- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
Hayırlı olsun inşallahEvet canım yarın 10.30 da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallahEvet canım yarın 10.30 da
Sağol canımHayırlı olsun inşallah
Belki öyle de olabilir ama yinede biz gebelik düşünüp evrene o mesajı gönderelimİnşallah dediğiniz gibidir buraya yazdıktan sonra aklıma geldi belki ilaçların etkisi ile Migdeden öyle bi tat gelmiştir hayırlısı inşallah güzel haberler alırız
Hadi hakkında hayırlısı olsunEvet canım yarın 10.30 da
Teşekkür ederim dua edin banaHadi hakkında hayırlısı olsun
Ay hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunurlar bebişler3 embriyo transferim yapıldı bugün umarım güzel haberler alırız
Amin inşallah ilk transfere göre daha huzurlu ve umutluyum 3 tane embriyo olduğu için mi bilmiyorum ama rabbim yardımcımız olsun Çok güzel duygular hele anne olacağımızı öğrensekAy hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunurlar bebişler
Ay bende yarın transfer olacağım ya hepimiz hamile olalım. Ne zaman test tarihiniz? 12si mi?Amin inşallah ilk transfere göre daha huzurlu ve umutluyum 3 tane embriyo olduğu için mi bilmiyorum ama rabbim yardımcımız olsun Çok güzel duygular hele anne olacağımızı öğrensek
11 i yazmışlar evrağa nasip bakalımAy bende yarın transfer olacağım ya hepimiz hamile olalım. Ne zaman test tarihiniz? 12si mi?
Tabiki ederim rabbim kolaylık versin mucizem sana tutunsun inşallahTeşekkür ederim dua edin bana
Hadi hayırlı olsun inşallaj güzel haberlerinizi bekliyoruz3 embriyo transferim yapıldı bugün umarım güzel haberler alırız
Merhabalar tüp bebekte 40 yaş altının daha şanslı olduğunu söylüyor doktorlar ama bu demek değil ki 40 yaş üstünde hiç ihtimal yok 40 yaş üstünde olup çok hamile kalan duydum.Benim yaptırdığım merkezde ilk denemede 35 yaş altıysan 1 transfer yapılıyor ilki başarısız olursa ondan sonrasında çift düşünülebiliyor.35 yaş üstünde direk çift embriyo yapılabiliyor isteğe bağlı olarak.Arkadaşlarım hepinize merhaba, yazılanları büyük bir heyecan ve mutlulukla, umutla okuyorum. Umarım ayrı ayrı herkesin yüzü güler kucakları dolar :) hepinize duacıyım. Ben daha önce de yazmıştım hatta bazılarınız ile de konuştuk.. benim merak ettiğim bir kaç bir şey var.. ben pgt ile tüp bebeğe yönlendirildim . 1 ay önce kürtajım oldu ve biraz ara verip başlamak istiyorum inşallah.. Öncelikle tüp bebeğin tutması yaş ile alakalı mı onu merak ediyorum. Tüp bebeğin %35-40 tutma ihtimali söylenildi , bu herkes için böyle mi yoksa değerlere, duruma vs göre değişebiliyor mu . Sonrasında ise 2 yumurta koyularak ihtimalin %70 e kadar çıktığı söylenildi doğru mu acaba , doktorlarımız neye göre 2 yumurta birden koyup ihtimali yükseltiyorlar ? Yani herkese yapılmıyor sanırım bilemedim.. Son olarak ben cmt1f genetik geçişli bir hastalığa sahibim, belki aranızda tanıdığınız ya da kendisi bu durum ile hamile kalmış bir arkadaşım vardır, kendisinden hamilelik sürecindeki deneyimlerini dinlemeyi çok isterim Sanırım şimdilik bu kadar . Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mutlu haberler ile görüşmek dileğiyle
