• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de sizin gibi erken yaptım tek çizgi çıktı , bu sabah 8 gün tekrar yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu , dahanamadım hastayene gittim betah baktırdım 74 çıktı endişelenip üzülmeyin, henüz idrarda çıkmıyor olabilir
Ayyyy hadi inşallah canım ya tebrik ederim seni Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah .. darısı başıma o zaman bak içim kıpırdadı biraz :)

Adet günüm geldikçe tedirgin oluyorum yüzümde sivilce çıktı ona bile üzüldüm . Cumartesiye kadar sabredicem . Yeterince yıprandık bu süreçte bi de erkenden üzülmek istemiyorum ❤️
Ben bekleyemem o kadar alıştım artık negatif de olsa hayırlısı artık ama..Yarın yine test yapıcam🥰

Adet günüm geldikçe tedirgin oluyorum yüzümde sivilce çıktı ona bile üzüldüm . Cumartesiye kadar sabredicem . Yeterince yıprandık bu süreçte bi de erkenden üzülmek istemiyorum ❤️
Hiç üzülmeyin benim de sivilce çıkmıştı. Hatta bütün adet belirtilerini yaşadım ama şükürler olsun hamileyim🥰 o yüzden asla ümitsizliğe kapılmayın ikisinin de belirtileri aynı😉

Isyerindd arkadaslarin gazina geldim anam 😂Cuma gunu tekrar kan veririm bide sali gunu esas test gunum, o gun veririm. Kaset testlerden devam 😂
Ben de dün test yapmıştım erken çıkmadı diye düşünüyorum , bugün de yapcaktim ama eşime söz verdim yarın kan testi yaptircam

Sizin ne zamandı transfer tarihiniz. Benim 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün bugün hızlı gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı acaba erken mi gebelik yok mu anlamadım

Back