2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Amin canım inşallah. Ben hâlâ lavabo dışında kalkmiyorum cesaret edemiyorum
Bana da yasak hep yatıyorum Bende genel olarak ama 2 3 günde bir çok kısa da olsa yürümeye çıkıyorum temiz hava almak için tüp bebek doktorum yürümenin asla zararı olmadığını söyledi ama kadın doğum doktorum yasaklıyor

Kahverengi içinde bir iki damla aktif kan korkuttu
Çok geçmiş olsun benim hep kahverengi oldu çamur gibi bişey Di gelen ama hastaneye yattığım da bebeğim önünde kan pıhtısı vardı duyamadık kalp atışını alttan kontrolle görebilmiştik duyabilmiştik o anki korkumu anlatamam çok geçmiş olsun sizin ikiz biraz dikkat etmeniz gerekiyor

Rabbım kimseye yaşatmasın canım su zaman geçse de kucağımıza alsak saglikla

Ped dolucak şekilde mi geliyor canım senin kanama alanı falan yok sadece lekelenme oluyor dimi
Günlük ped kullanıyorum dolmuyor ama ben sık sık değiştiriyorum lekeleniyor çünkü bitmeyecek gibi geliyor kanama alanı görünmüyor ama arada bir iki damla kan oluyor doktor bu kontrolde de bir şey göremedi ama risklisin dedi

Bana da risklisin diyor kadın doğumcu ama tüp bebek doktorum çok normal gayet bebek sağlıklı yerde dedi hangisine inanıcam bilmiyorum

Cabim enfeksiyonda bir belirti var mıydı tahlilde mi cikti
Gebelikten öncede mantar ve enfeksiyon vardı bende denizden sonra oldu ve hiç geçmedi tekrarladı.Probiyotikler falan kullandım etkili olmadı biraz azaldı takipte olucam yani hep . Belirti kaşıntı yanma alıştım diyebiliyorum artık

Kızlar kahverengi akintimla bir iki damla geldi hastaneye gidiyorum dua edin birsey olmasin
Canım bende ilk olduğunda aklım çıkmıştı insan çok korkuyor sürekli yatıp dua et başka yapacak bişey yok . Ama hepimizde oldu öyle düşün inşallah atlatacağız bu süreci canını sıkma

Valla ikisini de yaşadım pembe de oldu kırmızı da kahverengi de. Hep kanama alanı vardı inşaallah artık olmaz çünkü psikolojik olarak çok etkileniyorum
Merhaba benimde hamileliğimin başından beri kanamam var 5.haftamda oldu kesildi 12.haftadan 17 haftalık oldum halen devam ediyor kanama alani var küçülür gibi olmuştu şuan tekrar aktif kırmızı kan gelmeye başladı benimde psikolojim alt üst oldu sizde son durumlar ne

En son yine 1.5 cm kanama alanı vardı ama 1 haftadır gitmedim doktora. Hafif lekelenme devam ediyor salı günü tekrar kontrolüm var ama kapanmamış gibi görünüyor. Ben artık kırmızı kan olmadıkça çok korkmuyorum ama kırmızıyı görme korkusu beni mahvetti

Psikolojik olarak çok zor gerçekten allah hepinize sabır, kolaylık versin. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Geçtiğimiz yollar kolay değil

Selam kızlar benimde bugün transferimin 10. Günü ve 8. Gün aktif kanamam oldu 9.gün azaldı öğlene kadar sürdü bugün ise sabah kalktığımda lavaboya gidince çok az gelmişti ama kahverengi değil hiç kırmızı.benim şöyle bir sorunum oldu transferin 4.5.6.7. Günü ilaçları bıraktım kafama göre tabi tekrar başladım . 7. Gün beta 57 9.gün 253 çıktı ama çok endişeliyim belimde çok ağrıyor

Merhaba, keşke bırakmasaydınız belki kanamalarınız o yüzden olmuştur. Wma beta artışı çok iyi. 4 katından fazla artmış. Doktorunuza danışın.

Bugün de mutlaka beta değerinize baktırın ve doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…