2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Doktorunuz normal dediyse niye huzursuzlanıyorsunuz ki önümüzde uzun bir süreç var her şeye üzülürsek kendimizi yıpratırız internette de 2.5 a kadar normal kabul ediliyor yurt dışında hatta 3 e kadar. Ben sormadım bile kaç diye normal dedi tamam dedim. Bir şeyi yoktur bebişin niye olsun annesi var mı ailenizde down sendromlu cocuk
teşekkürler evet kardeşim down sendromlu o yüzden belli bu kadar tedirginliğim

Benimde 1.93 çoktı ama çok mu diye içim içimi yiyor
Bir sıkıntı olsa doktor ultrason yaparken söyler canınızı sıkmayın 2.5 üstü biraz riskli olmaya başlıyor. Değeriniz de gayet iyi. Bence fetal dna yaptırabılırsiniz içiniz rahat eder. En kapsamlısıda nipty denilen fetal dna testi.

Bir sıkıntı olsa doktor ultrason yaparken söyler canınızı sıkmayın 2.5 üstü biraz riskli olmaya başlıyor. Değeriniz de gayet iyi. Bence fetal dna yaptırabılırsiniz içiniz rahat eder. En kapsamlısıda nipty denilen fetal dna testi.
Dimi daha 12 haftalık bebek ne bekliyorlar bakalım aile de var diye daha çok istiyorlar

Dimi daha 12 haftalık bebek ne bekliyorlar bakalım aile de var diye daha çok istiyorlar
Bende 12. Haftada yaptrdm para sorununuz yoksa yaptırın en kısa sürede. 10.haftadan sonra bu test yapılıyor en uygun zaman su an. Cinsiyette söyleniyor tekmı ıkızmı sizin

X