Yok canım, test yapmışsın o muKonuşmaları okudun mu
Ben 25inde oldum sabah pozitif aldim canım ama her sonuca hazirlikliysan kendini buna hazırlayarak yap burseyleriHerkese merhaba , sanki günler geçmiyormuş gibi hissediyorum, 24 nisanda transfer oldu , bugün test yapsam çok mu erken olur ? Benim gibi 24 nisanda olan var mı?
Ben varım, 5.gun ıse cıkar, ama benım 3.gun o yuzden kantestı gunumu beklıyorumHerkese merhaba , sanki günler geçmiyormuş gibi hissediyorum, 24 nisanda transfer oldu , bugün test yapsam çok mu erken olur ? Benim gibi 24 nisanda olan var mı?
Yerleşme belirtisidir canimmmKızlar selam bugün transferden sonraki 17. Günün kahverengi akıntı geldi sabah bi kaç kez yaşayan var mı sorun olur mu acaba ya
Aaa pozitif çıktığını anlamamıştım canım. Hayırlı olsun çok sevindimHihimmmm
Ay sağol kuzummmAaa pozitif çıktığını anlamamıştım canım. Hayırlı olsun çok sevindim
Kaçıncı gün bugün? Kan testi vermeyi düşünüyor musun hemen? Yoksa gününü mü bekleyeceksinAy sağol kuzummm
Ama kan testlerimde pozitif ilerledi zaten hala devam mı ediyo yerleşmeYerleşme belirtisidir canimmm
Benim 5. Gün embriyosu ,Ben varım, 5.gun ıse cıkar, ama benım 3.gun o yuzden kantestı gunumu beklıyorum
5.gununKaçıncı gün bugün? Kan testi vermeyi düşünüyor musun hemen? Yoksa gününü mü bekleyeceksin
Yani canimm kişiye göre degisiyor normal karsiliyor doktorlar kirmizi olmadığı sürece ama sen yine ara doktorunu kan sulandirici kullanıyor musunAma kan testlerimde pozitif ilerledi zaten hala devam mı ediyo yerleşme
Evet coraspin bide oskaparYani canimm kişiye göre degisiyor normal karsiliyor doktorlar kirmizi olmadığı sürece ama sen yine ara doktorunu kan sulandirici kullanıyor musun
Anladım canım, hayırlısı olsun zaten biliyordum ben olacağını acaba iki mi tek mi5.gununvermeyi düşünmüyorum 2 güne bir stres yapmak istemiyorum idrar testlerini yaparim koyulasmaya bakarım en azindan
Ben de 24 Nisan canim çarşamba günü idrar testi yapicamHerkese merhaba , sanki günler geçmiyormuş gibi hissediyorum, 24 nisanda transfer oldu , bugün test yapsam çok mu erken olur ? Benim gibi 24 nisanda olan var mı?
Rüyamda ikiz gördüm ama bilmiyorunAnladım canım, hayırlısı olsun zaten biliyordum ben olacağını acaba iki mi tek mi
Anladım doktorunu ara o zaman canım bazen onları kesiyorlar lekelenmeden sonraEvet coraspin bide oskapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?