- 30 Haziran 2022
- 174
- 92
- 28
- 29
Yok ben 2 ampul ve sabah öğle akşam fitilAra ara ateş basması oluyor ben günde 1 ampül kullanıyorum. Sabah akşam da 2 fitil
Benim belim sürekli ağrıyor zaten ilk günden beri kasık ağrısı daha başlamadı.. Bence erken test yapma sonra çıkmaz falan kanda garanti idrarda çıkmayıp ta kanda çıkma ihtimali yüksekBenim de 3. Günüm 5. Gün embriyosu .. ara ara ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor . Bir de belirti yok dedim ama bugün kasık ağrısı ve belimde ağrı başladı . Ben sanırım 6 ya da 7. Gün test yapıcam
Canım ben de 25 nisan 5.gün embriyo su eklersinMerhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 25NISAN @nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN @mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN 1erguvan 21NISAN @Hayalimsin3803 3 13NISAN @Melina007 4 26NISAN @ahbrc 20 NISAN @m_ldk 18NISAN E egemnil 24 NISAN @bgmblby 20 NISAN
Beklemenizi tavsiye ederim çok zor biliyorum bana da 10 gün geçmiş gibi halbuki daha 3 bitti. Ama sonu güzel olacak diye düşünüp beklemek en doğrusuTransfer günü dahil bugün 6. Gunum
Hayırli olsun kaçıncı gündü bugunKızlar gece rüyamda gördüm dayanamadin test yaptım pozitifi gördüm elim ayağım titriyo
İnşallah rüyan gerçekleşir güzel haberini alırız burdanKızlar gece rüyamda gördüm dayanamadin test yaptım pozitifi gördüm elim ayağım titriyo
Hayırlı olsun canimm
Silik görünüyor bi kaç gün daha
Ayy ben de mi yapsam aynı gün transfer olmuştuk seninle
5 günümdü çok erken ama çift transferdiHayırli olsun kaçıncı gündü bugun
Evet galiba ama negatif olacak diye çok odaklamistim kendimi napacagimi şaşırdımİnşallah rüyan gerçekleşir güzel haberini alırız burdançok düşünüyoruz ondandır ben de gece hastanedeyim falan görüyorum sonra uyanıyprum gecenin bir yarısı rüyaymış
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah5 günümdü çok erken ama çift transferdi
Ay sağol canimmmmHayırlı olsun canimmkaçıncı günün bide embriyo kaçıncı gündü
Valla canim ben negatif çıkacak diye odaklayarak yaptım birsey diyenemSilik görünüyor bi kaç gün daha
Ayy ben de mi yapsam aynı gün transfer olmuştuk seninle
Hayırlı olsun
Allah razı olsun canimHayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
5 gunum 5 gün embriyosuHayırlı olsun canimmkaçıncı günün bide embriyo kaçıncı gündü
Benimde 4. günüm 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi içim içimi yiyor ama test yapmaya çok korkuyorum5 gunum 5 gün embriyosu
Bende korka korka yaptim ama icimdeki sese engel olamadım negatif olacağına emindim o kadar hazirlamistim kendimi çünkü çok erken yapmamani tavsiye ederim canimBenimde 4. günüm 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi içim içimi yiyor ama test yapmaya çok korkuyorum
Ne güzel pozitife götürmüş o ses seniBende korka korka yaptim ama icimdeki sese engel olamadım negatif olacağına emindim o kadar hazirlamistim kendimi çünkü çok erken yapmamani tavsiye ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?