Oldum bakalım hayırlısı artikAa ona rağmen olmadınız. Baya gecikmiş gerçekten. İnşallah bir an önce gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldum bakalım hayırlısı artikAa ona rağmen olmadınız. Baya gecikmiş gerçekten. İnşallah bir an önce gelir
Hadi hayırlısı hepiniz için Allah çocuk isteyen herkezin kucağını boş birakmasinMerhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN O ozdenkocak88 3 29 MART S sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART
Normalde adet olmayı beklemeyiz ama şimdi dört gözle olmasını bekliyoruz çok komikOldum bakalım hayırlısı artik
Ayy çok sevindim canım İnşallah yumurta toplama günü de çıkar taze taze kullanırsınızÇıktı sperm çıktı
Aynen iyiyim şu anda Allah’ıma şükürler olsunBence de gayet iyi moralinizi bozmayın, inşallah herşey güzel olur
Herşeyin hayırlısı bizim için benim moral motivasyon biraz yerler deNormalde adet olmayı beklemeyiz ama şimdi dört gözle olmasını bekliyoruz çok komik
Aa daha başlamadan neden ki?Herşeyin hayırlısı bizim için benim moral motivasyon biraz yerler de
Hayırlı olsun canimmm sağlıkla kucağına al insallahMerhaba arkadaşlar
Baştan sona yorumların hepsini okudum
Hepimizin tedaviler sorunlar farklı olsada Aynı mücadeleyi veriyoruz ve amacımız bir
Rabbim isteyen herkesi geri çevirmesin
Bu güzel ramazan ayında dualarımız kabul olsun
Bende 25 Mart transfer oldum şuan beklemedeyim bugün 7. Günüm
Erken test alıp yaptım çok silik bi çizgi çıktı daha erken adetime daha 4 gün var test günümede 5 gün
Merhabalar hayırlısı olsun inşallah benimde bugün transferden sonra 10. Günüm pazartesi kan testi verme günüm belirtiniz falan oldu mu hiçMerhaba arkadaşlar
Baştan sona yorumların hepsini okudum
Hepimizin tedaviler sorunlar farklı olsada Aynı mücadeleyi veriyoruz ve amacımız bir
Rabbim isteyen herkesi geri çevirmesin
Bu güzel ramazan ayında dualarımız kabul olsun
Bende 25 Mart transfer oldum şuan beklemedeyim bugün 7. Günüm
Erken test alıp yaptım çok silik bi çizgi çıktı daha erken adetime daha 4 gün var test günümede 5 gün
Hadi hayırlısı canım. Progestan kaç çıktı seninYarın 10.30 da transferim hohh
Hayırlısı olsun inşallah çok kısa bir işlem ama çok heyecanlı bir süreç inşallah olumlu sonuç alırsınız bebişiniz size sıkı sıkı tutunur inşallahYarın 10.30 da transferim hohh
Hayır hiç bir belirtim yokMerhabalar hayırlısı olsun inşallah benimde bugün transferden sonra 10. Günüm pazartesi kan testi verme günüm belirtiniz falan oldu mu hiç
Ben 10. Günümde kan vereceğim ama şuan 2. Günüm belim agrıyor geceleri birde kasılıyorum istemsizce gündüzleri kasılma olmuyor ama sizde belirtiler var mıMerhabalar hayırlısı olsun inşallah benimde bugün transferden sonra 10. Günüm pazartesi kan testi verme günüm belirtiniz falan oldu mu hiç
Bakalım grubumuzun ilk pozitifi siz mi olacaksınız Mart topiginin yüzde 90 i pozitif i gördü umarım bu topigin yüzde yüz ü pozitif i görür çok kısmetli bir ay olur ilk pozitif haberlerimizi almaya bi başlasa idik
7. Günümİkinci çizgi görünmüş tebrik ederim kaçıncı gün bugun