Hahah bu daha da kötüBenim 3 kere lekelenmem oldu 2 si gece uyurken başlamış sabah bitmişti onda o kdar telaş yapmamıştım ama son olan sabah başlamıştı o yüzden kırmızı olarak görünce elim ayağıma dolaştıben endişelenirsem eşimde endişeleniyor. O da çok kötü oluyor
Senle ben yaniAynı şehirde olanlar toplanip bir ultrason cihazı alalim bizi telestan sadece böyle birsey kurtarir
Anneler olarak bunun çıkmasına acil ihtiyacımız var lutfenBen de teknoloji çok gelişmiş olsa da elde taşınır ultrason cihazı çıkarmış olsalar diye düşünüyordum
O kadar hesaplı miiiiSenle ben yanibakmıştım bende internetten 500 tl gibi bişeydi
Galiba dondurulmuş embriyolarda çok sık görülebilen bişeymiş bu lekelenme. Bu 3. Sefer olduğunda arabada hastaneye gidiyoruz ben ağlıyorum eşim bi yandan dua okuyor bi yandan trafiğe sinirleniyor beni de geriyorHahah bu daha da kötüBenim de 3. oluyor, dün öğleden sonra başladı. Biraz önce gittim yine geldi peçeteye. Bu lekelenme olmasa daha rahat olacaz. Hayır ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum niye oluyor acaba
Hemen canımO kadar hesaplı miiiikoş kosss
Zor gerçekten inş biterGaliba dondurulmuş embriyolarda çok sık görülebilen bişeymiş bu lekelenme. Bu 3. Sefer olduğunda arabada hastaneye gidiyoruz ben ağlıyorum eşim bi yandan dua okuyor bi yandan trafiğe sinirleniyor beni de geriyorAllah bir daha yaşatmasın. 12. Hafta sonrası biter falan diyorşat inşallah biter benim bişey kalmadı
Of bende öyleyim. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın. Benim de ikizlerden biri küçüktü, Almanya doktorumun da sağolsun duyguları yokKızlar biz bugün 8+2 olduk geçen hafta kalp atişinıda duyduk ama hep diyorm acaba kalbi durdu mu atıyor mu bende tek mi var bu takıntılar
Benim de hiç belli olmuyor ne zaman olacağı. Sabah uyandım yoktu, kahvaltımı bir yaptım başladı bütün günüm berbat geçti, kafamda da ağırlık oluyor bir şey yapamıyorum, günü bitirmeye çalışıyorum resmenKizlar bu bulanti sabah hiç yok ama akşama doğru bir bastırıyor mahvediyor beni yaa
Doktorunuz ne dedi. Normal mi geriden gelmesiKızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Benim de ilkinde 3 gün geride görünmüştü, pzt nasıl olacak merakla bekliyorum, bir sıkıntı olsa doktor söyler bence bunu takma kafanaKızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Haftaya tekrar bakalım dedı, adet tarıhı heaaplamanda yanlıslık olabılır dedı, gelısım ve kalp atısı var dedı, ben evham yaptımDoktorunuz ne dedi. Normal mi geriden gelmesi
Valla ıster ıstemez taktım, ben takınca o da haftaya bakalım tekrar dedıBenim de ilkinde 3 gün geride görünmüştü, pzt nasıl olacak merakla bekliyorum, bir sıkıntı olsa doktor söyler bence bunu takma kafana
Anladım canım doktorun bişey demediyse bu iyi bişey. Olabilicek şeyler diye okumuştum bazen ilerden bazen geriden gelebiliyorHaftaya tekrar bakalım dedı, adet tarıhı heaaplamanda yanlıslık olabılır dedı, gelısım ve kalp atısı var dedı, ben evham yaptım
Bakalım dıger arkadasların durumu nasılmıs. Merakla bekliyorum cevaplarıAnladım canım doktorun bişey demediyse bu iyi bişey. Olabilicek şeyler diye okumuştum bazen ilerden bazen geriden gelebiliyor
Ay canım o bende de öyle oluyordu sabah hiç yok akşam beter oluyordum bulantı dan.Bugün sabah da kötü yaptı ama öğlenden sonra gecer gibi oldu akşama tekrar başladı , su an kötüyüm bende.3 gündür doğru düzgün birşey yiyemiyorumKizlar bu bulanti sabah hiç yok ama akşama doğru bir bastırıyor mahvediyor beni yaa
Transfer tarihine göre mi hesaplıyorsun , birde karından bakınca daha küçük çıkabiliyor sanırım.Crl ye göre çok aşırı fark yoksa normaldir bence canım, birde kalp atışı da güzelse kafana takma.Bence sonradan kapatır arayıKızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Öyle cidden içtiğim su bardağını bile mutfağa götürecek halim olmuor kaç gündür aksamlari bir lokma ekmekle durduruyorum kendimi birde daha buna hafif diyorlarBenim de hiç belli olmuyor ne zaman olacağı. Sabah uyandım yoktu, kahvaltımı bir yaptım başladı bütün günüm berbat geçti, kafamda da ağırlık oluyor bir şey yapamıyorum, günü bitirmeye çalışıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?