Aynen ama inanır mısınız sonucun pozitif olduğunu bilmeme rağmen idrar testi yaparken elime ayağıma titreme düştüğünü farkettim. Hep negatif gördüğüm için psikolojimi altüst etmiş idrar testleri. O yüzden de hiç elim gitmedi test gününden önce idrar testi yapmaya. Cok şükür sonunda pozitifi gördümDeger yuksek olunca, ıcınız de rahat deıl mı
Maalesef oyle.. Neyse o gunler mazıde kaldı, saglıcakla ılerlesın ınsallah, hayırlısıyla kucagınıza alın..Aynen ama inanır mısınız sonucun pozitif olduğunu bilmeme rağmen idrar testi yaparken elime ayağıma titreme düştüğünü farkettim. Hep negatif gördüğüm için psikolojimi altüst etmiş idrar testleri. O yüzden de hiç elim gitmedi test gününden önce idrar testi yapmaya. Cok şükür sonunda pozitifi gördüminşallah sağlıkla ilerler
Amiiinnnn inşallah çok teşekkür ederimMaalesef oyle.. Neyse o gunler mazıde kaldı, saglıcakla ılerlesın ınsallah, hayırlısıyla kucagınıza alın..
Aa çok iyi o zaman salı günü 7. Haftaya gireceğiz 12. Haftaya bir şey kalmadı12.haftada ogrenmıstım ben ıkızlerımde, bırı 12 de gosterdı, bırı de 13.haftada gostermıstı.. Ama cogu doktor garantı olsun dıye 16yı bekler.. Nıfty yaptırırsanız da kandan bellı olur
Hayır canım hiç alakası yok. Günden güne değişiyor bir gün çok belirti be ağrı oluyır bir gün ise hiş olmuyor. Böyle saçma şeyleri kafana takmaİlaçlarıma devame diyorum canım byarada bir kaç kişi sey yazmıs belirtiler kaybolduysa bebek yoktur kötü giden bişe vardır diye o yğzden panikledim
Erken gebelik testimiydi?5. Gün dondurulmuş embriyo canım
Ben 12.haftada öğrenmiştim.Kızlar sizce en erken cinsiyet kaçıncı haftada öğrenilir?
12 den önce zor sanki. Kemik yapisindan da tahmin edebiliyor doktorlar bazen.Ben 12.haftada öğrenmiştim.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAynen ama inanır mısınız sonucun pozitif olduğunu bilmeme rağmen idrar testi yaparken elime ayağıma titreme düştüğünü farkettim. Hep negatif gördüğüm için psikolojimi altüst etmiş idrar testleri. O yüzden de hiç elim gitmedi test gününden önce idrar testi yapmaya. Cok şükür sonunda pozitifi gördüminşallah sağlıkla ilerler
Yalnız değilsin ben de biraz önce yaptım tek çizgi , bilemiyorum kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten , hakkımızfa hayırlısıBen son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Üzülme ben de senin gibiyim çok erken yaptık henüz idrarda görülmemesi çok normalOff keşke yapmasaydım kızlar yaa
Çok tesekkur ederım canım o kadar cok uzuldum ki kaç gündür yasadıgım stres bi de simdi bu cıktı kendimi cok dinlemeye basladımHayır canım hiç alakası yok. Günden güne değişiyor bir gün çok belirti be ağrı oluyır bir gün ise hiş olmuyor. Böyle saçma şeyleri kafana takma
Cok gec kalmamissin bence canim, ben alarm kurdum hepsi icin, yoksa saatler kayabiliyor.Kızlar ben öğlenki fitilimi ve saat 3 de icmem gereken estrofemi unutmuşumşimdi hatırlar hatırlamaz içtim bişey olur mu 4. gündeyim
İnşallah canimm10 yıldır istiyoruz canım ilk kez transfer oldu 29 yaşındayım inşallah tutmuştur
Bndede alarm kurulu canım ama telefon kapanmış farketmedim bndeCok gec kalmamissin bence canim, ben alarm kurdum hepsi icin, yoksa saatler kayabiliyor.
Aynene benim ilkinde de öyle olmuştu çok erken 10 ideal 3. Gün embriyosu icinBenim 3.gun embriyosu 8.gun idrarda çıkmadı 10.gun çok silik çıktı oda cokmuxun dakikalar sonra gittim kan verdim 15 çıktı erken daha bence
Bi sorun olmaz Allahin izniyle canim, sen icini ferah tut, bide bunun icin stres yasamaBndede alarm kurulu canım ama telefon kapanmış farketmedim bnde
Benjm de hiç belietim yok canım çok da dusunmemeye calis
Yani bişey sormak istiyorum da bugün transferin 6. Günü hafif kahvemsi leke geliyor normalmi acabaHiçbir fikrim yok ki kuzum yaaa arkadaşım farabide bir doktora gitnisti çok da memnun du evimde oraya yakin orayı fusunebilirim belki
Yerleşme lekesi olabilir canimmYani bişey sormak istiyorum da bugün transferin 6. Günü hafif kahvemsi leke geliyor normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?