İnşallah canimm yaşamayan yasayanlarin halinden asla anlamıyor bu süreçte burasi o kadar iyi geliyor ki
Merhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum. P. Tesi yumurtalar toplandı 5 tane döllendi süreç devam ediyor bakalım arıyorlar hergün. Benimde nisanda transferim olacak inşallah bir sorun çıkmazsa.inşallah güzel olur hepimiz için.
Bende tüp bebek aldım transfer oldum 8 Mayıs'ta bana çok su içme suyla da düşer diyolar dogru muBaşlarda çok tuketiyodum bir kaç gündür ihmal ettim şu isini
25 yasindayim canım ilk denemem pozitif çok sukurİnsallah ya . Siz hiç naptınız . Bn 21 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim . İlk denemem birazda korku var
Onu hangi akılla soyledi çok merak ediyorum tam tersi bu süreçte daha cok içmek lazimBende tüp bebek aldım transfer oldum 8 Mayıs'ta bana çok su içme suyla da düşer diyolar dogru mu
Hakkınızda her şeyin hayirlisi Darısı başıma inşallah . Belirti fln varmiydi25 yasindayim canım ilk denemem pozitif çok sukur
Bence duyduktan sonra da oh cekemeyecez de neyseYa gercekten zor bi surec kalbi duyana kadar bi oh cekemicez sanirim cumaya su benden istenen testleri verirken doktordan rica etcem bakalim kalp atisini duyabilcez mi
Aklı olmayanlar işte vallaOnu hangi akılla soyledi çok merak ediyorum tam tersi bu süreçte daha cok içmek lazim
Amin canim hayir öyle aman aman belirtim olmadı göğüs ağrısı sırt ağrısı oldu sadece o da ilaçlarda kaynakliydiHakkınızda her şeyin hayirlisi Darısı başıma inşallah . Belirti fln varmiydi
Kaçıncı haftada bıraktınız?Evet canım zaten estrofemi bıraktım şükür bi ilacım azaldı diye seviniyoruminşallah öbürleri de yavaş yavaş biter
Hm her şeyin hayırlısı inşallah . Bende sırt ağrısı var baş ağrısı var valla bugün başladı bilmiyorum artık vallaAmin canim hayir öyle aman aman belirtim olmadı göğüs ağrısı sırt ağrısı oldu sadece o da ilaçlarda kaynakliydi
Sizin kaç haftalık acabaYani arada bir olup geçiyor benimki canim
5+3 canimSizin kaç haftalık acaba
Az kalmış sabır biraz daha inşallah güzel olur herseyHm her şeyin hayırlısı inşallah . Bende sırt ağrısı var baş ağrısı var valla bugün başladı bilmiyorum artık valla
Bende ilaç çok kullanıyorum ignelerimde var iki tane ayrı ayrı
Neden düşük olsun ki içini ferah tut 2 kanama geçirdim hiçbir şey olmadı şükür her kanama da düşük değil hala arada kahve lekelerim oluyor ama artık sakinim kendini de bebişi de strese sokma tadını çıkarYa ben keseyi falan gordum ama vucuttaki tek belirtim bel agrim baska hicbi yok ya bu normalmi ya ayakta cok kalinca asiri belim agrio tabiki huylaniyorum bende dogal olarak
Asıl su kan akışını hızlandırdığı için düşüğü önler doktorum bana bol su tavsiye ettiBende tüp bebek aldım transfer oldum 8 Mayıs'ta bana çok su içme suyla da düşer diyolar dogru mu
Ben sadece 11. Gün vermiştim kan o zaman 337di. Bi daha kan vermedim ama sizin geç tutunma olmuş galiba o yüzdrn biraz daha grç görünebilirDeğerin kaçtı cnm ozman
Ben 7 haftalığım hiçbir belirtim yok bazen bulantım oluyor iştahsız olduğum için o da yeni başladı her gebelik özeldir belirti aramamak en iyisi bu süreçte ilaçların etkilerini belirti zannedebiliyoruz .Hm her şeyin hayırlısı inşallah . Bende sırt ağrısı var baş ağrısı var valla bugün başladı bilmiyorum artık valla
Bende ilaç çok kullanıyorum ignelerimde var iki tane ayrı ayrı
Bu hafta bıraktım yarın 9. Haftaya gireceğim inşallahKaçıncı haftada bıraktınız?
İnşallah ya inşallah çok istiyorum . Sizinde hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun inşallahAz kalmış sabır biraz daha inşallah güzel olur hersey
Transferden sonra naptınız hiç bn Yataktayim daha 8. Günüm gidip geliyorum sadece lavaboya bide salona yürüyorum birşey olmaz değil miBen 7 haftalığım hiçbir belirtim yok bazen bulantım oluyor iştahsız olduğum için o da yeni başladı her gebelik özeldir belirti aramamak en iyisi bu süreçte ilaçların etkilerini belirti zannedebiliyoruz .
Siz gidip gelirmuydunuz transferden sonra ne yaptınız sağa sola dönmekten korkuyorumHakkınızda her şeyin hayirlisi Darısı başıma inşallah . Belirti fln varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?