İnşallah, sağlıcakla kucagımıza alalımTeşekkür ederim sağlıklı gebelik diliyorum hepimize.
Çok geçmiş olsun canım bol bol meyve tüket ki vitamin depola sıcak ballı süt iç yunusatsun boğazınıKızlar eşim hasta oldu ben çok yanaşmadım ama yine de hastalığı kapmışım boğazım acıyor yutkununca bir tane parol içtim ağrı için
Sağol canım, bende eczaneye sordurdum pastil varmış hamilelerin kullanabileceği onu aldırıp içeceğimÇok geçmiş olsun canım bol bol meyve tüket ki vitamin depola sıcak ballı süt iç yunusatsun boğazını
Redoxon 3lü etkiyi içebilirsiniz vitamin olarak ve ıhlamur içinSağol canım, bende eczaneye sordurdum pastil varmış hamilelerin kullanabileceği onu aldırıp içeceğim
Teşekkür ederim canım ama bitki çayı içmem zaten dün lekelenmem oldu öyle şeylerden korkarımRedoxon 3lü etkiyi içebilirsiniz vitamin olarak ve ıhlamur için
Geçmiş olsun buarada
Nane limon güvenliymiş sanırım gebelikte nane limon tüketebilirsinizTeşekkür ederim canım ama bitki çayı içmem zaten dün lekelenmem oldu öyle şeylerden korkarım
Çoğu yerde rahim kasılması yaptığı yazıyor nanenin, bence kimse içmesin..Nane limon güvenliymiş sanırım gebelikte nane limon tüketebilirsiniz
Ben de nanenin tüketilmemesi gerektiğini duydum.Çoğu yerde rahim kasılması yaptığı yazıyor nanenin, bence kimse içmesin..
Geçmiş olsun canım, bol portakal ve limonlu ballı su tüket, ben de bi ara öyleydim 2-3 güne biseyim kalmadı… her gün bol meyve özellikle portakal ve akşamları limonlu ballı sıcak su içtimKızlar eşim hasta oldu ben çok yanaşmadım ama yine de hastalığı kapmışım boğazım acıyor yutkununca bir tane parol içtim ağrı için
Mide bulantısı İçin araştırmıştım ben nane limon öneriliyordu. Tabii ki dozunda, fazla dozu zararlı olur. Siz yine de içiniz rahat etmiyorsa tüketmeyinÇoğu yerde rahim kasılması yaptığı yazıyor nanenin, bence kimse içmesin..
Teşekkür ederim canım, inşallah ilerlemez hemen geçer. Meyve tüketiyorum. Ballı sür içeceğim iyi gelir diyeGeçmiş olsun canım, bol portakal ve limonlu ballı su tüket, ben de bi ara öyleydim 2-3 güne biseyim kalmadı… her gün bol meyve özellikle portakal ve akşamları limonlu ballı sıcak su içtim
Redoxon 3lüyü doktorum söylemiştiTeşekkür ederim canım ama bitki çayı içmem zaten dün lekelenmem oldu öyle şeylerden korkarım
Benden geliyor canım enfeksiyon diye düşündük ama enfeksiyon çıkmadı. Kanama alanından içeride kalan kan bazen bu şekilde sarı turuncu arası gelebiliyormus.Açık sarı gibi akıntı gelen var mı peki
Az önce başıma geldi korktum bir an ama önemli birsey olduğunu sanmiyorumAçık sarı gibi akıntı gelen var mı peki
Benim bir kere geldi onu da fitil yapıyor diye düşünüyorum enfeksiyona baktirmadjm da ama yanma vs bir belirtisi yokEnfeksiyonum vardı ama damardan antibiyotik tedavi uyguladı doktorum geçmiştir diye düşünüyorum ama gidince yine baktırcam benimde bugün baya geldi eşimle de wc falan ayırdık ama anlamadım ya insan herşeyden korkuyor
Benim hep sarı akıntım var doktor normal dedi gebelik akıntısı . Sizin normalde ne renk veya akıntınız yok muAçık sarı gibi akıntı gelen var mı peki
Var şuan baya çoğalmış gibi geldi o yüzden sormak istedimBenim hep sarı akıntım var doktor normal dedi gebelik akıntısı . Sizin normalde ne renk veya akıntınız yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?