Canım benden de ilk öyle geldi coraspine ara ver dedi doktor sonra kırmızıya dönük geliyo ara ara anlamıyorum noluyoAkintiyla beraber ccoook acik bir sekilde kahverengi canim
Canım rahmimiz büyüdüğü için adet ağrısı gibi ağrı yaşayabiliriz diyor internette. Tabi bende her seferinde stres yapıyorum ama bende de olmaya devam ediyor. Lekelenme bende de oldu biliyorsun benim doktorumda ilk üç içinde beklenir lekelenme dediKan değil vok sukur kahverengi leke doktorum gayet rahat bir şekilde daha da yasayabilirsin diyo
Doktoruma özellikle sordum kan sulandiriciyi kesmedi sukur kırmızı halde görmedim dahaCanım benden de ilk öyle geldi coraspine ara ver dedi doktor sonra kırmızıya dönük geliyo ara ara anlamıyorum noluyo
Yaa işte hepsini biliyorum daa insan görünce korkuyorCanım rahmimiz büyüdüğü için adet ağrısı gibi ağrı yaşayabiliriz diyor internette. Tabi bende her seferinde stres yapıyorum ama bende de olmaya devam ediyor. Lekelenme bende de oldu biliyorsun benim doktorumda ilk üç içinde beklenir lekelenme dedi
Evet canım öyle gerçekten. Şimdi perşembe günü bir daha doktora gideceğim. Sonuçlarımı göstermeye aklıma bin türlü şeyler geliyor.Yaa işte hepsini biliyorum daa insan görünce korkuyorkırmızı olmadığı sürece sorun da yok onu da biliyorum da insan nefsi işte çok zor ulaşınca herseye pompirik oluyor
Gelmesin kötü şeyler desem de geliyor ister istemezz ne zaman bitecek acaba bu cileeeEvet canım öyle gerçekten. Şimdi perşembe günü bir daha doktora gideceğim. Sonuçlarımı göstermeye aklıma bin türlü şeyler geliyor.
Progeston yapiyorncanim onu galibaa bende de varr sıkıntıKizlar merhaba bisey soracagim ben haftaya kese görmeye gidecegim ancak inanilmaz akintim var seffaf olarak yani resmen dakika basi wc ye gitmek istiyorim bu ne zaman gececektir ya
Herhalde karnımız büyüyüp hissetmeye başladığımızda olabilirGelmesin kötü şeyler desem de geliyor ister istemezz ne zaman bitecek acaba bu cileee
Onda da kesin bugün hareket etmedi telaşı baslayacakHerhalde karnımız büyüyüp hissetmeye başladığımızda olabilir
Sürekli çikolata yerim gibi geliyor hareket etsin diyeOnda da kesin bugün hareket etmedi telaşı baslayacak
Korkma bebek tutunuyrodur, vücudun normal düzenine göre adet olmak istiyordur ama bebeişin iyidir merak etme. Benimde bugün adet günüm normalde. Sabah ter içinde sancıyla uyandım. Doktorunla görüş mutlakaKızlar karnım adet olacakmisim gibi agriyor peceteye leke geldi yineçok stres yapıyorum
Yooo onlar bizi korkutmak için o an bile hareket etmezlerSürekli çikolata yerim gibi geliyor hareket etsin diye
Transferimin 7.günümdeyim ilk günden beridir benimde öyle yer yer kahverengi leke yer yer kuramızı kanama şeklinde ilk denememde de öyle olmuştu bu kez yine endişelenip doktoruma yazdım kan sulandırıcıyı kesti ve fitil zedelediği için olabilir dedi doktorunuza sordunuz mu?Kızlar 5 haftalığım lutinus fitille birlikte kahvemsi akıntılar geliyo başına gelen var mı
Aradim kuzum gayet normal korkma dediKızlar bugü
Korkma bebek tutunuyrodur, vücudun normal düzenine göre adet olmak istiyordur ama bebeişin iyidir merak etme. Benimde bugün adet günüm normalde. Sabah ter içinde sancıyla uyandım. Doktorunla görüş mutlaka
Coraspine ara verelim dedi bir süreTransferimin 7.günümdeyim ilk günden beridir benimde öyle yer yer kahverengi leke yer yer kuramızı kanama şeklinde ilk denememde de öyle olmuştu bu kez yine endişelenip doktoruma yazdım kan sulandırıcıyı kesti ve fitil zedelediği için olabilir dedi doktorunuza sordunuz mu?
Şükürler olsun bebeği gördüm kocaman olmuş kafası bile çok netti kalbini de duydukO ozdenkocak88 canım senin randevun kaçta?
Ohhh şükür canımŞükürler olsun bebeği gördüm kocaman olmuş kafası bile çok netti kalbini de duyduknasıl rahatladım nasıl
Progeston yapiyorncanim onu galibaa bende de varr sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?