- 9 Mayıs 2023
- 42
- 18
- 8
- 28
Benim 8. Gün 65 10. Gün 131 çıkmıştı. Doktorum bu hafta ikinci bir keseden şüphelenince tekrardan test yaptırdım çünkü çoğul gebeliklerin bu haftasında en az 30000 olması gerekli yazıyordu benim 2900 çıktı. Ama doktorum her çoğul gebeliğin betadan anlaşılamıycağını söylediSenin nasıldı değerin canım
Sonuçlarınız ilaçla mı ilaçla ise bırakmayın ilacınızı tiroid ilk 3 ay da çok önemli bebek sadece tiroid den besleniyorBende doktora göstereceğim
İnşaAllah canım. Senin kontrolün ne zamanİnşallah güzel haberlerini alırız canım
Güzel haberlerini bekliyoruzBel ağrısı ilk zamanlarda çok olmuştu bende. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
Evet beta çoğul gebelikleri belirlemedigini soyledi doktorum benimde çift transferim oldu ikisi mi biri mi tuttu çok merak ediyorumBenim 8. Gün 65 10. Gün 131 çıkmıştı. Doktorum bu hafta ikinci bir keseden şüphelenince tekrardan test yaptırdım çünkü çoğul gebeliklerin bu haftasında en az 30000 olması gerekli yazıyordu benim 2900 çıktı. Ama doktorum her çoğul gebeliğin betadan anlaşılamıycağını söyledi
İnşaAllah canımGüzel haberlerini bekliyoruz
Benim 23ünde canımİnşaAllah canım. Senin kontrolün ne zaman
Senin kaç çıktı beta canımEvet beta çoğul gebelikleri belirlemedigini soyledi doktorum benimde çift transferim oldu ikisi mi biri mi tuttu çok merak ediyorum
Biraz önce benim oldu ama birkaç damla değil korkuyorum ben de baya pembe kanamam varİdrarını yaparken kan gelen oldu mu hiç birkaç damla?? 7,5 haftalık hamileyim şu an
Amin cnm inşÇok şükür rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Sağol cnmÇok iyi canım. Hayırlısı olsun
11.gun 336 13.gun 663Senin kaç çıktı beta canım
Hastaneye gitseydin kuzum keşke birKızlar dün geceden beri açık pembe ama yoğun kanamam var korkuyorum
09.30 da randevum var kuzum gidicem korkuyorum amaHastaneye gitseydin kuzum keşke bir
Korkma birsey olmaz insallah kirmizi olmadıkça endişe etme09.30 da randevum var kuzum gidicem korkuyorum ama
İnşaAllah canımKorkma birsey olmaz insallah kirmizi olmadıkça endişe etme
Benim pembe değil kırmızı olarak geldi.. Acile gittim apar topar kese etrafında kanama var onun kese ve bebek iyi dedi doktor.. Ama neden oluyor anlamadımBiraz önce benim oldu ama birkaç damla değil korkuyorum ben de baya pembe kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?