiz alıcam bir de çift taraflı var mı öneriniz?Ben de 20yo atlatsaydım bi, psikolojik sınır ben de, ondan sonra zaman cok cabuk gecer, sız 30 da hazırlayın dursun organızer hurclara koyarsınız zaten toz pıs olmaz
Valla ben özel bir valiz almadım, normal kullandıgımız valızlerın ıcıne organızer hurclar aldım onlara koycam, max 2 gece kalıcaz zaten hastanedeBen valiz alıcam bir de çift taraflı var mı öneriniz?