2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben kalçadan hiç vurulmadım ama karından vuruluyorum o hiç acımıyor ama artık karnımda yer kalmadığı için bacağıma başladım

Kalpten sonra da rahat edemiyorsun ki sürekli görmek istiyorsun bir daha duymak istiyorsun çok garip bir duygu 1 cm lik bebeği özlüyorsun ilk kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra tekrar gittim bişi olmuş mudur diye
Kalbi duydum sonra bir hafta sonra tekrar çağırmıştı gittim karından duydum şimdi 8+6 oldum ayda 1 gel dedi 12. Haftayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Kalbi duydum sonra bir hafta sonra tekrar çağırmıştı gittim karından duydum şimdi 8+6 oldum ayda 1 gel dedi 12. Haftayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Ben de 6+4 de başka doktora gidip gördüm şimdi 25 mayısta 9. Haftaya gireceğim randevum var nasıl sabrederim bilmiyorum. Sanırım doğurana kadar rahat yok bana

Kızlar selam hepinizin bütün anne adaylarının anneler günü kutlu olsun..
12.gün:44,86
14.gün:83,26
19.gün:609,66
Tek embriyo transferi yükseliyor çok şükür
Kızlar keseyi ne zamn görürüm
Ben keseyi 18. Gün görmüştüm canım.

Kızlar ben şimdi kontrolden geldim.Bebeklerimden birini kaybetmişim. 5 haftalıkken kalbi durmuş. Hamd olsun ikisi iyi. Sanırım kanama da bebeğimin kalbi durduğu için olmuş
Yaaa canım çok uzuldum ama hayırlısı böyleymiş o zor kararı vermek zorunda kalmadın rabbim ikisini sana bağışlasın saglikla

Kalpten sonra da rahat edemiyorsun ki sürekli görmek istiyorsun bir daha duymak istiyorsun çok garip bir duygu 1 cm lik bebeği özlüyorsun ilk kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra tekrar gittim bişi olmuş mudur diye
orasi öyle tabi her aşama da bu bitsin rahatliyacagiz diyoruz ama nerdeeee kat be kat artarak devam ediyor endise

Galiba geç tutunmuş arkadaşın ondan o bizden biraz daha geç görebilir
Benim 17 Mart son adet tarihim 3 nisan opu işlemi 7 nisan transfer uygulamalara göre haftası çok geri çıkıyor doktora sorduğumda tam haftasına göre ilerliyor diyor doktora güveniyorum 12. Gün beta 233 14.gün 561 16.gün 1124 17.gün 2175 çıkmıştı değerler çok iyiyken uygulamayla haftası tutmuyor sanırım tüp bebek olduğu için

Son düzenleme:
Cnm karından mi alttanmi göründü o zamn
Alttan muayene ile 5. Haftada sanırım kese göründü 6. Haftada alttan muayene ile bebeği gördüm kalp atışını duydum 6+4 de üstten sadece kese göründü tekrar alttan muayene ile bebeği gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…