2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Nasıl yani anlayamadım? Bunun artıs ıle ne alakası var kı? 2 artısınız da gayet guzel.. Yıne diyorum 2 gun sonra goreceksınız
İlaçlarımın düzenlenmesi gerekşyordu sanırım gebeyim demememi yeterli görmeyip gittiğim doktorlar tekrar istedi herhalde bilmiyorum bugun yapılan sonuc ise kasık agrım vardı biraz doktora gittiğim için kendisi istedi

Haa anladım bugun yapılan agrıdan dolayı.. Ama bısey olmayacak ınsallah, gonlunuzu ferah tutun

Canım çok uzgunum ama öylesine daha hayirliymis demekki Dualarim hep sizinle rabbim en kısa zamanda en kolayiyla nasip etsin

A
Rabbimdn 1 tane isterken 3 tane vermiş. Kotu düşünme sağlıklı sihatlr olsun da kucagina versin rabbim biri ucu farkeder ni

Yaaaa çok sevindim canimmm hadi ilk senin bebisi öğrenelim insallah

Ben transfer gününe kadar kullandim transferden sonra hiç içmedim koktu mu açıkçası canım istiyor
Evet bazen güzel kokuyorda çekince iğrenç geliyor ay çok heycanliyim ya yarın kontrolüm var diğerinde bı nokta daha gördü doktor ikiz gibi çok küçük dedi belli olcakmis bakalım korktum diğeri dış gebelik oldu diye bu kez içerde mi dedim evet dedi inşallah doğru görmüştür

Ay yarın benjm de kontrolüm var 2. Kanımı vericem güzel haberleri alıp gelelim insallahhh sağlıklı olsunlarda sayısı hiç farketmezzz

Yaaa canımm çok teşekkür ederim Ne güzel yazmışsın. Allah razı olsun. İnşaAllah üçü de sağlıklı olacak olumlu olacağım tamam Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…