2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlarr sizinde gebelik cizginiz oluştu muuu iki gündür ayna da gobusumdr olusmus gibi hayal mi görüyorum diyorum ama bu hayal olmas herhalde yaa
Bende dün farkettim boylu boyunca bir çizgi var bu kadar erken çıkacağını tahmin etmiyordum kaşıntı oluyor mu sende ben çatlak kremi kullanmaya başladım

Bende dün farkettim boylu boyunca bir çizgi var bu kadar erken çıkacağını tahmin etmiyordum kaşıntı oluyor mu sende ben çatlak kremi kullanmaya başladım
Ay yok kaşıntı çok şükür bende erken daha acaba mi dedim ama oluyo ddnekki

Bana artık doktor seçebilirsiniz sizle devam edebiliyormuyum dedim periontolog olursa iyi olur dedi sanki ikiz olduğu için riskli mi gördü anlmadımki
Benim doktorum gideceği doktoru kendi belirledi periontoloji uzmanı değil fakat ben 15 güne bir o önerdiği doktora 15 güne bir de üniversite hastanesinde periontoloji doktoruna gitmeyi dusunuyorjm

İnşallah canım ya çok şükğr veren rabbime hala inanamıyorum hayal gbi birden 3 çocuklu ana olcam inşallah
Özgeee ay burada da çok benziyoruz sağlıkla kucağına alın inşallah :) tek yumurta ikizi seninki de benim gibi
Kızlar ikizi olanlar periontolojı uzmanına mı gidiyorsunuz takip için tüp bebek klınığı öyle olursa iyi olur dedi
Bende onu soracaktım, perinatolog ile mi devam etmeliyiz diye, özellikle tek yumurta ikizlerinde çok risk oluyormuş :)

Benim doktorum gideceği doktoru kendi belirledi periontoloji uzmanı değil fakat ben 15 güne bir o önerdiği doktora 15 güne bir de üniversite hastanesinde periontoloji doktoruna gitmeyi dusunuyorjm
Ya bende doktor arayışındayım kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum Aslında doğum teminatlı özel sağlık sigortam var onu kullanmak istemiştim ama özel hastanelerde perontolog bulamadım periontologların hepsinin özel muayenehanesi var sigortam geçerli olmuyor fakat yapacak birşey yok birini bulucam artık . izmirde olup önerisi olan varsa mesaj atabilir

Benimki tek yumurta ikizi değil ama yinede tüp bebek doktorum öyle söyleyince riske girmek istemiyorum periontolog arayışındayım

Perinatologa gıtsenız daha ıyı olur, muayeneler cok daha detaylı olur,benım tek şuan, perınatolog ıle devam edıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…