İkiz olduğu için normal rahim genislemesinden kaynaklı olmuştur dedi sırt üstü yat dinlen bolca dediAy canım kıyamam. Şükürler olsun. Doktor ne dedi peki. Bende çok ayakta durdum diye olmuştu.
O ilaçlar çok onemliydi canım keşke birakmasaydin ama değer güzel artmış birsy olmaz insallahSelam kızlar benimde bugün transferimin 10. Günü ve 8. Gün aktif kanamam oldu 9.gün azaldı öğlene kadar sürdü bugün ise sabah kalktığımda lavaboya gidince çok az gelmişti ama kahverengi değil hiç kırmızı.benim şöyle bir sorunum oldu transferin 4.5.6.7. Günü ilaçları bıraktım kafama göretabi tekrar başladım . 7. Gün beta 57 9.gün 253 çıktı ama çok endişeliyim belimde çok ağrıyor
Galiba bu lekelenme muhabbetini bol bol göreceğiz ben 10. Haftaya girdim artık olmaz derken sabah bir an da görünce şok oldum. İnşallah bir daha yaşamayız canım. 6 haziranı iple çekiyorum az kaldı.İkiz olduğu için normal rahim genislemesinden kaynaklı olmuştur dedi sırt üstü yat dinlen bolca dedi
Tüp bebek olunca olacak galibaa en hasarsiz şekilde atlatalımGaliba bu lekelenme muhabbetini bol bol göreceğiz ben 10. Haftaya girdim artık olmaz derken sabah bir an da görünce şok oldum. İnşallah bir daha yaşamayız canım. 6 haziranı iple çekiyorum az kaldı.
İnşallah canım annemle konuştum rahim büyümesinden ağrı ve kanama olabilir dedi. Bi kaç yerde de okudum dondurulmuş embriyolarda kanama olabilir falan diyor ama ne olursa olsun insan çok korkutuyor insanıTüp bebek olunca olacak galibaa en hasarsiz şekilde atlatalım
Yok canım benim tek gebelik ama lekelenmem oldu ama devam etmiyorKanaması olan herkes ikiz gebelik mi arkadaşlar ?
İnsan zor elde edincee bunları bilse bile o an bunları dusunemiyorrrİnşallah canım annemle konuştum rahim büyümesinden ağrı ve kanama olabilir dedi. Bi kaç yerde de okudum dondurulmuş embriyolarda kanama olabilir falan diyor ama ne olursa olsun insan çok korkutuyor insanı
Devamı gelmesin inşallah. 6sında gittiğimde bayrama bir yere gidebilir miyim diye soracağım. Bakalım belki izin verirİnsan zor elde edincee bunları bilse bile o an bunları dusunemiyorrr
İzin verir diye dusunuyorummmmDevamı gelmesin inşallah. 6sında gittiğimde bayrama bir yere gidebilir miyim diye soracağım. Bakalım belki izin verir
Bende verir diye düşünüyorum ama yine de soracağımİzin verir diye dusunuyorummmm
Keşke ama olan oldu artık dinlenin dedi. Pazartesi 12. Gün tekrar tahlil yapın dedi. Tabi ben ilaçları bıraktığımı söylemedim muayeneye gidince söylerimMerhaba, keşke bırakmasaydınız belki kanamalarınız o yüzden olmuştur. Wma beta artışı çok iyi. 4 katından fazla artmış. Doktorunuza danışın.
Dikkat edin kendinize pztesi de test yapın inşallah artmaya drvam ederKeşke ama olan oldu artık dinlenin dedi. Pazartesi 12. Gün tekrar tahlil yapın dedi. Tabi ben ilaçları bıraktığımı söylemedim muayeneye gidince söylerim
Hayır benim tek gebelik ara ara oluyor malsf. Kızlar Regl döneminde ağrı çeken var mıKanaması olan herkes ikiz gebelik mi arkadaşlar ?
Ben her ay adet döneminde ağrı çekiyorumHayır benim tek gebelik ara ara oluyor malsf. Kızlar Regl döneminde ağrı çeken var mı
Yine ben canımHayır benim tek gebelik ara ara oluyor malsf. Kızlar Regl döneminde ağrı çeken var mı
Ben yaşamadım o kadar bir ağrı. Ama sızı oluyor arada bir sanki adet olacakmış gibiHayır benim tek gebelik ara ara oluyor malsf. Kızlar Regl döneminde ağrı çeken var mı
Ben de anlamadım benim doktorum vermedi bu ilaçları. Kişiye Özel tedavi sanırım, bu ilaçların amacı ne acaba? Biri kan sulandırıcı da yine de kan sulandırıcı niye veriyor doktorlar?Bir sorum olucak sizlere, oksapar ve coraspin kullanan var mı? İkisini bir kullanmak fazla değil mi ya. Benim daha önce düşüğüm yok yani neye göre kullanılıyor bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?