2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar sanırım herkeste bulantı var ama benim hiç yok ve iştahım çok açıldı normal mi acaba
Canım şükürler olsun benim hiç bulantım yok biraz yemeği fazla kaçırırsam o zaman bulanıyor ama bende de mide yanması çok

Ay kilo alayım diye bir sürü yemek yedim araştırdığıma göre kaşar bebeğe kilo aldırıyormuş

Ay kilo alayım diye bir sürü yemek yedim araştırdığıma göre kaşar bebeğe kilo aldırıyormuş
Ay bana kilolu olcak bu bebek dediğinde doktorum Bende kaşar çok tüketiyorum dedim çok yağlı şeyler tüketme çok fazla demişti bebek için değil ben kendim çok seviyorum kaşarı ondan yiyorum

Ay bana kilolu olcak bu bebek dediğinde doktorum Bende kaşar çok tüketiyorum dedim çok yağlı şeyler tüketme çok fazla demişti bebek için değil ben kendim çok seviyorum kaşarı ondan yiyorum
Eğer kilon fazlaysa ondan demiş olabilir sen kendin kilo alma diye. Çünkü ilk 3 ay çok kilo alınması önerilmiyor. Dikkat et diye öyle demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…