2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

insallah canım .. bugün 10. günün anladığım kadarıyla .. benim de 9 . günüm idrar testlerim dün ve ondan önceki gün negatifti. artık yapmıyorum umudumu kesmiştim . seni görünce ümitlendim :) 5 . gün embriyosu di mi senin de ? herkes bana daha erken herkeste cıkmaz deyip durdu inanmadım kimseye ..haklılarmıs

Kızlar selam. günler geçmek bilmiyor yahu salı günü test günüm ama son anlara geldikçe heyecan bastı
pazartesiden düne kadar adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyordu bu gün geçti gibi. göğüslerimin hassasiyeti devam ediyor ama. akıntımı ayırt edemiyorum fitil kullandığım için ama su gibi görüyorum genelde.

Canımsın inşallah. Hsg temiz çok şükür inşallah doğru zamanı bekliyordur gelecek yakında senin kuzu dualarım seninle

Benim de aynı ara ara kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor

İnşallah ama senin ne güzel ümidin var benim yok . Herkesinki çıkmış çünkü çok net bi şekilde
Lütfen hemen olumsuzu düşünmeyin hep iyi düşünün ki iyi olasılıkları çekelim kendimize biliyorum çok zor..Ben 4 yılda sayısız test yaptım ama hep o geleceği günü biliyordur vardır bunda da bir hayır dedimBen senden güzel haberler alacağımızı hissediyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…