2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ya sonucu öğrenmek çok istiyorum ama çokta korkuyorum nasıl baş edicem bilmiyorum, o kadar emek verdik uğraştık inşallah olur
Ben 12. Güne kadar hiç test yapmadım canım cesaret edemedim. Bugün 12. Gunumdu ve çok şükür pozitifi gördüm evet beklemek çok çok zor yaşamayan asla anlayamaz ama bence az daha sabret. Erken yaparsan sonra iki günde bır test yapmak zorunda kalacaksın ve bu seni çok yipratacak.

Çok haklısınız inşallah sonu güzel olsun da sabretmeye raziyim

Sizin kaçıncı gün embriyosuydu peki

Kızlar sizde de ateş oluyor mu Protestan iğne kullanıyorum 2 ampul bide acaba ondan mıdır ama transferden önce de kullandım ateş olmamıştı. 5.gün embriyo su bugün de 3. günüm
Benim de 3. Günüm 5. Gün embriyosu .. ara ara ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor . Bir de belirti yok dedim ama bugün kasık ağrısı ve belimde ağrı başladı . Ben sanırım 6 ya da 7. Gün test yapıcam

Cok sevındım, o da gecer tamamen ınsallah
Benım bransım da matematık oturmama ımkan yok, oncekı gebelıgımde 5.gun ıse baslamıstım, bu sefer 5 gun rapor aldım, haaftasonu 1 mayıs derken 8 gun yatıs

Kızlar ya sonucu öğrenmek çok istiyorum ama çokta korkuyorum nasıl baş edicem bilmiyorum, o kadar emek verdik uğraştık inşallah olur
Ben ıdrar testı yapmamak ıcın karar aldım, test gunumde kan testı ıle ogrenmek ıstıyorum.. Kan da poztf cıkınca idrar testı alır yaparım, saklamak ıcın

S
Sabretmek çok zor ama Allah'im yardımcımız olsun

Çok iyi olmuş denk gelmiş
Kıst olayım oldu, yumurtlaamam gecıktı, aslında transferım bayram oncesıne denk gelebılırdı, kısmet olmadı, sonucu ogrendıkten sonra ıse baslıcaktım oyle olsaydı, 5 gun raporu her halukularda alıcaktım

Ben ıdrar testı yapmamak ıcın karar aldım, test gunumde kan testı ıle ogrenmek ıstıyorum.. Kan da poztf cıkınca idrar testı alır yaparım, saklamak ıcın
Ben de öyle yaptım bugün kan sonucumu öğrendim yarın sabah idrar testi yapacam inşallah hatıra kalsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…