Ben 12. Güne kadar hiç test yapmadım canım cesaret edemedim. Bugün 12. Gunumdu ve çok şükür pozitifi gördümKızlar ya sonucu öğrenmek çok istiyorum ama çokta korkuyorum nasıl baş edicem bilmiyorum, o kadar emek verdik uğraştık inşallah olur
Transfer günü dahil bugün 6. GunumKaçıncı gününüz
Çok haklısınız inşallah sonu güzel olsun da sabretmeye raziyimBen 12. Güne kadar hiç test yapmadım canım cesaret edemedim. Bugün 12. Gunumdu ve çok şükür pozitifi gördümevet beklemek çok çok zor yaşamayan asla anlayamaz ama bence az daha sabret. Erken yaparsan sonra iki günde bır test yapmak zorunda kalacaksın ve bu seni çok yipratacak.
İnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunÇok haklısınız inşallah sonu güzel olsun da sabretmeye raziyim
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu pekiBen 12. Güne kadar hiç test yapmadım canım cesaret edemedim. Bugün 12. Gunumdu ve çok şükür pozitifi gördümevet beklemek çok çok zor yaşamayan asla anlayamaz ama bence az daha sabret. Erken yaparsan sonra iki günde bır test yapmak zorunda kalacaksın ve bu seni çok yipratacak.
5. Gün embriyosuydu canım 2 adet transfer edilmişti 38 yaşındayımSizin kaçıncı gün embriyosuydu peki
Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin ,5. Gün embriyosuydu canım 2 adet transfer edilmişti 38 yaşındayım
Benim de 3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi 35 yasindayim , bu 2. Denemem5. Gün embriyosuydu canım 2 adet transfer edilmişti 38 yaşındayım
Aminnn canım benim senin de güzel haberlerini alırız inşallahAllah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin ,
Benim de 3. Günüm 5. Gün embriyosu .. ara ara ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor . Bir de belirti yok dedim ama bugün kasık ağrısı ve belimde ağrı başladı . Ben sanırım 6 ya da 7. Gün test yapıcamKızlar sizde de ateş oluyor mu Protestan iğne kullanıyorum 2 ampul bide acaba ondan mıdır ama transferden önce de kullandım ateş olmamıştı. 5.gün embriyo su bugün de 3. günüm
Benden gençsin tutma ihtimali daha yüksek hadi inşallah diyelimBenim de 3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi 35 yasindayim , bu 2. Denemem
Cok sevındım, o da gecer tamamen ınsallahMerhaba hastanede yattım bir gün kırmızı kanamadan sonra doktor benim yapabileceğim bir şey yok evde dinlen dedi eve gelince tekrar oldu ama iyiyim şimdi leke şeklinde sanırım benim vajina girişi tahriş oldu o kanıyor çünkü kesede bir şey yok şükür teşekkür ederim
Benım bransım da matematık oturmama ımkan yok, oncekı gebelıgımde 5.gun ıse baslamıstım, bu sefer 5 gun rapor aldım, haaftasonu 1 mayıs derken 8 gun yatısSürekli yatmak kan akışı için problem zaten ben öğretmenim transferden 2 gün sonra çalışmaya başladım ayaktaydım sürekli ve pozitif rabbim ol derse oluyor diğer transferlerimde 10 gün yattım negatifti
Amin hepimizin ki saglikla olsun inşallah aynı duyguları yaşıyoruzBenden gençsin tutma ihtimali daha yüksek hadi inşallah diyelimhayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım
Erken test yapma benceBenim de 3. Günüm 5. Gün embriyosu .. ara ara ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor . Bir de belirti yok dedim ama bugün kasık ağrısı ve belimde ağrı başladı . Ben sanırım 6 ya da 7. Gün test yapıcam
Çok iyi olmuş denk gelmişCok sevındım, o da gecer tamamen ınsallah
Benım bransım da matematık oturmama ımkan yok, oncekı gebelıgımde 5.gun ıse baslamıstım, bu sefer 5 gun rapor aldım, haaftasonu 1 mayıs derken 8 gun yatıs
Amin inşallahAminnn canım benim senin de güzel haberlerini alırız inşallah
Ben ıdrar testı yapmamak ıcın karar aldım, test gunumde kan testı ıle ogrenmek ıstıyorum..Kızlar ya sonucu öğrenmek çok istiyorum ama çokta korkuyorum nasıl baş edicem bilmiyorum, o kadar emek verdik uğraştık inşallah olur
Sabretmek çok zor amaBenim de 3. Günüm 5. Gün embriyosu .. ara ara ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor . Bir de belirti yok dedim ama bugün kasık ağrısı ve belimde ağrı başladı . Ben sanırım 6 ya da 7. Gün test yapıcam
Kıst olayım oldu, yumurtlaamam gecıktı, aslında transferım bayram oncesıne denk gelebılırdı, kısmet olmadı, sonucu ogrendıkten sonra ıse baslıcaktım oyle olsaydı, 5 gun raporu her halukularda alıcaktımÇok iyi olmuş denk gelmiş
Ben de öyle yaptımBen ıdrar testı yapmamak ıcın karar aldım, test gunumde kan testı ıle ogrenmek ıstıyorum..Kan da poztf cıkınca idrar testı alır yaparım, saklamak ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?