2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Aminnnn. Bütün bebislerjmizin insallah sen karar verebildinmi
Yaa diğer grupta ebced mevzusu vardı, aslında karar vermıstık, onda denedım sayılar dusuk cıktı, bı kafam karıstı, sonra dıger arkadaslar sayıların dusuk olmasına ragmen basarılı tanıdıklarından ornek verınce gerı döndüm ilk begendıgım ısme, ama kafa arada bir gidip geliyor, suan için Devin

Yaa çok güzel masallah

Eşimle sevgiliyken daha kızımız olursa Zeynep asel oğlumuz olursa Yusuf yiğit koyarız demiştik sonra da hiç değiştirmek istemedik bundan 20 sene sonra da isimleri eskimez cunku kuranda geçmesine de anlamlarına da dikkat etmistik rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Ne zaman kontrolun

Benimkide devin

Bizde iki isim koyacağız galiba, birini ben birini eşim öyle anlaştık .Aslında bu hafta gidecektim canım ama eşim şehir dışında, gelmesini bekliyorum birlikte öğrenelim diye.Pazartesi ya da salı gideriz inşallah Yusuf ismini bende çok seviyorum ama eşimin ailesinde çok var o yüzden onu eledim,erkek olursa yiğit ismi benimde aklımda

Bende elelenin elektrikli olanını beğendim. Ama doktorlar ikiye ayrılmış durumda kullanıp kullanmama konusunda onun için kararsız kaldım
Arkadasimin bebegi üzerinden test ettim çok kullanışlı tabi kimine doğru kimine yanlış bazi şeyler fakat yüzde 80 bebek sallanma ihtiyacı hissediyor

Yaa çok az kalmis güzel haberlerle gel insallah

Canım dediğini yaptım ama hala göremiyorum ben imzayı kaydettim böyle bir yazı çıkmadı bu nerde görünüyor
Bak seninkinde böyle yazıyor.

Plasenta ve göbek kordonu sayesinde bebeğinizin sistemi doğduktan sonra olacağı gibi çalışıyor. Bebeğinizin dolaşım sistemi tamamen fonksiyonel oldu. Bebeğinizin gelişmekte olan dolaşım sistemi kalbi vasıtasıyla günde yaklaşık 25-30 litre kan pompalıyor. Plasenta bebeğe koruma, sindirim, solunum, atık temizleme ve hormon üretiminde yardımcı olur.

Görüyorum artık canım teşekkür ederim

Kızlar hani hissedemiyorum diyordum ya dün hissettim galiba. Yemek yiyip som tarafıma yatmıştım stresli bişey düşünüyordum. Böyle baloncuk patlıyor gibi oldu 2 3 defa. Acaba bağırsak hareketlerim mi diye durup dinledim ama bence bebişimdi o. O kadar mutlu oldum ki

Yaaa çok güzel bence de o bebişin
Böyle bir bilgi okumuştum

Eklentiler

• B72B25EF-9993-4B5C-AD33-A68D044C3E4E.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…