- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Aminn kuzummOfff hakkaten 3 aya kadar hep bir korku Allah kucagumiza aldirsin insallahhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn kuzummOfff hakkaten 3 aya kadar hep bir korku Allah kucagumiza aldirsin insallahhhh
Kotu düşünme canjm ki kötü olmasın inşallah doktorlar normal karsiliyor bu durumları Rabbıme dua etmekten başka çaremiz yokMerhaba bende de 21 nisandan itibaren lekelenme var yarın kalp atışı için randevum var çok üzülüyorum bazen simsiyah akıntı şeklinde geliyor doktor rahimde kanama yok bilmiyorum diyor hiçbir belirtim de yok yarın gidip kalp atışını duyamamaktan çok korkuyorum
Merhaba, benim de 27 mart transfer tarihim. Son adet tarihimie göre uygulamada 7+5 görünüyor. 5 gün önce ultrasonda sadece kese ve yolk sac gördük bugün 5 te yine gideceğim. İnşallah kalp atışını ve bebeği görürüm çok endişeliyim siz duydunuz mu kalp atışını?Maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sizinle 2 gün var aramızda ben de 27 mart. Cuma gidicem bakalım. Nice mutlu haberler almaya inşallah.
Bazen geç duyulabilir canım. Sıkma canını inşallah bugün görürsünMerhaba, benim de 27 mart transfer tarihim. Son adet tarihimie göre uygulamada 7+5 görünüyor. 5 gün önce ultrasonda sadece kese ve yolk sac gördük bugün 5 te yine gideceğim. İnşallah kalp atışını ve bebeği görürüm çok endişeliyim siz duydunuz mu kalp atışını?
İnşallahBazen geç duyulabilir canım. Sıkma canını inşallah bugün görürsün
Bebis buyudukce rahim genisliyor ya canım ondan kaynaklıdır belki doktorunu ara istersenBugün benimde rahim batması, kasılması gibi bişeyler var.
İnşaAllah canım benimSağol canım 6+5 günlük . İnşallah yakında sende duyacaksın
Yarın doktora gideceğim o zaman soracağımBugün benimde rahim batması, kasılması gibi bişeyler var.
İnşallah 2 haftadır izinliyim evde sürekli yatmama rağmen oluyor doktor da kese yolk var demişti doktorlar kanamanın neden olduğunu nasıl bilemiyorlar çok can sıkıcı yarın güzel haber duymak istiyorum artık yatmaktan psikolojim bozulduKotu düşünme canjm ki kötü olmasın inşallah doktorlar normal karsiliyor bu durumları Rabbıme dua etmekten başka çaremiz yok
Canım yazmadan da alabilirsin fitili ücretli olarakKızlar benim fitil bitti aile hekimim yokmuş bugün diğer doktor da yazmadı özel hasteneye gittim randevusuz almıyor uyuz oldum ya
Öyle yapıcam ama kaç eczane dolaştım yokCanım yazmadan da alabilirsin fitili ücretli olarak
7+4 dedi hocam 2 hafta sonra bir muayene daha verdiÇok şükür rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kaç haftalık olmuş minik
Bende 7+1im7+4 dedi hocam 2 hafta sonra bir muayene daha verdi
Aaa bende bugun hastanede idim sen kaç gibi orda idin biz 12.45 de orda İdiklekelenme dün bende de oldu. doktor kan sulandırıcı iğne ve hapı kesti. bugün içim rahat etmedi doktora gittim herhangi bir kanama sorun yok çok şükür.. karın ağrısını stresten yapıyor olabilir
Hastaneden bir yazı al tüp bebek tedavisi gördüğün ve ayakta durmanın sakıncalı olacağı ile ilgili bir evrak bu evrak ı itiraz dilekçesi ile sunKızlar ya 26 nisanda transfer olmuştum. Bana zorunlu sandık görevlendirmesi çıkmış 10 gün raporlu olduğum için cumartesi bitiyor ama devam ettireceğim kurum raporu olduğundan tebliğ edilememiştir diyip raporu eke koyup göndermişler fakat bana dilekçe yaz dediler kolluk kuvveti eve tebliğ eder dediler ağlayacağım ya bir bu eksikti tüp bebek merkezini aradım bu çok zorlu bi görev yazı yazalım falan dediler ama heyet raporum olmadığı için mazeretim kabul olmazmış birde günlük progesteron enjeksiyonlarım var bu ne talihsizlik ne yapmam lazım sabahın köründe gidip birde kaçta geleceğim belli değil birde başkanlıksa şuan stres oldum
Darısı sana olsun inşallah canım seninki de kocaman olmustur baksana şuna bana 7+4 dedi o zaman sizin şuan 7+6 dırMaşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sizinle 2 gün var aramızda ben de 27 mart. Cuma gidicem bakalım. Nice mutlu haberler almaya inşallah.
7+4 olmuş dedi doktor ama regl a göre 8. Hafta olması lazımdı bugun demekki 3 gün yanlış hesaplamışızÇok şükür rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kaç haftalık olmuş minik