Merhaba öncelikle çok gecmisArkadaşlarım hepinize merhaba, yazılanları büyük bir heyecan ve mutlulukla, umutla okuyorum. Umarım ayrı ayrı herkesin yüzü güler kucakları dolar :) hepinize duacıyım. Ben daha önce de yazmıştım hatta bazılarınız ile de konuştuk.. benim merak ettiğim bir kaç bir şey var.. ben pgt ile tüp bebeğe yönlendirildim . 1 ay önce kürtajım oldu ve biraz ara verip başlamak istiyorum inşallah.. Öncelikle tüp bebeğin tutması yaş ile alakalı mı onu merak ediyorum. Tüp bebeğin %35-40 tutma ihtimali söylenildi , bu herkes için böyle mi yoksa değerlere, duruma vs göre değişebiliyor mu . Sonrasında ise 2 yumurta koyularak ihtimalin %70 e kadar çıktığı söylenildi doğru mu acaba , doktorlarımız neye göre 2 yumurta birden koyup ihtimali yükseltiyorlar ? Yani herkese yapılmıyor sanırım bilemedim.. Son olarak ben cmt1f genetik geçişli bir hastalığa sahibim, belki aranızda tanıdığınız ya da kendisi bu durum ile hamile kalmış bir arkadaşım vardır, kendisinden hamilelik sürecindeki deneyimlerini dinlemeyi çok isterim Sanırım şimdilik bu kadar . Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mutlu haberler ile görüşmek dileğiyle
Çok teşekkür ederim cevap için %35-40 düşük bir ihtimal değil mi yahu , nasıl bu ihtimalle pek çok insan hamile kalabiliyor kişiye göre değişiyor muMerhabalar tüp bebekte 40 yaş altının daha şanslı olduğunu söylüyor doktorlar ama bu demek değil ki 40 yaş üstünde hiç ihtimal yok 40 yaş üstünde olup çok hamile kalan duydum.Benim yaptırdığım merkezde ilk denemede 35 yaş altıysan 1 transfer yapılıyor ilki başarısız olursa ondan sonrasında çift düşünülebiliyor.35 yaş üstünde direk çift embriyo yapılabiliyor isteğe bağlı olarak.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için,Merhaba öncelikle çok gecmis
Olsun, hastaliginizla
İlgili çok bir şey söyleyemeyeceğim fakat bir arkadaşım doğumdan sonra bu tarz bir hastalığı ortaya çıktı, tedaviyle iyi hissediyor normal hayatına devam ediyo… bebeğin tutması ya da yüzdelik şansına gelince benim doktorum bunun yaş, ilaçların doğru kullanımı, embriyo kalitesi ve öncesinde kaç kez deneyip denememekte alakalı olduğunu söyledi, yani ben mesela 35 yaşındayım ve 6-7 yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı başka tedaviler denediğim halde bu nedenle iki embriyo transferini öneriyorum dedi, şansınız artıyor dedi tabi tek de olur ama iki embriyo daha iyi olur, düşünün dedi… insallah sizin içinde hayırlısı olur , hangi hastanede tedavi görüyorsunuz acaba? Merkezlede çok alakalı, laboratuvarı, embriyologlar vs….
