• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Şükürler olsun bebeği gördüm kocaman olmuş kafası bile çok netti kalbini de duyduk 🙏🙏🙏 nasıl rahatladım nasıl
Maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sizinle 2 gün var aramızda ben de 27 mart. Cuma gidicem bakalım. Nice mutlu haberler almaya inşallah.

Progestan göbekten veya kalçadan devam edeceğim 12. Haftaya kadar göbek daha rahat mı morarma çok oluyor mu? Ben normalde kalçadan yapıyordum çok zorlamaya başladım

Kızlar bende bugün kalp atışını duydum şükürler olsun ☺️
Canım çok sevindim hayırlı olsun 🌸
Progestan göbekten veya kalçadan devam edeceğim 12. Haftaya kadar göbek daha rahat mı morarma çok oluyor mu? Ben normalde kalçadan yapıyordum çok zorlamaya başladım
Karından olan çok kolay canım. Ben hiç kalçadan vurulmadım ama karından hiç acıtmıyor

Doktoruma özellikle sordum kan sulandiriciyi kesmedi sukur kırmızı halde görmedim daha
Merhaba bende de 21 nisandan itibaren lekelenme var yarın kalp atışı için randevum var çok üzülüyorum bazen simsiyah akıntı şeklinde geliyor doktor rahimde kanama yok bilmiyorum diyor hiçbir belirtim de yok yarın gidip kalp atışını duyamamaktan çok korkuyorum

Back