2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben ıdrar testı yapmamak ıcın karar aldım, test gunumde kan testı ıle ogrenmek ıstıyorum.. Kan da poztf cıkınca idrar testı alır yaparım, saklamak ıcın
Ben de eve 2 tane idrar testi almıştım , kan beklemek daha heyecanlı bence ya idrar da varsa hemen cikiyor

Ben de öğretmenim izin aldım ama 3 gün gitmedim hafta sonu da araya girdi iyi oldu. Pazartesi de resmi tatil. Salı iş başı yapıcam inşallah. Şuan ki durumunuz nedir inşallah iyisinizdir
İyiyim lekelenmelerim var ama bunlar normal gebeliklerde de olabiliyormuş kesede sorun yok şükür 4 mayısta bebeği görmeye gideceğiz inşallah ağrım yok sanırım dönem sonuna kadar rapor alacağım

Doktorum sadece tüp bebek hastalarina bakiyor ankara bahceci, belli bi noktadan sonra ayriliyoruz. Iste bende o sureci ogrenmek istiyorum ne kadar daha gidyoruz oraya ?
Benim doktor da tüp bebege bakıyor sadece. Nasip olursa kalp atışı duyulana kadar gidicem. Sonrası kadın doğum doktoruna.

Doktorum sadece tüp bebek hastalarina bakiyor ankara bahceci, belli bi noktadan sonra ayriliyoruz. Iste bende o sureci ogrenmek istiyorum ne kadar daha gidyoruz oraya ?
Benim doktorum 14. Haftaya kadar bakıyordu. Ankara bahçeciye giden birileri biliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…