Merhaba öncelikle çok gecmis
Olsun, hastaliginizla
İlgili çok bir şey söyleyemeyeceğim fakat bir arkadaşım doğumdan sonra bu tarz bir hastalığı ortaya çıktı, tedaviyle iyi hissediyor normal hayatına devam ediyo… bebeğin tutması ya da yüzdelik şansına gelince benim doktorum bunun yaş, ilaçların doğru kullanımı, embriyo kalitesi ve öncesinde kaç kez deneyip denememekte alakalı olduğunu söyledi, yani ben mesela 35 yaşındayım ve 6-7 yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı başka tedaviler denediğim halde bu nedenle iki embriyo transferini öneriyorum dedi, şansınız artıyor dedi tabi tek de olur ama iki embriyo daha iyi olur, düşünün dedi… insallah sizin içinde hayırlısı olur , hangi hastanede tedavi görüyorsunuz acaba? Merkezlede çok alakalı, pgt ile tüp bebeğe yönlendirildim. Doğal gebelik için cesaret edebilir miyim bilmiyorum çünkü gerçekten çok zor aşamaları, ondan dolayı tüp bebek düşünüyorum ancak biraz ara vereceğim sanırım.. Ondan dolayı şu an bilgi toplamaya çalışıyorum
pgt ile tüp bebeğe yönlendirildim. Doğal gebelik için cesaret edebilir miyim bilmiyorum çünkü gerçekten çok zor aşamaları, ondan dolayı tüp bebek düşünüyorum ancak biraz ara vereceğim sanırım.. Ondan dolayı şu an bilgi toplamaya çalışıyorum .. Şişli Memorial diye düşünüyorum ama durumlar ne gösterir bilemiyorumMerhaba öncelikle çok gecmis
Olsun, hastaliginizla
İlgili çok bir şey söyleyemeyeceğim fakat bir arkadaşım doğumdan sonra bu tarz bir hastalığı ortaya çıktı, tedaviyle iyi hissediyor normal hayatına devam ediyo… bebeğin tutması ya da yüzdelik şansına gelince benim doktorum bunun yaş, ilaçların doğru kullanımı, embriyo kalitesi ve öncesinde kaç kez deneyip denememekte alakalı olduğunu söyledi, yani ben mesela 35 yaşındayım ve 6-7 yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı başka tedaviler denediğim halde bu nedenle iki embriyo transferini öneriyorum dedi, şansınız artıyor dedi tabi tek de olur ama iki embriyo daha iyi olur, düşünün dedi… insallah sizin içinde hayırlısı olur , hangi hastanede tedavi görüyorsunuz acaba? Merkezlede çok alakalı, laboratuvarı, embriyologlar vs….
Pgt yaptırın zaten, her türlü hastalığa bakılıyo, biz de baktırdık, o nedenle belki olmaması genetik olabilir… memorial de iyimiş genel olarak duydum fakat Tr de sanki Bülent tıraş ve ekibi en iyi diye düşünüyorum bu konuda…. Acıbadem maslak bir araştırın isterseniz… oradaki tedavi gören kadinlarin çoğu başka yerlerde deneyip olmayınca Acıbadem’e gidiyorlar son çare olarak… çoğu da oradan hamile ayrılıyo insallah bizlerde öyle mutlu hamiş ayrılırızÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için,
pgt ile tüp bebeğe yönlendirildim. Doğal gebelik için cesaret edebilir miyim bilmiyorum çünkü gerçekten çok zor aşamaları, ondan dolayı tüp bebek düşünüyorum ancak biraz ara vereceğim sanırım.. Ondan dolayı şu an bilgi toplamaya çalışıyorum .. Şişli Memorial diye düşünüyorum ama durumlar ne gösterir bilemiyorum
Çok teşekkür ederim araştıracağım inşallah çok sağolunPgt yaptırın zaten, her türlü hastalığa bakılıyo, biz de baktırdık, o nedenle belki olmaması genetik olabilir… memorial de iyimiş genel olarak duydum fakat Tr de sanki Bülent tıraş ve ekibi en iyi diye düşünüyorum bu konuda…. Acıbadem maslak bir araştırın isterseniz… oradaki tedavi gören kadinlarin çoğu başka yerlerde deneyip olmayınca Acıbadem’e gidiyorlar son çare olarak… çoğu da oradan hamile ayrılıyo insallah bizlerde öyle mutlu hamiş ayrılırız
Evet düşük bi ihtimal kişiye göre de değişiyor.aslında ilk denemelerde düşük oranlar ikinci üçüncüde şans daha çok şans artıyor diyorlar tabi bu durum çiftin tıbbi öyküsüne bağlıÇok teşekkür ederim cevap için %35-40 düşük bir ihtimal değil mi yahu , nasıl bu ihtimalle pek çok insan hamile kalabiliyor kişiye göre değişiyor mu