2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 1
N nimolik 1 NISAN🤲
@RABIS 2018123 MART🤲
@Naz8684110 NISAN
O ozdenkocak88 329 MART🤲
S sansll 16 NISAN
@madamseker31 MART🤲
Hadi hayırlısı hepiniz için Allah çocuk isteyen herkezin kucağını boş birakmasin

Merhaba arkadaşlar
Baştan sona yorumların hepsini okudum
Hepimizin tedaviler sorunlar farklı olsada Aynı mücadeleyi veriyoruz ve amacımız bir
Rabbim isteyen herkesi geri çevirmesin
Bu güzel ramazan ayında dualarımız kabul olsun
Bende 25 Mart transfer oldum şuan beklemedeyim bugün 7. Günüm
Erken test alıp yaptım çok silik bi çizgi çıktı daha erken adetime daha 4 gün var test günümede 5 gün
Hayırlı olsun canimmm sağlıkla kucağına al insallah 🥰

Merhaba arkadaşlar
Baştan sona yorumların hepsini okudum
Hepimizin tedaviler sorunlar farklı olsada Aynı mücadeleyi veriyoruz ve amacımız bir
Rabbim isteyen herkesi geri çevirmesin
Bu güzel ramazan ayında dualarımız kabul olsun
Bende 25 Mart transfer oldum şuan beklemedeyim bugün 7. Günüm
Erken test alıp yaptım çok silik bi çizgi çıktı daha erken adetime daha 4 gün var test günümede 5 gün
Merhabalar hayırlısı olsun inşallah benimde bugün transferden sonra 10. Günüm pazartesi kan testi verme günüm belirtiniz falan oldu mu hiç

Merhabalar hayırlısı olsun inşallah benimde bugün transferden sonra 10. Günüm pazartesi kan testi verme günüm belirtiniz falan oldu mu hiç
Ben 10. Günümde kan vereceğim ama şuan 2. Günüm 🙄 belim agrıyor geceleri birde kasılıyorum istemsizce gündüzleri kasılma olmuyor ama 🧐 sizde belirtiler var mı

Bakalım grubumuzun ilk pozitifi siz mi olacaksınız 🙏🥰 Mart topiginin yüzde 90 i pozitif i gördü umarım bu topigin yüzde yüz ü pozitif i görür çok kısmetli bir ay olur ilk pozitif haberlerimizi almaya bi başlasa idik 🙄🥺

Eklentiler

• 6C7C3D45-C7C3-49B8-9A4C-252E31C69EAC.jpeg
    6C7C3D45-C7C3-49B8-9A4C-252E31C69EAC.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 69
Hanımlar transfer sonrası bugun 2. Günüm bogazımdan ağzıma doğru bir metal tad geliyor özellikle bugun oldu 🙄 dün yoktu böyle bişi böyle bi belirti duyan var mı aranızda

X