nette hiç bakma canım onlar sağlıklı insanı bile öldürüyor tabiki git doktoruna için rahat etsin ilaç felan verir korkma içini ferah tutİnş canımiçimde endişe var. Sabaha kadar biraz gelmiş yine. Sabah gelmedi peçeteye ama internetten araştırdığımda her türlü kanama düşük riski olabilir yazıyor o canımı sıktı
Aynen öyle neyse yapicak bişey yok sen naptin gittinmi görmeyeİlk alırken eczacim muadili verelim dedi riske atmak istemedim sonra vaktim baş edemeyecegim ilaçlara sordum olur olur dedi tabi başta sinirlerim tepeme çıktı ee o zaman zikko başta niye vermiyorsun diye
Salı gunuuuuAynen öyle neyse yapicak bişey yok sen naptin gittinmi görmeye
Pazartesi gidicem umarım bir sıkıntı yokturnette hiç bakma canım onlar sağlıklı insanı bile öldürüyor tabiki git doktoruna için rahat etsin ilaç felan verir korkma içini ferah tut
Belli bir sayı yokİlk haftalarda gebeligin pozitif olması için sayı kaç olması lazım
Ay hadi hayırlısı olsun inşallahSalı gunuuuu
Öylemi evet sizi iyi anlıyorum insan çok geriliyor neyle karşılaşılan diye umarım herşey yolunda giderPazartesi gidicem umarım bir sıkıntı yokturHiç muayene de olmadım henüz en son 13.gün beta hcg bakıldı. Merak ediyorum içeride neler oluyor
En son 12 Mayısta 1400 lerde geldi beta hcg. Her şey yolundaysa artmıştır sanırımÖylemi evet sizi iyi anlıyorum insan çok geriliyor neyle karşılaşılan diye umarım herşey yolunda giderbeta HCG 3000 geçtiyse karından kese gözükür
Sen gittin mi belli mi bebisin cinsiyetiiiAy hadi hayırlısı olsun inşallah
Yaşadım canım dünde peceteye geldi birazHerkes lekelenme yaşadı mı?
Ben de çok yaşıyorum azıcık ayakta kalsam başlıyorHerkes lekelenme yaşadı mı?
Yaaa bozma moralini inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine yılmak küsmek bırakmak yokTest sonucum negatif çıktı
Sıkma canını canım, demek ki daha zamanı değilmiş öyle düşünTest sonucum negatif çıktı
Siz nasılsınız nasıl gidiyor sizde bi belirti başladı mı yani kusma falan bulantı oluyor mu? Bende sadece koku hassaslığı var her şeyin kokusunu alıyorum sankiSız benden 2 gun ondesınız
Amin inşallah yaSıkma canını canım, demek ki daha zamanı değilmiş öyle düşünen güzel zamanda gelmesi dileğiyle
Aynn öyle çok şükür . Bakalım zamanı ne zamanYaaa bozma moralini inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine yılmak küsmek bırakmak yok
Ayn oyle valla çok şükür bakalım nasip kısmet ne zamanYaaa bozma moralini inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine yılmak küsmek bırakmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?