Şiddetli ağrım yok çok şükür inşallah benimledir bebeğimŞiddetli ağrınız yoksa korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Ben 3 kere düşük yaptım ağrısı berbattır anlarsınız yani o agrıyı. Agrınız Yoksa hiç korkmayın bebegınız sizinle
Seninde canım. Bacağından miiiKızlar anneler gününüz kutlu olsunartık göbeğimde yer kalmadığı için bugün ilk defa bacağımdan vurdum.
Kolumdan kendim yapamam bide hiç yağ dokusu yok orda o yüzden orası çok acır diye düşünüyorum. Bacağın üst kısmından canım kalın olan yerden. Göbeğimden iğneyi nereye değdirsem acıyor ve içeri girmiyor iğne resmenSeninde canım. Bacağından miiineresinden tam olarak benim de göbeğim artık mahvoldu koldan yaptım ama kol çok yakiyor
Doktorun bursey dedi mi ne zaman biraktiracakmis igneyuKolumdan kendim yapamam bide hiç yağ dokusu yok orda o yüzden orası çok acır diye düşünüyorum. Bacağın üst kısmından canım kalın olan yerden. Göbeğimden iğneyi nereye değdirsem acıyor ve içeri girmiyor iğne resmen
Netten de arastırabilirsiniz ama bacagın orta yan dıs tarafı oluyor nette vıdeolar vardır daha iyi anlarsınız o sekıldrSeninde canım. Bacağından miiineresinden tam olarak benim de göbeğim artık mahvoldu koldan yaptım ama kol çok yakiyor
İnşallah duyacaksınız cok düşük yaptıgım ıcın bılıyorum parcayla birlikte siddetli agrı oluyor uzulmeyın lutfenŞiddetli ağrım yok çok şükür inşallah benimledir bebeğimAllah razı olsun ağzınızdan bal damlıyor. Yarın bulunduğum şehirde riskli gebelik konusunda uzmanlaşmış bir doktora gideceğim inşallah güzel şeyler duyarım
Motivasyonumu yükselttiğiniz için çok çok teşekkür ederimİnşallah duyacaksınız cok düşük yaptıgım ıcın bılıyorum parcayla birlikte siddetli agrı oluyor uzulmeyın lutfen
Daha konuşmadım ama benim doktoruma giden bir kız ile konuştum o 12. Haftada progestan dexi, 14. Haftada oksaparı bıraktıracakmış. Bana da aynısı olursa az kaldıDoktorun bursey dedi mi ne zaman biraktiracakmis igneyu
Ay hadi inşallah kuzu yaDaha konuşmadım ama benim doktoruma giden bir kız ile konuştum o 12. Haftada progestan dexi, 14. Haftada oksaparı bıraktıracakmış. Bana da aynısı olursa az kaldı
Evet canım zaten estrofemi bıraktım şükür bi ilacım azaldı diye seviniyorumAy hadi inşallah kuzu ya
Canım çok geçmiş olsun stres yapma lütfen bebeğin hala seninle iyi düşün lütfen bol bol yat lütfenKızlar benim bu gece çok fena kanamam oldubir ped dolduracak kadar aktif kırmızı kanamam oldu. Hemen acile gittik. Bebeği ve kalp atışını duyduk ama doktor düşük riskin yüksek dedi. Çok moralim bozuldu çok ağladım sadece progestan 200luk hap verdi kanaman var ağızdan al dedi başka birşey vermedi ama ben proluton Depot alıp özel bı hastanede kalçadan vurdurdum. Ayrıca göbekten de prolutex vurdurdum. Çok korkuyorum kızlar başına böyle bir şey gelen varmı?
Çok teşekkür ederim canım inşallah benimledirCanım çok geçmiş olsun stres yapma lütfen bebeğin hala seninle iyi düşün lütfen bol bol yat lütfen
Canim üzülmemek elde değil fakat vücudunu da bu kadar strese sokma bol bol dua et rabbim ne eylerse hayırlısını eyler bebegin seninle konus onunla seninle kalmasını işte rabbimden birsey olmaz insallah kanaması olup sağlıkla doğan bissuru bebis varÇok teşekkür ederim canım inşallah benimledirkorkudan hiç kalkmiyorum yerimden wc'ye bile zar zor, korka korka gidiyorum
Canım benim 7+1 ona rağmen göğüs ağrısı daha yeni başladı korkma bebeklerin seninle İnşaAllahKızlar ya benim göğüs dışında bir belirtim yok arada saniyelik bir ağrı oluyor gecede bacak ağrısı keseyi gorseydim içim rahat edecekti içim hiç rahat degil
İnşallah kuzumCanım benim 7+1 ona rağmen göğüs ağrısı daha yeni başladı korkma bebeklerin seninle İnşaAllah
İnşallah canım inşallah benimledir bebeğimCanim üzülmemek elde değil fakat vücudunu da bu kadar strese sokma bol bol dua et rabbim ne eylerse hayırlısını eyler bebegin seninle konus onunla seninle kalmasını işte rabbimden birsey olmaz insallah kanaması olup sağlıkla doğan bissuru bebis var
Seninle bebisinİnşallah canım inşallah benimledir bebeğimRabbime yalvarıyorum zaten acısın bize bebeğimizi bağışlasın inşallah
Aynen benimde memelerde hassasiyet var arada bir adet ağrısı gibi oluyor seviniyorum bebeğim belli ediyor kendini DİE ama çok nadir oluyor dediğin gibi bi keseyi görseydim rahatlayacağım bende..herhalde kalp atışını duyana kadar tam sevinemeyecegimKızlar ya benim göğüs dışında bir belirtim yok arada saniyelik bir ağrı oluyor gecede bacak ağrısı keseyi gorseydim içim rahat edecekti içim hiç rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?