2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bu bos gebeligin ne ile ilgilisi var ? Beslenme vs yazmissiniz anlamadim ben. Vucut mu yapiyor bebek mi olusmuyor nedir bu durum

Çok haklısın gebelik ne kadar ilerlerse üzüntüsünü atlatmak o kadar zor oluyor.
Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende az evvel esime soyledim bi suru olumsuz haber okudum benimde modum duştü. ALLAH kimsenin kucagini boş birakmasin o kadar zor surec ki yaşamayan asla anlayamaz bizi

Bu bos gebeligin ne ile ilgilisi var ? Beslenme vs yazmissiniz anlamadim ben. Vucut mu yapiyor bebek mi olusmuyor nedir bu durum
Hayır aslında boş gebelik içi dolu ama bebek gelişmeyi durduruyor. Bebek görünmeyecek kadar küçük oluyor. O yüzden boş gebelik deniliyor

Bilmiyorum canım net doktora sorduğumuzda neden böyle gebelik oldu diye dedikleri şu oldu rahimde beslenmediyse tüplerden bebeğe giden besinler olur dedi onlar ulaşamazsa kese ve bebek beslenip gelişemez dedi bu nedenle tüplerde bir tıkanıklık olabilir hsg çektirin dedi çektirdik ama tüpler açık rahimde hiçbir sıkıntı yok şükür doktorlar da net bilmiyor boş gebeliği bence hiçbir mantıklı açıklama olmadı..

Hayır aslında boş gebelik içi dolu ama bebek gelişmeyi durduruyor. Bebek görünmeyecek kadar küçük oluyor. O yüzden boş gebelik deniliyor
Canım kesenin içinde yolk kesesi ve bebek yokken nasıl küçük olsun ki onu anlayamadım kesenin içinde yolk ve bebeğe ait bir tanı yok kese boş içi kese büyüyor ama içi bomboş bak mesela bu benim boş gebelik ultrason görüntüm

Şurda okuduklarımdan sonra yarın test yapacaktım ama korkuyorum. Yarın 9.günüm. belirtim yok arada bel ağrısı ve kabızlık,aşırı susama dışında. Bunlara da ümitlenmek istemiyorum ama çok üzüldüm arkadaşlarımıza. Rabbim kimsenin emeğini,umudunu boşa çıkarmasın

Him.. ya onceden kimyasal,bos,dis gebelik diye bisey varmiymis ben anlamadim birde bu cikiyo basimiza resmen pozitd olduguna gonul rahatligiyla sevinemiyorsun
Aynen oyle oh be diyecegimiz gün hiç olamayacak galiba bu yüzden annelik çok zormuş

İnsallah canım bende öyle dıyorum herseyin hayırlısı

Asla modunu düşürme. Herşeyin güzel olacağına inan. Dün de çok güzel haberler almıştık mesela. Hayat da böyle değil mi zaten inişli çıkışlı. Sen herşeye rağmen modunu yüksek tut ve pozitif sonuca odaklan bol bol dua et Allah'a sığın herşey çok güzel olacak inşallah bu arada belirtilere takılma benim belirtilerim adet belirtilerimin aynisiydi. Ayırt edemezsin yani o yüzden boşuna belirti arama

Ya inşaallah her gün meryem suresi dinliyorum sabah işe giderken de dua ediyorum ama ilk deneme olduğu için galiba biraz tedirginim. Zaten tüp bebek tek çare dediklerinden beri o şoku atamadan bunsürece girdim. Bilmiyorum nasibimiz böyleymiş Allah korktuğumuza uğratmasjn sağlıklı bir şekilde haberi alıp sağlıkla doğum nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…