2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Şiddetli ağrım yok çok şükür inşallah benimledir bebeğim Allah razı olsun ağzınızdan bal damlıyor. Yarın bulunduğum şehirde riskli gebelik konusunda uzmanlaşmış bir doktora gideceğim inşallah güzel şeyler duyarım

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun artık göbeğimde yer kalmadığı için bugün ilk defa bacağımdan vurdum.
Seninde canım. Bacağından miiineresinden tam olarak benim de göbeğim artık mahvoldu koldan yaptım ama kol çok yakiyor

Seninde canım. Bacağından miiineresinden tam olarak benim de göbeğim artık mahvoldu koldan yaptım ama kol çok yakiyor
Kolumdan kendim yapamam bide hiç yağ dokusu yok orda o yüzden orası çok acır diye düşünüyorum. Bacağın üst kısmından canım kalın olan yerden. Göbeğimden iğneyi nereye değdirsem acıyor ve içeri girmiyor iğne resmen

Doktorun bursey dedi mi ne zaman biraktiracakmis igneyu

İnşallah duyacaksınız cok düşük yaptıgım ıcın bılıyorum parcayla birlikte siddetli agrı oluyor uzulmeyın lutfen

Doktorun bursey dedi mi ne zaman biraktiracakmis igneyu
Daha konuşmadım ama benim doktoruma giden bir kız ile konuştum o 12. Haftada progestan dexi, 14. Haftada oksaparı bıraktıracakmış. Bana da aynısı olursa az kaldı

Canım çok geçmiş olsun stres yapma lütfen bebeğin hala seninle iyi düşün lütfen bol bol yat lütfen

Çok teşekkür ederim canım inşallah benimledir korkudan hiç kalkmiyorum yerimden wc'ye bile zar zor, korka korka gidiyorum
Canim üzülmemek elde değil fakat vücudunu da bu kadar strese sokma bol bol dua et rabbim ne eylerse hayırlısını eyler bebegin seninle konus onunla seninle kalmasını işte rabbimden birsey olmaz insallah kanaması olup sağlıkla doğan bissuru bebis var

Kızlar ya benim göğüs dışında bir belirtim yok arada saniyelik bir ağrı oluyor gecede bacak ağrısı keseyi gorseydim içim rahat edecekti içim hiç rahat degil

İnşallah canım inşallah benimledir bebeğim Rabbime yalvarıyorum zaten acısın bize bebeğimizi bağışlasın inşallah

Kızlar ya benim göğüs dışında bir belirtim yok arada saniyelik bir ağrı oluyor gecede bacak ağrısı keseyi gorseydim içim rahat edecekti içim hiç rahat degil
Aynen benimde memelerde hassasiyet var arada bir adet ağrısı gibi oluyor seviniyorum bebeğim belli ediyor kendini DİE ama çok nadir oluyor dediğin gibi bi keseyi görseydim rahatlayacağım bende..herhalde kalp atışını duyana kadar tam sevinemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…