- 21 Kasım 2022
- 82
- 52
Bende transferin 3.gününden sonra kasılmalar başladı böyle sıkıp sıkıp bırakıyorlar sanki ve birde rahimimde ağrılar var bunun dışında pek bir belirtim yokBen 10. Günümde kan vereceğim ama şuan 2. Günümbelim agrıyor geceleri birde kasılıyorum istemsizce gündüzleri kasılma olmuyor ama sizde belirtiler var mı
5.gün embriyosuAmin canım inşallah.Kaçıncı gün embriyosuydu ?
Benim ağzıma bugun itibari ile metal bir tad gelmeye başladıBende transferin 3.gününden sonra kasılmalar başladı böyle sıkıp sıkıp bırakıyorlar sanki ve birde rahimimde ağrılar var bunun dışında pek bir belirtim yok
Yaaaaa hamisi arkadaşlarım hep bunu soylerdiHanımlar transfer sonrası bugun 2. Günüm bogazımdan ağzıma doğru bir metal tad geliyor özellikle bugun oldudün yoktu böyle bişi böyle bi belirti duyan var mı aranızda
Bende biraz adet ağrısı gibi yapıyor sabah kalkıncaHanimlar, bu Estrofem sizi de kötü yapıyor mu ya? Sürekli bas ağrısı ve bi huzursuzluk mutsuzluk gibi
Bende hamile olan arkadaşlarımın bazılarından duymuştum bunu aynı sizin gibi metal bir tad geliyormuş ağızlarına belirti olabilirBenim ağzıma bugun itibari ile metal bir tad gelmeye başladıbi araştırayım en iyisi ne imiş
Allah sizlere de nasip etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın RabbimYaaaaaa ay Allahim bir isterken 3 tane birden vermiş masallah
Benim eltim de ilk gebeliği 32 yaşında tüp bebek ile oldu 7 sene olmamış ben ondan sonra evlendim ondan önce hamile kalmıştım kızı oldu 1 tane şuan 4 yaşında 2. Tüp bebek denemesi tutmadı 3. Tüp bebek denemesinde iki döllenmis yumurta konuldu ve şuan 12 haftalık ucuzlere hamile darısı başınıza olur inşallah 3.bebek supriz oldu tek yumurta ikizi sanır
AminAllah sizlere de nasip etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah güzel olacak her şey5.gün embriyosu
Hamilelik belirtisi diyorlar buna inşallah öyledirHanımlar transfer sonrası bugun 2. Günüm bogazımdan ağzıma doğru bir metal tad geliyor özellikle bugun oldudün yoktu böyle bişi böyle bi belirti duyan var mı aranızda
Amin canım Allah razı olsunAnladım canım hadi hayırlısı inşallah güzel olacak her şey
Birşey söylemek için çok erken şuan bekleyip göreceğizVar gibi bence canım
İnşallah dediğiniz gibidirHamilelik belirtisi diyorlar buna inşallah öyledir
İlk ölçtürdüğümde e2 156 progestan 0,4Hadi hayırlısı canım. Progestan kaç çıktı senin
İyi çok sevindim yarın kesin olacam transfer dimiİlk ölçtürdüğümde e2 156 progestan 0,4
Bugün ölçtürdüğüm progestan da >40 çıkmış. Doktorum iyi dedi
Evet canım yarın 10.30 daİyi çok sevindim yarın kesin olacam transfer dimi