- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
Canimmm hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini bekliyoruz3 embriyo transferim yapıldı bugün umarım güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmm hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini bekliyoruz3 embriyo transferim yapıldı bugün umarım güzel haberler alırız
Canimmm coo çok güzel geçsin transferin insallahAy bende yarın transfer olacağım ya hepimiz hamile olalım. Ne zaman test tarihiniz? 12si mi?
Canım galiba benim olmadı erken gebelik testi yaptım dünde kaset yaptım kaset pozitif erken ne gatifEvet canım yarın 10.30 da
Nhs mi yapıldı embrıyolarınıza? Transfer oldunuz mu?Pgt yaptırın zaten, her türlü hastalığa bakılıyo, biz de baktırdık, o nedenle belki olmaması genetik olabilir… memorial de iyimiş genel olarak duydum fakat Tr de sanki Bülent tıraş ve ekibi en iyi diye düşünüyorum bu konuda…. Acıbadem maslak bir araştırın isterseniz… oradaki tedavi gören kadinlarin çoğu başka yerlerde deneyip olmayınca Acıbadem’e gidiyorlar son çare olarak… çoğu da oradan hamile ayrılıyo insallah bizlerde öyle mutlu hamiş ayrılırız
Ngs yazıcaktımPgt yaptırın zaten, her türlü hastalığa bakılıyo, biz de baktırdık, o nedenle belki olmaması genetik olabilir… memorial de iyimiş genel olarak duydum fakat Tr de sanki Bülent tıraş ve ekibi en iyi diye düşünüyorum bu konuda…. Acıbadem maslak bir araştırın isterseniz… oradaki tedavi gören kadinlarin çoğu başka yerlerde deneyip olmayınca Acıbadem’e gidiyorlar son çare olarak… çoğu da oradan hamile ayrılıyo insallah bizlerde öyle mutlu hamiş ayrılırız
Canım ne yaptın nasıl geçiyor günlerinİnşallah canım benim inşallah hepimizin bebişleri tutunur inşallah henüz 1. Günümdeyim nasıl geçicek bu günler
Evet canım yarın 10.30 da
Testler yanıltıcı olabiliyor diye duymuştum ben burada bi yazımda da bahsetmiştim ben direk kan vereceğim diye testlere pek güvenmeyin negatif in kan da pozitif e döndüğü oluyorCanım galiba benim olmadı erken gebelik testi yaptım dünde kaset yaptım kaset pozitif erken ne gatif
Canım vallahi ne yapayım evde geçiyor günlerim hiç bir belirtim yok dün bi ağzıma metal tad gelmişti birde önceki gece biraz kasılmıştım o kadar başka hiç bir belirti yok gün geçtikçe belirti aramaya çalışıyorum bugun 3. Güne girdimCanım ne yaptın nasıl geçiyor günlerin
Ayy kuzum dinleme kendini belirti arama bak sana şunu söyleyeyim 2 yaşında yeğenim var sordum belirti neydi diye ablama ağzımda sürekli metal bir tat vardı dedi şu an daha yeni transfer oldun sen belki hiç belirti olmadan pozitifi göreceksin belki de bir kaç gün sonra başlayacak bilemeyiz bunu bol bol dua inşallahCanım vallahi ne yapayım evde geçiyor günlerim hiç bir belirtim yok dün bi ağzıma metal tad gelmişti birde önceki gece biraz kasılmıştım o kadar başka hiç bir belirti yok gün geçtikçe belirti aramaya çalışıyorum bugun 3. Güne girdim
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın yavaş yavaş transferler başladı rahim kalınlığı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bence transfer e kadar her akşam avokado ye daha da kalın olsunKızlar transfer tarihim belli oldu şimdi doktordan geldik. 8 Nisan tek yumurta transferi olacak Rahim kalınlığı 9 buçuk olmuş doktorum çok iyi 7-8 yeterli oluyor bizim için herşey çok güzel görünüyor dedi şu ab kan sonucunu bekliyorum. Progestan iğne verdi pazartesinden itibaren beş gün kalçadan olmak üzere vurulacağım
