2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar eşim hasta oldu ben çok yanaşmadım ama yine de hastalığı kapmışım boğazım acıyor yutkununca bir tane parol içtim ağrı için
Çok geçmiş olsun canım bol bol meyve tüket ki vitamin depola sıcak ballı süt iç yunusatsun boğazını

Çok geçmiş olsun canım bol bol meyve tüket ki vitamin depola sıcak ballı süt iç yunusatsun boğazını
Sağol canım, bende eczaneye sordurdum pastil varmış hamilelerin kullanabileceği onu aldırıp içeceğim

Kızlar eşim hasta oldu ben çok yanaşmadım ama yine de hastalığı kapmışım boğazım acıyor yutkununca bir tane parol içtim ağrı için
Geçmiş olsun canım, bol portakal ve limonlu ballı su tüket, ben de bi ara öyleydim 2-3 güne biseyim kalmadı… her gün bol meyve özellikle portakal ve akşamları limonlu ballı sıcak su içtim 🌹

Çoğu yerde rahim kasılması yaptığı yazıyor nanenin, bence kimse içmesin.. 😅🙏🏽
Mide bulantısı İçin araştırmıştım ben nane limon öneriliyordu. Tabii ki dozunda, fazla dozu zararlı olur. Siz yine de içiniz rahat etmiyorsa tüketmeyin 🙏

Geçmiş olsun canım, bol portakal ve limonlu ballı su tüket, ben de bi ara öyleydim 2-3 güne biseyim kalmadı… her gün bol meyve özellikle portakal ve akşamları limonlu ballı sıcak su içtim 🌹
Teşekkür ederim canım, inşallah ilerlemez hemen geçer. Meyve tüketiyorum. Ballı sür içeceğim iyi gelir diye

Enfeksiyonum vardı ama damardan antibiyotik tedavi uyguladı doktorum geçmiştir diye düşünüyorum ama gidince yine baktırcam benimde bugün baya geldi eşimle de wc falan ayırdık ama anlamadım ya insan herşeyden korkuyor

Enfeksiyonum vardı ama damardan antibiyotik tedavi uyguladı doktorum geçmiştir diye düşünüyorum ama gidince yine baktırcam benimde bugün baya geldi eşimle de wc falan ayırdık ama anlamadım ya insan herşeyden korkuyor
Benim bir kere geldi onu da fitil yapıyor diye düşünüyorum enfeksiyona baktirmadjm da ama yanma vs bir belirtisi yok🤷‍♀️

Back