2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

19 gün var arasında nasıl birisi 9+0 diğeri 9+1 oluyor peki
Canım öylede zaten normal hamile kalmış olsaydık da adet tarihinden hesaplanacaktı ve biz adet olduğumuz zaman hamile kalmış olmayacaktık. Bide 19 gün var evet ama 5 gün önceden döllendi. Zaten internetten tüp bebek hafta hesaplama yazınca orda hem adet tarihine göre hemde transfer tarihine göre veriyor.

Sağlıkla alalim insallah canimmmm

Benim öyle o
Benim öyle olmuştu geçen sene oda hamile kalmam mucizeydi . Bana da dediler korkma fln filan benim de ilk başta hafif lekelenmem oldu sonra yavaş yavaş çoğaldı kırmızı oldu en son parça geldi benden ama o Aralık'ta sürekli doktora gidip geliyordum en son gelişimi durmuş kalbi durmuş dediler kürtaj oldum ama ağrılarım vardı ve gittikçe de artmaya başladı 10 , 15 gün çektim sırf kürtaj olmamak için ama nasip değilmiş sende dikkat et ayaklarını hava da tut .

Canım benim yumurtaların 11 günde büyüdü mm lerini sormadım bilmiyorum sonra opu islemi yapıldı rahim dinlendirme sürecine girdik 25 Nisan da da transferim oldu çok şükür şimdilik pozitifim
Senin adına çok sevindim inşallah bizede nasıl olur. Benim ilaçların etkisiyle şişlik veya ağrım da yok. Sizin ne rahatsızlığınız vardı kaç yıllık evlisiniz ilk denemenizmi

Bana hemşire günlük hayatınıza geri dönün kendinizi yormadan, bu rahminizin kan akışı ve bebeğin tutunması için çok önemli dedi, aklınızda olsun
Valla bende diyorum ama anlayan yok ki yavaş yavaş yavaş da gidip geliyorum. Çok su iciyorum , çok su içme diyolar idrara çok gidip geliyon öyle de gider diyolar

Senin adına çok sevindim inşallah bizede nasıl olur. Benim ilaçların etkisiyle şişlik veya ağrım da yok. Sizin ne rahatsızlığınız vardı kaç yıllık evlisiniz ilk denemenizmi
Amin canım insallahhh. 25 yasindayim ben 3 yıllık evliyim pco vardi asilama yaptım olmadı beklemek istemedik tüp denedik ilkinde oldu iste

Yanlıs anlamayın ama boyle mı moral verılır, hastaneye yatısı yapılan bır ınsana..

Merhaba, oncelıkle korkmayın, gecen yıl ıkız gebelıgım oldu herturlu kanamayı yasadım deflarca hastanede yattım, suan en guvenlı yerdesınız, stres olmayın, bol bol dua edın, doktorunuz gerekenı yapacaktır

Kızlar ya surekli aç hissediyorum kendimi ne yersem yiyim tokluk hissi yaratmiyor var mı aranızda aynı sorunu yasayan hatta sürekli açım diye 1 saat önce ağlama krizine girdim
Aynı şeyi yaşıyorum. Ne yersem yiyim sürekli midem kazınıyor… ve bu çok sinir bozucu. Bir yandan da midem bulanıyor, diş etlerim de şişti, sürekli midemin kazınması da rahatsız ediyor. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayım sinirlerim laçka oldu… Susup oturuyorum annelik gereği kötü hissetmemeye çalışıorum ama cidden zordayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…