Çok sevindim canım hayırlı olsunMerhaba kızlar, 24 nısanda 3.gun embrıyosu transfer olmustum bugun 9.gunum, hcg 45şükürler olsun
Bana da aynı şekilde söylediler artık gebesiniz gebe muayenesi ayrı ücret alınır 21 gün geçerlidir bu ücret dediler. Yapacak birşey yok vereceğiz artık. Ben de 17 nişan da transfer olmuştum bana da 12 Mayıs'a verdiler randevuyu. Sanırım kalp atışını da duymak için öyle ayarlıyorlar
Amın ınsallahh, cok tesekkür ederımÇok sevindim canım hayırlı olsundeğerin sağlıkla artsın inşallah
İdrar testi de yok, yarın alayım da cuma sabah yapayımÇok sevindim canım hayırlı olsundeğerin sağlıkla artsın inşallah
26 nisanMerhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 25NISAN N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN S sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN @mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN @1erguvan 21NISAN @Hayalimsin3803 3 13NISAN M Melina007 4 26NISAN @ahbrc 20 NISAN @m_ldk 18NISAN E egemnil 24 NISAN B bgmblby 20 NISAN
Hadi bakalim hemen paylas bizimleeDayanamdim kan vermeye geldim
Benim hemsirem önce doktora bildiriyor onun yönlendirmesiyle bana bilgi veriyor. Sizinki biraz farklı olmuş. Olsun sonu güzel olsun inşallah canınızı sıkmayınEvet yapacak bisey yok, ben icime sinmedigi icin doktorumu aradim bugun hayir sen 10 gün sonra geleceksin dedi benim daha evvel dış gebelik gecmisim oldugu icinmis. Işte arayan hemsirenin bunu bilmesi ve beni yönlendirmesi lazim dosyam orda mevcut sonucta ben aramasam belkide o zamana kadar fazladan igne ilac kullanicam ve yanlis birseye mal olacak bu durum
Aynen hatıra kalsın mutlaka yapİdrar testi de yok, yarın alayım da cuma sabah yapayım
Bugün güzel haberler pes pese geldi 5.gun embriyosu muydu canimKızlar bugün transferimden sonra 10. Gündü ve kan testi günüydü :) sonuç 64.5 çıktı. Test iki gün sonra tekrarlanacak. İlk tüp bebek denemem ve tek transfer oldu. Sizce yükselir mi değer? Çok endişeliyim:/
Ayy maşallah maşallah!!Bugün güzel haberler pes pese geldi 5.gun embriyosu muydu canim
Benim hemsirem önce doktora bildiriyor onun yönlendirmesiyle bana bilgi veriyor. Sizinki biraz farklı olmuş. Olsun sonu güzel olsun inşallah canınızı sıkmayın
Hayırlı olsun darısı başıma inşallahMerhaba kızlar, 24 nısanda 3.gun embrıyosu transfer olmustum bugun 9.gunum, hcg 45şükürler olsun
Insallahh canım benım, yarın da senın guzel haberlerını duyacagızHayırlı olsun darısı başıma inşallah
Merakla bekliyoruzDayanamdim kan vermeye geldim
Vallahi bendeMerakla bekliyoruz
Ne sonuç çıktı canım? Kaç çıktıVallahi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?