2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hayır çift embriyo transferi oldum değerlerim düşük gibi geldi ama doktor birey demedi o yüzden endişeliyim acaba sıkıntı var mı DİE.. senin kaçtı en son beta değerin
Benim 10.gün 401, 13.gün 1493 geldi. Ama benim tek embriyo transferi

Hayır çift embriyo transferi oldum değerlerim düşük gibi geldi ama doktor birey demedi o yüzden endişeliyim acaba sıkıntı var mı DİE.. senin kaçtı en son beta değerin
Bir sorun yoktur umarım iki embriyonuz da sizinledir 🙏 Beta düşük olup ikiz gebelik olanları da okudum burda

Bana hemşire günlük hayatınıza geri dönün kendinizi yormadan, bu rahminizin kan akışı ve bebeğin tutunması için çok önemli dedi, aklınızda olsun 🌺

Benimde 23ünde, seninle yakın gidiyoruz damla, transferim 24 nisandı benim de:)
Benimde 24 nisan kaçıncı gün embriyosu sizinki.?

Valla bende diyorum ama anlayan yok ki yavaş yavaş yavaş da gidip geliyorum. Çok su iciyorum , çok su içme diyolar idrara çok gidip geliyon öyle de gider diyolar
Bunu kim söylüyor. Gunde en az 2lt su ıcmelisiniz. Bebeğin olduğu yer Baska biryerde. Bu saçmalığı yenı duydum öle herseyi umursamayın. Hoplama zıplama olmadıktan sonra hıc bişey olmaz.

Bunu kim söylüyor. Gunde en az 2lt su ıcmelisiniz. Bebeğin olduğu yer Baska biryerde. Bu saçmalığı yenı duydum öle herseyi umursamayın. Hoplama zıplama olmadıktan sonra hıc bişey olmaz.
Ya çok teşekkür ederim valla rahatlattıniz beni Valla dikkat ediyorum yok ya hoplama zıplama çok şükür merdiven bile çıkmıyorum evdeyim sürekli . Valla fazla dinlemiyorum onları . Çok su iciyorum .

Ya çok teşekkür ederim valla rahatlattıniz beni Valla dikkat ediyorum yok ya hoplama zıplama çok şükür merdiven bile çıkmıyorum evdeyim sürekli . Valla fazla dinlemiyorum onları . Çok su iciyorum
Merdiven çıkın oncelıkle rahat olun, haldır huldur kosma zıplama yapmadıktan sonra hiçbirşey olmaz. Normal yaşantınıza dikkat edin raflara uzanmayın acele etmeyin. Bende acele eden biriydim sakinim bu süreçte.

Hanımlar aranızda ikiz gebelik yaşayan varmı,değeriniz kaç çıktı yazar mısınız 🤗🌷
8.gün 293
10.gün 598
12.gün 1400 lerde çıktı beta
16 Mayıs Salı günü kese görmeye gittik iki taneydi fakat biri çok küçük aralarında 4-5 günlük fark var doktor gidebilir bu dedi bakalım 30 Mayıs kalp atışı inşallah ozaman göreceğiz🙏🏼🧿

Merdiven çıkın oncelıkle rahat olun, haldır huldur kosma zıplama yapmadıktan sonra hiçbirşey olmaz. Normal yaşantınıza dikkat edin raflara uzanmayın acele etmeyin. Bende acele eden biriydim sakinim bu süreçte.
Valla evim dubleks odam da yukarda bana çıkma dediler 😂sırf merdiven var diye . Bende çok aceleciyim valla yerimde duramıyorum o yüzden kiziyolar . . Sizde dikkat edin valla Allah emeklerimizin karşılığını boş bırakmaz inşallah

Yemenize icmenize dikkat ediyormusunuz ne yememeye dikkat ediyorsunuz ..

8.gün 293
10.gün 598
12.gün 1400 lerde çıktı beta
16 Mayıs Salı günü kese görmeye gittik iki taneydi fakat biri çok küçük aralarında 4-5 günlük fark var doktor gidebilir bu dedi bakalım 30 Mayıs kalp atışı inşallah ozaman göreceğiz🙏🏼🧿
Kaçıncı gün kese görüldü

Back