- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 48
- 28
12. Hafta galiba canımYaaa bi suresi var mi peki bunun progestani ne zaman kesiyoruz biliyomusunuz peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12. Hafta galiba canımYaaa bi suresi var mi peki bunun progestani ne zaman kesiyoruz biliyomusunuz peki
Pozitif görünüyorKızlar selam bugün 5.gün transferinin 8. Günü dayanamadım test yaptım sonuç bu şekilde.. hamileyim diyebilir miyiz. Kan tahliline cuma gideceğiz. Ne olur ne olmaz eşime söyleyemedim
Eki Görüntüle 3241778
Merhaba iğne kullanıyorsanız saati önemli diye biliyorumBen hiç ilaçları saatinde almıyorum hiç öylr uyarıda bulunmadılar günlük almanız gereken dozu alın saat farketmez demişlerdi bana
Canım doktor ne zaman derseson aya kadar kullananlarda varYaaa bi suresi var mi peki bunun progestani ne zaman kesiyoruz biliyomusunuz peki
Canım doktor ne zaman derseson aya kadar kullananlarda var
Maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sizinle 2 gün var aramızda ben de 27 mart. Cuma gidicem bakalım. Nice mutlu haberler almaya inşallah.Şükürler olsun bebeği gördüm kocaman olmuş kafası bile çok netti kalbini de duyduk nasıl rahatladım nasıl
Çok şükür rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kaç haftalık olmuş minikŞükürler olsun bebeği gördüm kocaman olmuş kafası bile çok netti kalbini de duyduk nasıl rahatladım nasıl
Doktorun insiyatifine kaldikYandik bende 3 aydan sonra sadece folik asite kalirim diye dusunuyordum
Yaa çok sukur canimmmKızlar bende bugün kalp atışını duydum şükürler olsun
Hayırlı olsun İnşaAllah kuzum tebrik ederim kaç haftalık ? Ben daha duyamadımKızlar bende bugün kalp atışını duydum şükürler olsun
Doktorun insiyatifine kaldik
O süre uzun bir süre daha gecmeyecek bak ben kan gününü bekliyorum kese kalp atışı sonra 3 aylık risk gecsin ooooValla sorma haftaya keseyi gormeye gitcem diorum bu sure neden gecmiyor bi turlu
Sağol canım 6+5 günlük . İnşallah yakında sende duyacaksınHayırlı olsun İnşaAllah kuzum tebrik ederim kaç haftalık ? Ben daha duyamadım
Canım çok sevindim hayırlı olsunKızlar bende bugün kalp atışını duydum şükürler olsun
Karından olan çok kolay canım. Ben hiç kalçadan vurulmadım ama karından hiç acıtmıyorProgestan göbekten veya kalçadan devam edeceğim 12. Haftaya kadar göbek daha rahat mı morarma çok oluyor mu? Ben normalde kalçadan yapıyordum çok zorlamaya başladım
Offf hakkaten 3 aya kadar hep bir korku Allah kucagumiza aldirsin insallahhhhO süre uzun bir süre daha gecmeyecek bak ben kan gününü bekliyorum kese kalp atışı sonra 3 aylık risk gecsin oooo
Merhaba bende de 21 nisandan itibaren lekelenme var yarın kalp atışı için randevum var çok üzülüyorum bazen simsiyah akıntı şeklinde geliyor doktor rahimde kanama yok bilmiyorum diyor hiçbir belirtim de yok yarın gidip kalp atışını duyamamaktan çok korkuyorumDoktoruma özellikle sordum kan sulandiriciyi kesmedi sukur kırmızı halde görmedim daha
Galeriden kirp birazzzzKaset testin fotosunu yuklemeye calisiyorum boyut cok buyuk diyi, bu beni uzdu..