Herkes adet sancıyı cekiyor Muş ya bende oturdum adet sancısı bekliyorum her gün bu sancı ile uyanacağımı sanıyorum ama hiç bir etki göremiyorum vücudumdaAyy kuzum dinleme kendini belirti arama bak sana şunu söyleyeyim 2 yaşında yeğenim var sordum belirti neydi diye ablama ağzımda sürekli metal bir tat vardı dedi şu an daha yeni transfer oldun sen belki hiç belirti olmadan pozitifi göreceksin belki de bir kaç gün sonra başlayacak bilemeyiz bunu bol bol dua inşallah
Benimde dün ölçüldü 12,5 du rahim kalınlığı doktor çok güzel dedi ben nar tükettim bol bol aklınızda olsun sizin deCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın yavaş yavaş transferler başladı rahim kalınlığı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bence transfer e kadar her akşam avokado ye daha da kalın olsun
Benim de transfer den 5 gün önce 11.5 du transfer günü ölçülmedi ama nar ı bilmiyordum ben nar zararlı sanıyordum hatta o yüzden akşamları sadece çiğ kabak çekirdeği avokado kivi ve yoğurt tüketiyordum bilse idim nar da tüketirdim benim transfer artık oldu sizin transfer oldu mu ?Benimde dün ölçüldü 12,5 du rahim kalınlığı doktor çok güzel dedi ben nar tükettim bol bol aklınızda olsun sizin de
Merhaba, nhs nedir? Genetik tarama yapıldı, transferim insallah 13.-15. Nisan arası bir gün olacak, haftaya kontrole gidince belli olacak…Nhs mi yapıldı embrıyolarınıza? Transfer oldunuz mu?
Yok 6 nisan da olacak inşallah estrofeme başladığımdan beri 1 avokado 3 nar tüketmişimdir her gün yarım yarım yemeye çalıştım ben zararlı olduğunu düşünmüyorum burdan birisi yazmıştı aklımda kalmış tükettim zararını da görmedim. Yine abartmamak kaydıyla tüketilebilir bence . Bugün iğne ve ilaçlara başlıyorum bakalım hayırlısıBenim de transfer den 5 gün önce 11.5 du transfer günü ölçülmedi ama nar ı bilmiyordum ben nar zararlı sanıyordum hatta o yüzden akşamları sadece çiğ kabak çekirdeği avokado kivi ve yoğurt tüketiyordum bilse idim nar da tüketirdim benim transfer artık oldu sizin transfer oldu mu ?
İnşallah öyledir yada kimyasal mi oldu diye düşünüyorumTestler yanıltıcı olabiliyor diye duymuştum ben burada bi yazımda da bahsetmiştim ben direk kan vereceğim diye testlere pek güvenmeyin negatif in kan da pozitif e döndüğü oluyor
Pgt de belirli kromozomlar inceleniyor ngs de bütün kromozomlara bakılıyor daha detaylı bir incelemeMerhaba, nhs nedir? Genetik tarama yapıldı, transferim insallah 13.-15. Nisan arası bir gün olacak, haftaya kontrole gidince belli olacak…
Bu site de bir üye yazmıştı testi negatif çıktı çok üzüldü korkudan gitti kan testi verdi kan da sonuç pozitif di değer düşük dü ama pozitif diİnşallah öyledir yada kimyasal mi oldu diye düşünüyorum
Benım bugun 3. Gunum transfer harici. Ya bendede bazen adet sancısı oldu dun dısardaydık biraz fazla ayakta kaldım sanırım şiddetli bi ağrı oldu hemen arabaya bindim sonra gecti. Ama belirli bir tutunma belirtim olmadı, aklıma kötü bişeyde getirmek istemıyorum daha once düşük yaptım o tutunmada cok şiddetli 3 defa kramp gitmisti onu bekledım hep.. senın kaç gun oldu canım transferın?Benim de transfer den 5 gün önce 11.5 du transfer günü ölçülmedi ama nar ı bilmiyordum ben nar zararlı sanıyordum hatta o yüzden akşamları sadece çiğ kabak çekirdeği avokado kivi ve yoğurt tüketiyordum bilse idim nar da tüketirdim benim transfer artık oldu sizin transfer oldu mu ?