7 haftalık bana da doktorum 10.haftaya kadar aynen devam sonra azaltıcaz dedi, tamamen keser umarım ilaçsız gebelik mümkün olurBende sizin gibiyim hatta ben yemek görmek bile istemiyorumkaç haftalıksınız ben ilaçları 10.haftaya kadar kullanacakmışım
Şimdi gidiyorum bakalım ne dicek kanama alanım mi genişledi acaba diyorrum aslında normalde proluton hemenn keserdi fakat kesmedi leke leke sonra bugün kanamaya dönüştü inşallah kötü bişi demez korkuyorum amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun Allah razı olsunGeçmiş olsun Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Doktorunuz ne diyor bu duruma
Ben 52 kiloydum 50 ye düştüm 2 kilo verdimKızlar, ben 62 kilo ile hamile kaldım.9. Haftam ve şuan 65 kiloyum. Sizde kilo alma oldu mu? Çok acıkıyorum genellikle tost yemek istiyorum
Canım sıkma canını. İnşallah hiç bir şey olmayacak. Belki hastaneye yatırır. Ama üzülme. İnşallah bebeğin seninle olurŞimdi gidiyorum bakalım ne dicek kanama alanım mi genişledi acaba diyorrum aslında normalde proluton hemenn keserdi fakat kesmedi leke leke sonra bugün kanamaya dönüştü inşallah kötü bişi demez korkuyorum amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun Allah razı olsun
Bizim evde tartı var. Akıllı tartılardan yağ, su bilmem ne onları hesaplayan var ya. Kurulum aşamasında, hamilelerin tartılması önerilmez diyor. Bende korkudan tartılmıyorum. Eczaneye yada doktora gidince tartılıyorum.Ben 52 kiloydum 50 ye düştüm 2 kilo verdim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahCanım sıkma canını. İnşallah hiç bir şey olmayacak. Belki hastaneye yatırır. Ama üzülme. İnşallah bebeğin seninle olur
Haberdar et bizi deÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahbakalım ne dicek Allah zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun
Ben de sırf gebelik için aldım. Kilomu kontrol ederim diye. Her gün tartınıyorum.Hatta biraz önce kahvaltı yaptm hemen arkasından tartındım 49.75Bizim evde tartı var. Akıllı tartılardan yağ, su bilmem ne onları hesaplayan var ya. Kurulum aşamasında, hamilelerin tartılması önerilmez diyor. Bende korkudan tartılmıyorum. Eczaneye yada doktora gidince tartılıyorum.
İğnelerden gibi geliyor bana ya suan ki karnım oglum 5 aylıkken ki gibiCanım bende bunu farkettim ama bebek mi büyüdüğü için karnım büyüdü yoksa karından vurulan iğneler mi yapıyor bilmiyorum
Ben yarın 11 haftalık olacağım çıkması normal gibi geliyor ama hiç kilo almadım zaten zayıf biriyim belki ondan karnım çıkmıştır dedimİğnelerden gibi geliyor bana ya suan ki karnım oglum 5 aylıkken ki gibi
Senin artık bebek gobegidir çıkar bu haftalardaBen yarın 11 haftalık olacağım çıkması normal gibi geliyor ama hiç kilo almadım zaten zayıf biriyim belki ondan karnım çıkmıştır dedim
Bende öyle düşünüyorum. İkiz olanlara daha çok kilo alabilir bence ve daha çabuk karnı çıkar onların.Senin artık bebek gobegidir çıkar bu haftalarda
Önceden almıştım bende yoksa bende öyle alırdım. Bende hamileliğin il zamanlarında hele opuda iki kilo zayıflamıştım. İnsanın psikolojisi bozuluyor gerçekten ama bebek yeterince besleniyordur sakın üzülme böyle şeylereBen de sırf gebelik için aldım. Kilomu kontrol ederim diye. Her gün tartınıyorum.Hatta biraz önce kahvaltı yaptm hemen arkasından tartındım 49.75yağ su ölçer cinsinden almadım ben. Normal elektronik canım
Herkesin bünyesi farklı kimin iç karnı geniş okuyor belli olmuyor kiminki dar oluyor 6 7 aylık gibi görünüyor şu süreçte en son problem edeceğim şey kiloBende öyle düşünüyorum. İkiz olanlara daha çok kilo alabilir bence ve daha çabuk karnı çıkar onların.
Aynen canım bende takmam bebek sağlıklı olsundaHerkesin bünyesi farklı kimin iç karnı geniş okuyor belli olmuyor kiminki dar oluyor 6 7 aylık gibi görünüyor şu süreçte en son problem edeceğim şey kilo
Yok canım üzülmüyorum mide bulantısı baş dönmesi olmasın sıkıntı yok, nasıl olsa alıcaz kilo istemesek deÖnceden almıştım bende yoksa bende öyle alırdım. Bende hamileliğin il zamanlarında hele opuda iki kilo zayıflamıştım. İnsanın psikolojisi bozuluyor gerçekten ama bebek yeterince besleniyordur sakın üzülme böyle şeylere
Geçer inşallah onlarda. Doktora söyleyin prilam diye bir ilaç var onu yazsın çok iyi geliyor diyorlarYok canım üzülmüyorum mide bulantısı baş dönmesi olmasın sıkıntı yok, nasıl olsa alıcaz kilo istemesek de
Kusacak kadar bir sıkıntım olmadı. Bulanıyor gibi oluyor yemekleri midem almıyor. Haftaya gidicem kontrolüm var 8.haftada o zaman söylerim duruma göreGeçer inşallah onlarda. Doktora söyleyin prilam diye bir ilaç var onu yazsın çok iyi geliyor diyorlar
Bende öyleyim canım hiç kusmadım geçen hasta olunca kustum bitek. Midem bulanıyor ama kusturmuyor şükürKusacak kadar bir sıkıntım olmadı. Bulanıyor gibi oluyor yemekleri midem almıyor. Haftaya gidicem kontrolüm var 8.haftada o zaman söylerim duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?