2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kan değil vok sukur kahverengi leke doktorum gayet rahat bir şekilde daha da yasayabilirsin diyo
Canım rahmimiz büyüdüğü için adet ağrısı gibi ağrı yaşayabiliriz diyor internette. Tabi bende her seferinde stres yapıyorum ama bende de olmaya devam ediyor. Lekelenme bende de oldu biliyorsun benim doktorumda ilk üç içinde beklenir lekelenme dedi

Yaa işte hepsini biliyorum daa insan görünce korkuyor kırmızı olmadığı sürece sorun da yok onu da biliyorum da insan nefsi işte çok zor ulaşınca herseye pompirik oluyor

Yaa işte hepsini biliyorum daa insan görünce korkuyor kırmızı olmadığı sürece sorun da yok onu da biliyorum da insan nefsi işte çok zor ulaşınca herseye pompirik oluyor
Evet canım öyle gerçekten. Şimdi perşembe günü bir daha doktora gideceğim. Sonuçlarımı göstermeye aklıma bin türlü şeyler geliyor.

Kizlar merhaba bisey soracagim ben haftaya kese görmeye gidecegim ancak inanilmaz akintim var seffaf olarak yani resmen dakika basi wc ye gitmek istiyorim bu ne zaman gececektir ya

Evet canım öyle gerçekten. Şimdi perşembe günü bir daha doktora gideceğim. Sonuçlarımı göstermeye aklıma bin türlü şeyler geliyor.
Gelmesin kötü şeyler desem de geliyor ister istemezz ne zaman bitecek acaba bu cileee

Kizlar merhaba bisey soracagim ben haftaya kese görmeye gidecegim ancak inanilmaz akintim var seffaf olarak yani resmen dakika basi wc ye gitmek istiyorim bu ne zaman gececektir ya
Progeston yapiyorncanim onu galibaa bende de varr sıkıntı

Kızlar bugü
Kızlar karnım adet olacakmisim gibi agriyor peceteye leke geldi yine çok stres yapıyorum
Korkma bebek tutunuyrodur, vücudun normal düzenine göre adet olmak istiyordur ama bebeişin iyidir merak etme. Benimde bugün adet günüm normalde. Sabah ter içinde sancıyla uyandım. Doktorunla görüş mutlaka

Kızlar 5 haftalığım lutinus fitille birlikte kahvemsi akıntılar geliyo başına gelen var mı
Transferimin 7.günümdeyim ilk günden beridir benimde öyle yer yer kahverengi leke yer yer kuramızı kanama şeklinde ilk denememde de öyle olmuştu bu kez yine endişelenip doktoruma yazdım kan sulandırıcıyı kesti ve fitil zedelediği için olabilir dedi doktorunuza sordunuz mu?

Aradim kuzum gayet normal korkma dedi

Coraspine ara verelim dedi bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…