2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Eklentiler

• IMG_20230401_075621.jpg
    IMG_20230401_075621.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230331_083017.jpg
    IMG_20230331_083017.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 52
Pgt yaptırın zaten, her türlü hastalığa bakılıyo, biz de baktırdık, o nedenle belki olmaması genetik olabilir… memorial de iyimiş genel olarak duydum fakat Tr de sanki Bülent tıraş ve ekibi en iyi diye düşünüyorum bu konuda…. Acıbadem maslak bir araştırın isterseniz… oradaki tedavi gören kadinlarin çoğu başka yerlerde deneyip olmayınca Acıbadem’e gidiyorlar son çare olarak… çoğu da oradan hamile ayrılıyo 🌹🥰🙏🏽🧿 insallah bizlerde öyle mutlu hamiş ayrılırız 🙏🏽🌹
Nhs mi yapıldı embrıyolarınıza? Transfer oldunuz mu?

Pgt yaptırın zaten, her türlü hastalığa bakılıyo, biz de baktırdık, o nedenle belki olmaması genetik olabilir… memorial de iyimiş genel olarak duydum fakat Tr de sanki Bülent tıraş ve ekibi en iyi diye düşünüyorum bu konuda…. Acıbadem maslak bir araştırın isterseniz… oradaki tedavi gören kadinlarin çoğu başka yerlerde deneyip olmayınca Acıbadem’e gidiyorlar son çare olarak… çoğu da oradan hamile ayrılıyo 🌹🥰🙏🏽🧿 insallah bizlerde öyle mutlu hamiş ayrılırız 🙏🏽🌹
Ngs yazıcaktım😌

Evet canım yarın 10.30 da 🤲🏻
Canım galiba benim olmadı erken gebelik testi yaptım dünde kaset yaptım kaset pozitif erken ne gatif
Testler yanıltıcı olabiliyor diye duymuştum ben burada bi yazımda da bahsetmiştim ben direk kan vereceğim diye testlere pek güvenmeyin negatif in kan da pozitif e döndüğü oluyor

Kızlar transfer tarihim belli oldu şimdi doktordan geldik. 8 Nisan tek yumurta transferi olacak 😊Rahim kalınlığı 9 buçuk olmuş doktorum çok iyi 7-8 yeterli oluyor bizim için herşey çok güzel görünüyor dedi şu ab kan sonucunu bekliyorum. Progestan iğne verdi pazartesinden itibaren beş gün kalçadan olmak üzere vurulacağım 😬

Canım vallahi ne yapayım evde geçiyor günlerim hiç bir belirtim yok dün bi ağzıma metal tad gelmişti birde önceki gece biraz kasılmıştım o kadar başka hiç bir belirti yok 🥺 gün geçtikçe belirti aramaya çalışıyorum bugun 3. Güne girdim 😥
Ayy kuzum dinleme kendini belirti arama bak sana şunu söyleyeyim 2 yaşında yeğenim var sordum belirti neydi diye ablama ağzımda sürekli metal bir tat vardı dedi 😊şu an daha yeni transfer oldun sen belki hiç belirti olmadan pozitifi göreceksin belki de bir kaç gün sonra başlayacak bilemeyiz bunu bol bol dua inşallah 🌸🌸

Kızlar transfer tarihim belli oldu şimdi doktordan geldik. 8 Nisan tek yumurta transferi olacak 😊Rahim kalınlığı 9 buçuk olmuş doktorum çok iyi 7-8 yeterli oluyor bizim için herşey çok güzel görünüyor dedi şu ab kan sonucunu bekliyorum. Progestan iğne verdi pazartesinden itibaren beş gün kalçadan olmak üzere vurulacağım 😬
Canım hayırlı uğurlu olsun 🙏🙏🙏 inşallah güzel sonuçlar alacaksın yavaş yavaş transferler başladı 🥰🥰 rahim kalınlığı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bence transfer e kadar her akşam avokado 🥑 ye daha da kalın olsun 🥰🥰😇😇

Ayy kuzum dinleme kendini belirti arama bak sana şunu söyleyeyim 2 yaşında yeğenim var sordum belirti neydi diye ablama ağzımda sürekli metal bir tat vardı dedi 😊şu an daha yeni transfer oldun sen belki hiç belirti olmadan pozitifi göreceksin belki de bir kaç gün sonra başlayacak bilemeyiz bunu bol bol dua inşallah 🌸🌸
Herkes adet sancıyı cekiyor Muş ya bende oturdum adet sancısı bekliyorum 😂😂😂 her gün bu sancı ile uyanacağımı sanıyorum ama hiç bir etki göremiyorum vücudumda 😂😂😂

Canım hayırlı uğurlu olsun 🙏🙏🙏 inşallah güzel sonuçlar alacaksın yavaş yavaş transferler başladı 🥰🥰 rahim kalınlığı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bence transfer e kadar her akşam avokado 🥑 ye daha da kalın olsun 🥰🥰😇😇
Benimde dün ölçüldü 12,5 du rahim kalınlığı doktor çok güzel dedi ben nar tükettim bol bol aklınızda olsun sizin de

Benimde dün ölçüldü 12,5 du rahim kalınlığı doktor çok güzel dedi ben nar tükettim bol bol aklınızda olsun sizin de
Benim de transfer den 5 gün önce 11.5 du transfer günü ölçülmedi ama nar ı bilmiyordum ben nar zararlı sanıyordum hatta o yüzden akşamları sadece çiğ kabak çekirdeği avokado 🥑 kivi ve yoğurt tüketiyordum 🙄 bilse idim nar da tüketirdim 🥰 benim transfer artık oldu sizin transfer oldu mu ?

Benim de transfer den 5 gün önce 11.5 du transfer günü ölçülmedi ama nar ı bilmiyordum ben nar zararlı sanıyordum hatta o yüzden akşamları sadece çiğ kabak çekirdeği avokado 🥑 kivi ve yoğurt tüketiyordum 🙄 bilse idim nar da tüketirdim 🥰 benim transfer artık oldu sizin transfer oldu mu ?
Yok 6 nisan da olacak inşallah 🙏 estrofeme başladığımdan beri 1 avokado 3 nar tüketmişimdir her gün yarım yarım yemeye çalıştım ben zararlı olduğunu düşünmüyorum burdan birisi yazmıştı aklımda kalmış tükettim zararını da görmedim. Yine abartmamak kaydıyla tüketilebilir bence . Bugün iğne ve ilaçlara başlıyorum bakalım hayırlısı

Benım bugun 3. Gunum transfer harici. Ya bendede bazen adet sancısı oldu dun dısardaydık biraz fazla ayakta kaldım sanırım şiddetli bi ağrı oldu hemen arabaya bindim sonra gecti. Ama belirli bir tutunma belirtim olmadı, aklıma kötü bişeyde getirmek istemıyorum😅 daha once düşük yaptım o tutunmada cok şiddetli 3 defa kramp gitmisti onu bekledım hep.. senın kaç gun oldu canım transferın?

X