Catlatma iğnesi 10. Gunden sonra etkisini kaybeder belki sonradan üzülmeyin diye başta sert yaklasmistir kan sonucunu bekliyoruz meraklabeni de hemşirem korkuttu ya. idrar testini attım. pozitif görünüyor ama ilaçlardan böyle çıkmış olabilir tüp bebekte olan şeyler o yüzden en iyisi bu gün kan ver dedi. iş çıkışı vericem bakalım. sinir oldum durduk yere. 15 gün geçmiş çatlatma iğnesinden bu kadar net çıkar mı? ayrıca idrarda bu kadar net çıksa kanda yanıltmaz mı bu hormonlar anlamadım. durduk yere sinirim zıpladı
Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al İnşaAllahKızlar bugün kan vermiştim 9. Günü transferimin 83 çıktı çok heyecanlıyım çok mutluyum karışık duygular içindeyim
Ay çok sevindim hayırlı olsun canimKızlar bugün kan vermiştim 9. Günü transferimin 83 çıktı çok heyecanlıyım çok mutluyum karışık duygular içindeyim
Fetal DNA önerdi bugun biri bana onun ücreti ne kadar mısKızlar merhaba, ben yarın 8 haftalık olacağım. Merak ettiğim şey ikili test hakkında. İkili testte kötü çıksa da bazen yanılma payı oluyor diyorlar. Hatta baya bi duydum kötü sonuçlar alıp sağlıklı bebeklerine kavuşan. Allah korusun bebek hasta ve down sendromlu olsada bebeği aldırmayı düşünmüyoruz. O yüzden ikili test yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım. Fetal dna da çok pahalı. O yüzden onu da düşünmüyorum. Normalde kötü çıksa bi tedavi benzeri bir şey uygulanıyor mu?
Dolar üzerinden olduğu için 350 400 dolar falan galiba canımFetal DNA önerdi bugun biri bana onun ücreti ne kadar mıs
bu gün vereceğim tabiki verir vermez yazacağım. her ihtimali söylüyordur belki bilemiyorum. her şeyi buraya yazdığım gibi kan sonuçlarını da yazacağımCatlatma iğnesi 10. Gunden sonra etkisini kaybeder belki sonradan üzülmeyin diye başta sert yaklasmistir kan sonucunu bekliyoruz merakla
tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu? ben de 11. günüm bu gün kan vereceğim hayırlısıyla.Kızlar bugün kan vermiştim 9. Günü transferimin 83 çıktı çok heyecanlıyım çok mutluyum karışık duygular içindeyim
Aradılar haftaya salı çağırdı doktor kese içinBende kan verdim geldim öğleden sonra arayacaklqr günüm netlesicek masallah çok fuzel artışın olmuş
Sağlıkla artsın devamı da güzel gelsin inşallah hayırlı olsunKızlar bugün kan vermiştim 9. Günü transferimin 83 çıktı çok heyecanlıyım çok mutluyum karışık duygular içindeyim
Ben 15 gün sonra artikAradılar haftaya salı çağırdı doktor kese için10 günsonra oluyor yani
Çok teşekkür ederim 5. Gün embriyosu transfer gününü de sayarsak bugün 10. Güntebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu? ben de 11. günüm bu gün kan vereceğim hayırlısıyla.
İnşallah çok teşekkür ederim 10 yıldır bekliyordum bu sonucuSağlıkla artsın devamı da güzel gelsin inşallah hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah devamı da gelirAy çok sevindim hayırlı olsun canim
İnşallah canım hepimiz sağ salim kavuşalım insalalhÇok teşekkür ederim inşallah devamı da gelir
Ben 15 gün sonra artikzaman nasil geciceksw
9 ay böyle gececekBenimde cuma günü, kalp ve kese icin bekliyoruz ya oldu mu olmadi mi diye ondan mi vakit gecmiyor ya. Insallah 9 ay boyle zaman nasil gececek demeyiz
9 ay böyle gececekay az kalmış sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?